ICA Supermarket Renommé

Omdömen om ICA Supermarket Renommé

2012-02-13

Eva-Lena

Bästa personalen av Alla

Bemötandet är alltid det viktigaste enl. mig. Personalen på Renommé är BÄST.

2010-12-31

Hogan

Trevlig...

...och lagom stor butik med bra personal.

2010-02-01

Maggan

MAT!

De har en väldigt trevlig personal, som hjälper till med allt! Jag som har svårt och handla själv hjälper de. Ett stort plus som ej förekommer i många butiker.

2010-01-29

Arg dotter

RAZZIA?????

I torsdags den 28/1 råkade min far ut för något otrevligt inne i butiken ICA Renommé i Västhaga. Han blev tillfrågad av en lång ljushårig kvinnlig väktare, inne i butiken, om han hade något i fickorna. Nej svarade han - bara det jag hade med mig. Han hade betalat sina varor och hade andra varor från Apoteket med sig. I fickan hade han en hundmatspåse för 5 kronor som han hade tagit upp för att jämföra om det fanns samma sort att köpa. Han blev ombedd att visa ID och detta antecknades. Han blev föst till ett annat rum och anteckningar gjordes på en A4 som han aldrig fick läsa. Han säger att det var flera som blev utsatta för samma sak, att det var någon form av razzia i butiken. Ledde detta till en polisanmälan eller är det någon som var ute efter hans identitet? Han är ganska förmögen och har handlat i butiken i 29 år och är sångarbroder med ägarens pappa. Nu undrar vi hur hans personuppgifter behandlas. Snatteri är ett allvarligt brott - och han har aldrig snattat i hela sitt liv!

Fler företag i Örebro