Essviks bilservice

Omdömen om Essviks bilservice

2012-04-01

antony davidsson

sj.pensionär.

Har bara positivt att säga,bra mottagande o perfekta jobb jag är mer än nöjd,rekomenderar gärna denna verkstad.

2012-02-10

Niklas S Niklas S

Niklas. S

Skulle ta två dagar att reparera felet på bilen. När vi skulle hämta den så säger de att det tar ytterligare fyra dagar. Dåligt att inte meddela att det tar längre tid. Inget besked om varför! Sex dagar att reparera en bil!!

Svar från Essviks bilservice
2012-05-09

Hej Niklas! Tråkigt att du har fått den uppfattningen om oss. jag vet inte riktigt vilken bil som du har lämnat hos oss eller vad felet var men du kan nog få en värdig förklaring varför det tog den tid det tog. hör gärna av dig till oss om det är något du undrar över. skulle va roligt även för vår egen del om du tar kontakt så vi vet vart det gick fel.

Mvh Magnus på Essviksbilservice

2011-10-07

Johan

Johan. E

Fick inte igen bilen på utsatt tid, var tvungen att vänta ett bra tag. Väldigt svårt att få tag någon att prata med på verkstan.

2011-03-22

C.Sjödin

Utmärkt utfört arbete

Arbetet utfördes perfekt ock vi fick igen bilen på utsatt tid, vi är helt nöjda.

Fler företag i Kvissleby