Omdömen om Adnet Online AB
2012-03-08
Eva
Rent bedrägeri! Jag blev kontaktade av en försäljare som undrade om jag ville förlänga avtalet - dvs ett avtal som aldrig ingåtts. Hade inte haft någon kontakt alls tidigare. Jag påpekade att vi inte hade något avtal och att det alltså inte skulle förlängas. Sedan kom en faktura på 6125:-.
2012-03-06
Martin
Dom verkar ha dåligt minne också. Sverige söker ringde min för ca 6 månader sedan och påstod att vi redan hade ett avtal och frågade om vi ville fortsätta med det eller säga upp det. Jag sa om ett sådant fanns så ville jag se det. dom kunde inte presentera det och har inte hört av dom för ens nu. då kör dom samma upplägg igen!! får försöka ånyo förklara att jag inte är kund och inte har avtal. jag vill inte säga upp ett obefintligt avtal och pröjsa 4 papp av mina medlemmars pengar. Nu sa jag att vi hörs igen om 6 månader ;)
2012-02-22
Detta är telefonförsäljning av den absolut värsta sorten. De påstår att man redan är kund; är MYCKET aggressiva när de försöker få en att godkänna "fortsatt abonnemang" hos dem.
Enklaste tipset är att fullkomligt ignorera dem så fort ni får reda på vilka de är. Lägg helt sonika på luren. Gör INGA kommentarer (som de kan ta delar av och göra en "inspelning" av!).
2012-02-14
Småföretagare
Deras säljare borde gå charmkurs. De beter sig som diktatorer när de ringer upp. De kräver att man skall ha tid att svara dem även om man själv står mitt uppe i jobb och de kan inte täånka sig att ringa upp igen. Därför blir ju svaren ogenomtänkta, men det spelar ingen roll för de verkar fejka svaren efter inspelningen.
Har någon något bra förslag på att stoppa dårarna?
2011-12-27
Påstår att de var i kontakt med oss i maj och beställt söktjänst för 3 900:- + moms. Inge i denna styrelse har varit i kontak i maj med någon som de påstått. Nu faktuta och påminnelse och hot om kronofogde. Förvanskad inspelning av beställningssamtal är också gjord. Vi har bestridit faktura och påminnelseavin och om de kommer med kronofogden så polisanmäles företaget för bedrägeri.
Varit ut och kollat på deras sökmotor "Sverigesök" och finner ett litet hembygge med långa svarstider. Alltså ett BLUFF företag är detta
2011-11-09
Fredrik
påstod att vi hade ett avtal och att vi skulle betala 4200 exkl moms för att säga upp avtalet.
Dessutom skulle vi få en spärr tjänst så vi slapp påstridiga säljare......
2011-11-02
Joakim
Säljare påstod att jag tecknat ett avtal, visste inte ens namnet på den som tecknat avtalet, kunde inte skicka bekräftelse. Tillslut lade säljaren på när jag inte gick med på att han skulle skicka faktura.
2011-10-30
Lurad av bluffare
Blufföretag. Kräver betalning för tjänst som man inte beställt. Har gjort en polisanmälan.
2011-10-09
Lurad företagare
sverigesök påstår att man har ett avtal sedan tidigare men kan avsluta det mot en avgift. Bluff hela vägen har aldrig haft något avtal, bara att bestirda och sända tillbaka fakturan och göra en polisanmälan
2011-09-27
C-O
Att detta företag inte har fått näringsförbud för länge sen!! Dom försökte lura mig idag och påstod att jag hade "ett muntligt avtal" med dem sedan januari!
Påstridig, arrogant säljare!
Hur kan ni sova om nätterna?
2011-09-27
Förbannad
Ringer och säger att man beställt något som man inte gjort! Sen dessutom är de otrevliga och gormar på en när man ifrågasätter.
2011-09-26
Markus
Ringer och påstår att det gäller förlängning av annonsplats. Vi har aldrig annonserat hos dem. Googlade lite på dem och det verkar inte som vi är direkt ensamma som att ha råkat ut för dessa lurendrejare
2011-05-22
Nyföretagare
Jag blev uppringd av en säljare från Sverigesök som påstridigt hävdade att jag var kund hos dem trots att jag aldrig har varit i kontakt med dessa skojare tidigare. Säljaren ville veta om jag var nöjd med grundpaketet eller ville uppgradera det. En sökning på Sverigesök visar att jag inte finns med på deras sajt.
Självklart kommer jag att bestrida och polisanmäla ev. utskick av faktura.
2011-05-10
Varför??
En sök tjänst som inte ens går att nå genom ett telefon samtal. Varför betala för sverigesök när samma tjänst finns på hitta. När det behövs med telefon så varför inte eniro. Bestrid fakturor. Om dem inte går med på detta ställ krav på att du ska få en kopia på det inspelade avtalet. Härligt att det av 9 st omdömen så är en missnöjd och 8 andra upp över öronen. Som tur är är google.se ett mycket bra verktyg och att läsa igenom att det troligtvis är samma person som skrivit de övriga 8 omdömena. Tänk efter före. Var alltid kritisk. Ställ frågan Varför?
2011-04-20
Lurad
Är verkligen förvånad över personerna som tycker att tjänsten är bra och prisvärd.
2011-04-13
Anna Tystberg
Är mycket nöjd med sverigesök
Har medverkat flera år och har bestämt mig för bara annonsera där
2011-04-09
Joel Jacobsson
Man får vad man betalar för. Förstår inte varför det är så mycket negativitet?
2011-03-02
Janne69
Tycker att sammarbetet fungerar utmärkt och har inte märkt av något bluff
2011-02-14
Hans Svensson
Förstår inte den negativa kommentarerna, antar att konkurrenterna gör sitt bästa för smutskasta.
Jag är kund sedan 4 månader tillbaks och jag har fått 3 kunder genom Sverigesök.
2011-01-05
Henrik Larsson
Har bara gott att saga om sverigesok.se tycker den fyller allt som jag behover
2011-01-04
Hans
Jag förstår verkligen inte varför de har fått så mycket negativ publicitet. Jag har använt tjänsten i över ett år och det har funkat bra för mig. Börjar nästan misstänka att konkurrenter till dem är ute och skriver.

Vår lilla förening har blivit uppringda under våren om en tjänst för att lättare hitta oss genom nätsökningar. Man chansar och utnyttjar att ideellt arbetande föreningar inte har resurser och kunskap att bedöma dessa erbjudanden. Man presenterar det som ett gratis/billigt sätt att nå ut och får in alla önskade uppgifter om namn, tel.nr., adress mm. För oss hände detta troligen för knappt ett år sedan, men ingen bekräftelse att vi köpt en tjänst har kommit. I april i år ringde man och erbjöd att fortsätta tjänsten, men om man ville avsluta erbjöd de en slutfaktura på 5900 kr + moms! Påstridig försäljare tjatade om order som skulle bekräftas med inspelning.
Vi kommer att bestrida fakturan förstås.
Hur trevlig man än vill vara i telefon, så hjälper endast ett nej tack och släng på luren i dessa fall!