Omdömen om Marab Bygg & Fastighetsservice AB
2011-12-28
Ola och Anna
Tack snälla för hjälpen med vårt taklyft. Vi är supernöjda med ert arbete och ert professionella bemötande.
God fortsättning på det nya året!
2011-11-25
Roger & Åsa Anzén
Vi vill bara tacka Marab bygg för ett mycket bra samarbete. Vi stortrivs i vår underbara villa.De är mycket proffsiga,effektiva och noggranna. Vi kan med utan tvekan rekommendera denna seriösa byggfirma om du behöver bygghjälp. Tack Andres, Berra, Mike mfl. Vi ringer nästa gång vi behöver hjälp!
2011-08-15
Björn och Sofia
Andreas med göbbar!
Punktliga, glada, roliga, proffsiga, snabba och som sås på laxen glimten i ögat. Mycket roligt att få se detta team jobba hemma hos oss vid vårt taklyft med leverans från Åtvidabergshus.
Det är så här hantverkare skall vara!
2011-04-15
Claes i Älvängen
Snabba, effektiva och mycket trevliga. Jag kan verkligen rekommendera Andreas och hans medarbetare på MARAB.
2011-04-15
Claes
Snabba och effektiva samt ett mycket trevligt bemötande. Jag kan absolut rekommendera Andreas och hans medarbetare på Marab.
2011-04-11
Lasse o Maria
Vi vill ge Andreas och hans fina gäng toppbetyg när det gäller vår renovering av tak och takbjälkar på ett 60-talshus. Arbetet utfördes snabbt och effektivt. Dessutom är hela gänget proffsiga, kvalitetsmedvetna och väldigt trevliga.
Ni behöver aldrig tveka om ni vill ha en bra och seriös byggleverantör!
2011-01-20
Uffe o Annika
Vi anlitade Marab för att fördigställa ett taklyft från åtvidaberg. Vi hade hjälp med fasadarbete, plåtarbeten samt takläggning.
Vi kan bara ge bästa beröm till grabbarna. Proffsiga, glada och skickliga. Jobbade som bara tusan. Rekomenderas utan tvekan. Vi kommer deffenetivt att anlita dem igen!!
2010-12-08
Styrelsen på IsbergetAB
Vi har anlitat Marab för många olika arbeten på Isberget i Alingsås. De är mycket service inriktade, snabba, väldigt skickliga hantverkare och dessutom alltid trevliga och på gott humör.
2010-09-20
Vi anlitade Marab för utvändigt färdigställande av Åtvidaberg prefabtakvåning, dvs efter det att de gjort själva montaget åt Åtvidaberg, spikade de fasaden, la takpannor samt gjorde plåtarbeten. Vilka killar! Jobbade på som sjutton och bra blev det! Glatt humör och mycket bra hantverksskicklighet hade de med sig. Vi rekommenderar dem varmast!

Anlitade Marab bygg för tillbyggnad om 35m2, både vi och våra grannar var MYCKET imponerade över hur snabbt och proffsigt grabbarna jobbade. Alltid punktliga,positiva och med ett glatt humör.Vi är mycket nöjda med slutresultatet. Kommer definitivt att ringa Andreas när det är dags för nya projekt. Kan utan tvekan rekommendera Marab!!