Kategori: Byggmästare, Byggnadsentreprenörer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Fasab Bygg och Fastighetsservice i Sälen AB
2011-05-31
Micke
Anlitade en klåpare vid köksrenovering. Allt blev fel. Kontaktade då FASAB igen (de la in nytt tak för en månad sedan), och de kom direkt och hjälpte oss få köket klart. Deras snickare gör det där lilla extra som man blir så glad åt. Det är snickare som utför ett hantverk de är stolta över, och det märks.
2011-04-20
Robert
Använde FASAB för att färdigställa ett husbygge. Hantverket var bra, men hanteringen entreprenadmässigt brast. Troligen kan det fungera vid mindre ombyggnder och renoveringar men inte när det är andra entreprenörer inblandade pga. utebliven kommunikation och entreprenadmässigt felaktigt hanterande. Rekommenderas starkt att handla upp på fastpris pga att det tillkommer bla. arbetsledning och hyror av div. då de inte själva innehar en del hjälpmedel.
2011-04-20
Micke
Har just fått ett nytt kökstak + lister monterade. Resultatet blev jättebra. När vi ska fortsätta renoveringen av vårt gamla hus, så vet vi vilka vi kommer att använda oss av.
2010-11-23
UN-LÅN
Vi är utomordentligt nöjda med vad vi fick utfört.
Allt FASAB lovade höll man med råge, kontaktade oss om det var något oklart och gav oss många bra tips och råd. Vist kostade det men vi är väldigt nöjda med vad som levererats i gediget hanterk och kunnande.
Mkt bra hantverkare,trevligt bemötande,offert stämde. Remomenderas starkt!