LundaLampan

Omdömen om LundaLampan

2012-05-15

Veronika

Snyggast lampor i stan!

Så jag är en mycket nöjd kund.

2012-01-11

Johanna

En tiopoängare!

BRA service, SNYGGA lampor, KUNNIG personal. Fick ett mycket bra bemötande :-)

2010-11-12

Ann-Louise

JULSORTIMENT

Jättestort julsortiment till humana priser, och väldigt trevlig personal stor fördel att man kan parkera mittemot.

2010-07-30

Sven A

Mycket bra service

Kvalitetsbutik med stort sortiment.
Mycket trevligt bemötande. Bara att rekomendera.

2010-02-03

Eva

Bäst i stan!

Stort sortiment med bra priser, jag har jämfört med de andra butikerna i närheten, och överlag så ligger Lundalampan lägre, det gilla jag! Så det blev 2 st nya lampor till mitt köksfönster, mycket fina blev dom.

Mats

Toppenbutik!

Jag behövde spotlights till taket, och har varit i ett flertal affärer, och då har jag bemöts med en ljummen inställning, men på Lundalampan var man både kunnig och intresserad av att hjälpa till, så dettta är nu min lampaffär för framtida inköp av belysningar, stor sortiment och kunnande och service, finns det inte hemma så beställer de vad man vill ha, TOPPEN!

Linda

Dålig kvalite

Var inne och köpte två lampor. Den ena fungerade inte alls och den andra va sne och ful vilket jag inte såg i affären. När jag kom hem och såg det tänkte jag självklart att jag kunde byta den. Vilken affär vill stå för sne och fula saker? Men det gick inte - jag fick inte byta den eftersom den varit på rea. Jag köpte den efter jul och det mesta va på rea så jag noterade inte över det. Så, nu har jag en ful och sne lampa som jag inte får byta vilket känns trist och ännu mer trist för LundaLampan som jag aldrig kommer rekommendera till någon.

Svar från LundaLampan
2010-01-18

Det är ett urval i butiken som är på rea,INTE det mesta, just den lampan stod det 2:sortering på prislappen, även framme vid kassan står det med stora bokstäver: Ingen bytesrätt/returrätt på nedsatta varor.

Mvh
LundaLampan

2009-12-02

Martin

Moderna lampor & mysig affär

Var inne här på skyltsöndagen och tittade efter julbelysning. Många fina saker. Fastnade för en ny adventstjärna. Trevligt bemötande!

R1000575;Belysning, lampor - Detaljister