Omdömen om Christers The Hair Company
2011-10-29
Christian A. S.
Såväl jag som min 4 åriga dotter klipps av Lisa och vi är supernöjda trots priset... Servicen är toppklass, bara champagne hade kunnat ge högre betyg! Alltid trevlig personal, god service och proffsigt bemötande och omhändertagande. bemötande.
2011-10-29
Daniel S
Jag har varit kund hos Christers i ett drygt år snart. Jag är mycket nöjd. Jag har klippt mig hos Lisa, Mikaela & David vilka är Christer´s spetskompetens-frisörer.. Man märker väl vart den där extra hundringen hamnade.
Det enda minuset jag vill lägga till är att dom serverar Pepsi Max, jag föredrar Cola Zero.
Keep the good work up!
2011-10-22
Christer Å
Tycker Lena T klipper riktigt bra,,men är sällan där nuförtiden !!
2011-09-06
Cat.
Christers the hair company
är och kommer säkert att vara länge en av dom bästa o dyraste frisören i Göteborg.
Men varför har ni inga priser på hemsidan jag förstår att det kan vara individuellt,men lite riktpriser skulle va önsktvärt.
2011-09-01
C
Proffsiga, trevliga och duktiga frisörer. Klipper mig inte hos någon speciell frisör men är alltid lika nöjd när jag lämnar salongen. Rekommenderas starkt!
2011-07-13
Dock efterlyser jag tidigare frisör, Linda som arbetade där fram till 2008 har jag för mig... ngn som vet?
2011-07-12
Roger K.
Rekommenderar varmt denna salong, har klippt mig här i några år. Trevlig personal som alltid bemöter en som en människa och inte som nått jävla objekt, vilket tyvärr allt för ofta är fallet på andra salonger. Proffsigt och prisvärt. Roger K.
2011-07-11
Tina
Var och klippte mig hos Linn och är helnöjd, som vanligt. Lyssnar och kommer med ideér på förändring. Jättebra att man kan boka upp ny tid direkt samt att man får ett mail som påminner om den nya tiden.Positiv personal som har kundens bästa i åtanke hela tiden.
2011-06-30
Annika
Har klippt mig hos Christers i tre år nu. Är alltid lika nöjd och känner mig väl omhändertagen David tar god tid på sig och ser till att frisyren passar till den typ av person man är. Dessutom får jag sakkunniga råd om hårvård.
2011-06-06
Andersson
Helt okej klipp men personalen är oerhört pinsamma och talar med varandra om ditten och datten över kundernas huvud. Kändes som att sitta i en lekstuga! Hit går jag inte igen undvik om du inte vill få huvudvärk på köpet.
Hej! Tråkigt att du uppfattar ditt besök så. Men vi tar självklart åt oss kritiken och hoppas att vi kan bli bättre.
Mvh / Personalen på Christers
2011-03-16
DJ
Jag är kund sedan flera år tillbaka och får alltid toppenservice, David som klipper mig kommer med bra idéer och lyssnar samtidigt på mina önskemål. Dessutom är det toppen att jag alltid bokar nästa tid direkt när jag har klippt mig, annars tar det alltid för lång tid innan jag hittar en tid som passar mig igen. Lika bra att ha det i kalendern från början. Rekomenderas varmt.
2011-02-10
Karin
Tjejen som klippte mig var varken trevlig eller duktig. Jag bad inte om någon komplicerad frisyr men har aldrig blivit så missnöjd med en klippning som där. Surt att betala dyra slantar för detta.
Hej Karin. Vi är mycket ledsna över att du inte fick det resultat du var ute efter. Ta gärna kontakt med oss så ska vi se vad vi kan göra för att du ska få en en bättre upplevelse i genuin christers anda. Mvh Christers
2010-11-10
Trevlig frisör som tog hand om mig, nöjd!
2010-08-23
Oscar
Klippte mig hos en tjej vid namn Linn häromdagen och blev jättenöjd med både service och klippning, proffsigaste frisörerna i stan.
2010-08-13
Henke
Har varit hos Christers sedan salongen låg på bottenvåningen i Kompassen. Alltid supernöjd med behandlingarna/klippning, underbart bemötande, gött snack med David (och resten av gänget) och det är precis lika trevligt att komma dit varje gång oavsett om man ska ha produkter eller klippning. Rekommenderas till 100%!
2010-07-12
Mikael
Alltid trevligt bemött bra service, god dricka och bra klippning, rekomenderas!
2010-05-28
Helena
Har klippt mej hos Jessica många gånger och är alltid nöjd! En seriös tjej som är noggrann och är jätteduktig på att uppfatta kundens önskemål
Härligt att du är åter!
2010-05-18
HK
David tolkar önskemål som "80-tals synt fast på advokatbyrå" och "rockabilly-light" med perfekt fingertoppskänla. Lika nöjd varje gång! Tack David för att jag kan gå runt och se it som en rockstar på kontoret:-)
2010-05-15
Balder
Jag har klippt mig hos David ett tag och förutom att jag alltid blir nöjd med resultatet så ställer han upp på ett sätt som ingen annan frisör gör. Inte nog med att servicen är i toppklass, dessutom vill de alltid förbättra sig vilket garanterar att jag kommer förbli nöjd!!!
2010-05-08
johansson
blev inte nöjd och blev utskälld när jag påpekade detta, hon jag bokat tid hos och blivit rekommenderad utförde inte ens arbetet utan lät de andra göra hennes jobb. går nån annanstans nästa gång
Hej Johansson!
Det är väldigt synd att du har haft en tråkig upplevelse hos oss. Jag hoppas att du skulle kunna ta kontakt med oss så vi kan hitta en lösning för att göra dig nöjd!
Mvh Christers.
2010-03-22
!!!!
detta var ju inte bra slarvigt klippt gick på 15 min långt hår har jag... rörigt och inte spec trevliga finns väldigt mkt bättre salonger
Hej !!!!,
Vi upplever det väldigt ledsamt att du inte har fått den servicen vi strävar efter!
Jag hoppas att du skulle kunna ta kontakt med oss för att hjälpa oss bli bättre och även hitta en lösning för dig!
Mvh Christer (David)
2010-02-22
Daniel
Jag började klippa mig hos David på Christers för 1,5 år sedan och är hur nöjd som helst. Medarbetarna, som jag har varit i kontakt med på Christers, har alltid varit tillmötesgående, trevliga och serviceinriktade. Jag rekommenderar dem mycket varmt!
Idag gick jag till Christers för första gången och blev klippt av frisören Mikaela. Hon är ett år yngre än mig och är mycket trevlig. Jag har ett hår som är väldigt tjockt och lockigt med en tendens att bli mycket frissigt. Hon förstod precis hur mitt hår bör klippas och inte. Jag tänker absolut gå till henne i fortsättningen. Vad härligt med en frisör som lyssnar och förstår.
2010-02-09
de håller ju inte sina telefontider.
ringer 18.30 för att boka en tid en tisdag. har ni inte öppet till 19?
Hej Anonym! Anledningen till att vi inte svarade kl 18:30 är att våra ordinarie öppettider är 9-18, om vi är kvar efter 18 så svarar vi självklart!
Mvh Christers
2009-07-19
linn a.
fick en superfin frisyr av petra! tusen tack, jattejattenojd!! sjukt snyggt! tack!
2009-07-10
Cecilia
Hade inte klippt mig på ett år pga ett urdåligt frisörbesök på annan salong. Testade nu Christer pga bra betyg av andra. Jag är så himla nöjd! Blev oerhört bra omhändertagen och klippningen blev superbra!! Äntligen har jag hittat ett ställe som jag glatt kommer fortsätta att gå till!!
2009-06-16
L.K
Ligger väldigt centralt, trevliga frisörer som är bra på det dem gör, prisvärd klippning, hit går jag igen!
2009-06-16
Linnea K
när man kommer in i salongen så möts man först av musiken som spelas och frisörerna på gott humör! Bra läge ifrån shopping och spårvagn, trevliga frisörer som gillar småsnack, och BRA klippningar framförallt! Alltid lika nöjd när jag lämnar salongen, rekommenderar dessa starkt!
2009-06-15
linda
har klippt och färgat mitt hår hos både frida och linda, båda helt underbara frisörer och mega duktiga =) men nu har båda slutat och jag går inte längre dit =(
2009-03-25
Elin A
Tillskillnad från alla dessa vanliga halvtråkiga salongerna så håller denna mycket hög standard! har klippt mig här i många år och alla frisörer är pratglada, trevliga och man försvinner altid ut ur dörren med ett leende!
Mattsson
Jag klipper mig inte ofta, men när jag gör så är det helt klart Christers jag går till... trevlig frisör (tar alltid samma) och alltid trevligt samtal. Att resultaten blir bra behöver jag väl knappast säga...
Sid
Riktigt riktigt nöjd med klippningen, hit kommer jag igen!
Bra jobb david!
Sid
Klippte mig här förra veckan om det blev precis som jag önskade! Prisvärd behandling!
2009-03-12
S
Har klippt mig där ett flertal gånger och kommer utan tvekan komma dit igen!Pratglad personal, ligger centralt och bäst av allt, dem klipper med perfektion!
2009-03-12
S
David på Christers Hair company har klippt mig och det blev verkligen som jag hade tänkt det! Trevlig personal, bra service och en bra klippning, rekommenderas varmt!
2009-02-28
Frida
David har rakpermanentat mig i flera år nu och jag blir lika nöjd varje gång. Vill du ha rakt hår så tveka inte att gå dit. Bra service och bra resultat!
2009-01-08
Henke
Om Christers skulle vara en restaurang, skulle den med all säkerhet och sannolikhet ha flest Guide Michelin-stjärnor i Göteborg. Jag menar, vem går till korvtjorren när man kan gå till lyxrestaurangen? David är som en knivskarp gourmékock som hanterar sina saxar lika väl som Mannerström lägger in sill!
Toppklass! Det finns en anledning att jag stannat hos Christers i ett halvt decennium!
2009-01-07
Samir
Har klippt mig där i två års tid; grym service, trevlig och proffsig personal...du lämnar stället med ett leende och med en frisyr från himlen :-)
2008-12-14
Per
Nöjd och återkommande kund. Thnx David.
2008-11-14
P.R
Lyssnande, omhändertagande proffisionella är mycket bra med barn.
har klippt mig hos christers hair company i många år nu . går alltid där ifrån nöjd , brukar klippa mig hos david väldigt bra frisör ,mycke trevlig personal desutom.