Omdömen om ÖREBROSALVIA AB
2012-01-16
Katrin F.
1000 Flytt är en bra och seriös flyttfirma,jag fick reducerat pris då dom blev aningen sena och råkade repa mitt soffbord,trots att jag sa att det var lugnt. :) Jag tyckte att dom skötte sig exemplariskt!Dom utförde jobbet proffessionellt och på kortare tid än jag trodde dom skulle.Jag är helnöjd! :)
2012-01-11
Jan
Suveräna gubbar,snabb flytt,bra pris! :D Jag hör av mig nästa gång det är dags att flytta! Hälsningar från Jan.
2011-12-30
Josefin
Min flytt gick suveränt bra,inga problem med varken tid,pris elr trasiga saker!
Helt enkelt toppbetyg! +++++
2011-12-22
annie
Har flyttat med 1000 Flytt AB två gånger och är mycket nöjd med både personal och priset!
Rekommenderar!
2011-12-07
Nettan
Tack till grabbarna på 1000 flytt för den suveräna hjälpen!
Jag vet att jag var lite grinig när ni skulle bära soffan men den är trots allt antik,inget illa menat!
Ni skötte det bra och jag är helnöjd med hur fort ni fick in allt i bilen.
Tack återigen!
Med hälsningar från pms-kärringen. XD
2011-12-05
Carin
Anlitade firman och har under 1dryg månads tid ringt och mailat ang. en reklamation. Det blev en oljefläck på finsoffan pga flyttbilen var smutsig invändigt och nu går det inte att få tag på någon och utreda ärendet. Men de var snabba med att skicka fakturan!
Hej! Ifall du har reklamerat så har du fått vårat svar. Vi har inte hört av dig sedan dess.
2011-11-27
Ivar
Jag anlitade 1000 Flytt och fick suverän hjälp!
Det gick snabbt och smidigt och till ett bra pris får jag säga!
Tack för toppenbra arbete!Hälsningar Ivar
2011-11-14
Kent Hansson
Allt funkade kanonbra snabb o bra service !
anna person
jag är mer än nöjd med flytthjälpen från er .... fick även hjälp med lite annat :)
kommer rekomendera med ....
Manda
Tack för all hjälp vid min flytt. Är supernöjd! Snabba och trevlig service!! Rekommenderar er verkligen!!!!
Joakim
Detta kan verkligen varmt rekommenderas.. Vilken härlig lätt flytt vi fick tack vare 1000 Flytt! Både bättre och billigare än vad vi tänkt oss =)
Tack för all hjälp..
2011-09-25
Sofia och Torbjörn
Vi är jättenöjda med 1000 Flytt! :D
Snabbt,bra service och billigt!
Dessutom riktigt trevliga flyttgubbar!
Rekomenderar verkligen 1000 Flytt för er som vill ha den perfekta flytten.Tack! :D
Sofia och Torbjörn
2011-09-13
Vera
Suverän flyttfirma!!
Baserat på vad andra fått för service kontaktade jag och min sambo 1000 Flytt AB och vi kunde inte gjort ett bättre val! =D
Vi fick en snabb flytt med bästa service och för en rimlig slant!
Tack för eran fantastiska hjälp!
Hälsningar från Vera och Jesper.
2011-08-20
Otto.
Vill ge mina varmaste hälsningar till otroligt duktiga killar. Fick nerpackning och flytt samma dag och dessutom en bra och billig flyttstädning.
2011-08-15
Måns och Stina på Alkeg.
Vi valde flytt inklusive packning och städning. Allt sköttes smidigt och enligt överenskommelsen. Fint packat och allting höll. :)
Efter att vi själva packat upp kom de och hämtade kartongerna idag. Rekommenderas verkligen. Vi är väldigt nöjda. Tack Jonatan, Kristian, Markus och Fredrik.
2011-08-11
Henrik på Friggagatan
Verkar vara ett av dom få företagen som ger allt i allt. Fick kartonger med kort varsel som vi fick ha så länge vi ville. Kompleterade med fler kartonger utan problem. Snabb respons på telefonsamtal och flexibla. Då vi hade hisstid kl 09,00 så kom killarna kl 6,30. Allt gick smidigt och det märktes vilket otroligt duktig firma dom var på att lasta in i lastbilen då 2 andra firmor stod på samma lossningsplats och killen "Mikel" fick beröm för sin otroliga inlastning av en gammal flyttgubbe. Synd bara att han inte kunde hjälpa den "andra firman"med att styra upp då allt såg ut som en soppkörning", Men jag förstår att ni har er firma att sköta. Nu vet mina nya grannar vilken firma dom väljer nästa gång. Högsta betyg för allt..
2011-08-07
Linda
Det gick superbra och jag och min sambo blev överaskade av både hur smidigt och snabbt det gick!
Våra husdjur sprang ut ur lägenheten ett par gånger haha,men det löste de trevliga killarna på 1000 flytt galant!
Bra jobbat grabbar! ;D
Många tack från Linda och Mathias
2011-08-03
Louisa
Underbart smidigt och snabbt!
Verklign effektiva killar och ändå så försiktiga med alla mina saker! =)
Rekomenderar verkligen 1000flytt!
/Louisa
2011-07-29
Jessica
Tack till Er på 1000 Flytt AB för den fantastiska hjälp jag fick vid min flytt!
Smidigt och snabbt gick det och väldigt goa "gubbar"!
Flyttar jag ngn mer gång så vet jag vem jag ringer! ;)
Mvh Jessica
2011-07-26
Johanna med katt.
Jag fick verkligen hjälp med ALLT och med bara en liten kafferast-som jag insisterade på! så gick det väldigt snabbt och utan varken tappade kartonger eller sura miner!
Jag rekomenderar verkligen 1000Flytt AB när ngn behöver flytthjälp! =)
+++++ till killarna på 1000flytt!!
2011-07-15
Cat
Ingenting fungerade när vi anlitade denna flyttfirma!!! Kom inte på avtalad tid, ringde och påminde om tiden en kvart efter den passerats, fick till svar att vi fick vänta tills den andra flytten var klar, fick inget svar hur länge vi skulle vänta. Efter fyra timmar försening kom de!!!! Kunde inte slutföra flytten samma dag. Totalt tog flytten 10 timmar!!! Killarna som utförde flytten var helt underbara!!! men bemötandet av deras chef var rena katastrofen!!!
2011-06-30
Nicke
Det var en supereffektiv flytt! Killarna var proffsiga och mycket trevliga :-) Jag kan inte annat än att rekommendera denna flyttfirma! Kanonbra!
2011-06-21
Anna & Niklas Eriksson
Det gick lätt som en plätt, inga skador och dessutom blev flytten billigare än vi beräknade tack vare snabba, trevliga och starka killar på 1000 Flytt! Rekommenderar till alla!
2011-06-15
NK
Jag och tjejen skulle flytta ihop och ni tog båda bohagen i samma runda! Vi hade inte klarat logistiken utan er. Tack för ert stora överinseende med våra behov. Väldigt flexibelt av er, och vi kan inte annat än att rekommendera er starkt.
2011-06-13
Tycker denna flyttfirma är kanon. När jag flyttade var det inget krångel och allt gick jättebra. Trevlig och tillmötesgående personal. Rekomenderar denna firma helt klart till andra som är i behov av flyttfirma.
2011-06-10
My
Jag blev glatt å positivt överraskad hur enkelt å bekvämt detta var,jag kommer aldrig flytta på egen hand igen,dom kom i god tid å var väldigt trevliga å tillmötesgående.Då jag var orolig att ngt skulle gå sönder så lugnade dom mig på ett fantastiskt sätt,ngt kan man ju räkna med att det går sönder i en flytt men inte en enda sak var trasig. Jag är sååå impad! Tusen tack, kommer rek er till alla jag känner. Å skulle jag flytta igen så räkna med mitt samtal till er,bara ros!!
2011-06-07
Klas J.
Skötte flytten bra, men tar mera betalt än det som står på hemsidan, d.sv. 795 kr/ timma.
Alla seriösa flyttfirmor tar fram och tillbakakörning med 30 minuter åt vardera håll. Vi måste det pga facket. Personalen skall ha lön under tiden dom kör till och från kund. Det står på hemsidan och det är kundens skyldighet att ta reda på vad som gäller. Vi försöker tala om det för varje ny kund som beställer men det glöms lätt bort ibland beroende på hur mycket frågor och annat kund vill ha svar på.
2011-05-16
Jimmy
Behövde bärhjälp och packning av vårt bohag. 2 mycket stabila gubbar kom och gav otrolig service. Dom visste vad dom gjorde och hade bra koll på allt. Rekomenderas fullt ut!
2011-05-04
Sture S
Impad!! Från början till slut var allt perfekt! Beställning av flytten, leverans av flyttkartongerna, själva flyttdagen och till sist hämtning av tömda kartonger. Allt gick galant. Kommer att - å det varmaste - rekommendera vänner och bekanta era tjänster!
2011-01-23
Lennart
Bra webbsida, svarar snabbt på emejl, kom i tid, flyttade allt snabbt och effektivt.
2010-10-12
P-A Larsson
Jag har flyttat många gånger, med hjälp av både vänner och andra firmor, men aldrig förr har det gått så bra. Det är ju rätt omständigt att flytta hursomhelst, men med 1000flytt gick det riktigt lätt. Enkla att boka, snabba och trevliga.
2010-10-11
Hedvig
Duktig o go personal. Smärtfri flytt med allt i behåll. Kan inte mer än vara tacksam och rekomendera dessa!
2010-10-07
emma ljungström
Det här är en bra firma alltså. Schyssta och effektiva.Fett värda pengar. Till och med för en student som mig. Finfint jobbat!
2010-10-05
Helen S
Vilka arbetsmyror! De arbetar omsorgsfullt och effektivt. Jag och min man kan varmt rekommendera 1000 Flytt och deras goda service!
2010-10-02
Lasse Berg
Efter år av ryggproblem blev jag nu övertalad att ta hjälp när jag och frugan flyttade. Jag var skeptisk, men döm av min förvåning. Vilket gäng. Trevliga och proffsiga! Dessutom till bra priser. Ska aldrig mer flytta själv, mycket värda pengar och ryggen i behåll!
2010-09-29
Goran M
Jättebra, tack så mycket! bra killar det här. Snabb service, inget gick sönder. Jag är jättenöjd!
2010-08-29
James
Really good price and fast service. I will definately use them again.
2010-08-27
Klara Sjökvist
Billigt, snabbt, bra och en vänlig flyttfirma. Flytten gick över förväntan. Allt flöt på som det skulle och jag blev också mycket glad över det vänliga bemötandet.
2010-08-27
Martin L
Väldigt hjälpsamma, trevliga, noggranna, arbetsvilliga, vad mer kan man begära?
Det här sammansvetsade laget har god rutin på flytter, jag har anlitat de två gånger och aldrig blivit besviken!
Hugo Gustavsson
Bra service på allt mellan att svara i telefonen sent på kvällar till flyttkartonger och flyttservice. Kan inte bli bättre.
Ann-Sofie R.
Inte en skråma på alla mina möbler trodde inte det var möjligt. tack tack
gabriella
tack som fan! det här gick så himla bra. duktig, rutinerad personal!
2010-08-14
jens K
det var en bra flytt, dom var både smidiga och snabba. väl värt pengarna!
2010-08-10
Magnusson
Gick väldigt smidigt, dom kom på avtalad tid och jobbade snabbt och professionellt. Vi är mycket nöjda!
2010-08-10
Clas Forsman.
Kan bara tacka och mycket bra blev det.
2010-07-31
Tobias Liljedahl
proffsigt utfört jobb av förtroendeingivande flyttare. det här vill jag rekommendera. trevlig personal!
2010-07-24
A.T
God tillgänglighet, billigt pris och bra service. Kan varmt rekommenderas.
2010-07-23
Peter
Efter att ha ringt runt och jämfört priser så fastnade jag för denna firma då dom direkt frågade vilken storlek på bilen vi behövde för att flytten skulle bli så billig som möjligt. Billigt blev det också, flyttade halva bohaget från en villa och trots två nedmonterade garderober i många bitar så blev det endast 4,5 timmar.
2010-07-20
Matilda
Jag kan varmt rekommendera dessa killar till pianoflytt.
De är trevliga, effektiva och försiktiga med ens saker. Dessutom är de väldigt billiga! Välj dem!
Valde 1000 Flytt AB med rörligt pris trots att jag hade fått ett lågt fast pris på annan firma. Det blev billigare än jag hade trot eftersom dom var så snabba och profsiga. Helnöjd, bästa personalen jag har sett på länga och då har jag flyttat ett par gånger som senaste 6 åren. Väljer er nästa gång också.