KPA Pension

Omdömen om KPA Pension

2010-10-22

bm

bmb

lång väntetid. får inte veta hur många samtal före eller hur lång väntetiden är. musiken kan jag vara utan.

bm

2010-06-08

Pontus A Pontus A

Arbete för bättre miljö och etik

Jag mailade med miljöchefen på KPA Pension nyligen eftersom jag var irriterad över att de lade mina pensionspengar på miljöfarlig oljesand i Kanada.
MEN de går in som små ägare i många bolag för att vara en AKTIV ägare som ställer jobbiga krav på miljö, etik osv.
Annars finansieras farlig verksamhet nog ofta av allas pengar som ingen har koll på. Precis som i Avatar där etnisk rensning och miljöförstöring utförs för att aktieägare ska få betalt.
KPA ska också ge utdelning i rimliga nivåer men agerar samtidigt aktivt för en bättre värld.
Ett dåligt personbemötande från den tidigare rejtaren står sig litet mot det stora perspektivet.
Ge dessa människor mer kraft bakom deras krav, byt enkelt till KPA pension som är miljö och etik certifierat!!

2009-10-23

förvånad

attityd hos kundtjänst

Idag ringde jag till KPA:s kundtjänst för att ställa frågor om min pension och om hur jag använder "Mina sidor". Den person jag talade med hade en väldigt otrevlig och nedlåtande attityd, hade jag möjlighet att flytta min pension till en annan förvaltare skulle jag göra det omgående, oavsett förlust! Jag förstår inte hur en sådan person kan få anställning i en kundtjänst??

R1000160;Försäkringar
R1000214;Investmentbanker, -bolag