Glam Nails

Omdömen om Glam Nails

2011-03-14

Kerstin

Mycket trevlig nagelvård!

Underbart med en kundorienterad företagare. Rebecca är riktigt trevlig och gjorde ett jättefint jobb med mina naglar. Tack för den fina lillfingerdekorationen.

2010-10-18

J

braaa

Mycket bra!

2010-05-19

Mikaela

Kvalité och omsorg

En glad positiv tjej som verkligen lyssnar på vad man vill ha och ger tips och trix på bästa sätt. Hon gör allt med noggrannhet och precision, samtidigt som hon är mån om kunden. Fått så fina kommentarer om mina naglar och om man behöver en quick-fix på en nagel inför en mässa eller så, så ordnar Rebecca det! Suveränt! Egentligen kanske man inte ska ge henne bra betyg här, för då blir hon väl uppbokad när jag behöver henne! ;)

2010-01-16

Stina

Bästa naglarna

Helt klart den bästa salongen jag varit på. FIna tunna naglar, och Rebecca är supernoggrann och har fantasktisk känska för färg och form. Får ofta komplimanger för mina fina naglar.

2010-01-09

Na

Provat många men Rebecca slår alla!

Riktigt proffsig tjej som anpassar sig helt efter kundens önskemål! Noga och trevlig tjej. Naglarna sitter som berg. Tack för underbara naglar + service!

Hälsa och skönhet
R1001160;Nagelvård