Omdömen om Glam Nails
2010-05-19
Mikaela
En glad positiv tjej som verkligen lyssnar på vad man vill ha och ger tips och trix på bästa sätt. Hon gör allt med noggrannhet och precision, samtidigt som hon är mån om kunden. Fått så fina kommentarer om mina naglar och om man behöver en quick-fix på en nagel inför en mässa eller så, så ordnar Rebecca det! Suveränt! Egentligen kanske man inte ska ge henne bra betyg här, för då blir hon väl uppbokad när jag behöver henne! ;)
2009-02-04
Jen
jag är en känslig person men jag blev faktiskt nöjd.
2008-11-17
Madde
Jag är jättenöjd med resultatet och alla mina tippar har hållt i fyra veckor nu, och vi har inte behövt förstärka dem en enda gång! Glam Nails = Bästa resultatet + bästa personalen! Tack Becca!
2008-05-11
Carolina
Nu är det fulländat! Nya stället är superfräsht och trevligt att man får sitta lite avskillt tycker jag. Smidigt när man ändå är på stan att Becka kan laga å limma lite efter en hård helg;) Ses snart igen! Kram/Carro
2008-03-02
Kristina
Har aldrig tidigare gått tillbaka till någon som gör naglar 2 gånger men Rebecka är så duktig. Alla undrar var jag gör mina fina naglar och de håller hur länge som helst. Har varit regelbunden kund i snart ett halvår.
2008-02-17
Linda B
Jag har gått och förlängt mina fransar i över ett år och aldrig varit lika nöjd som här. Fint och hållbart!
2007-09-18
Eleni
hon är suuuperbra!! Trevlig, hygienen är superb, arbetet utförs noggrant... l
2007-08-05
Torsdag
Jag tycker att hon är jätteduktig! Och det blir inte så dyrt när man bara måste gå en gång i månaden. Visst kan det gå av en tipp men oftast vet jag ju (precis som hon säger) vad det var som hände då. Som mest har jag lagt 430kr på ett besök och då innerfattade det påfyllning av alla utom två som hade gått av, där vi då satte dit nya. Plus att Rebecka gjorde underbara mönster på alla mina naglar. Jag är i alla fall välldigt nöjd!
Underbart med en kundorienterad företagare. Rebecca är riktigt trevlig och gjorde ett jättefint jobb med mina naglar. Tack för den fina lillfingerdekorationen.