Salong Vantina

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Salong Vantina

2012-02-16

Josefin

Tina är alltid lika trevlig snäll. Hon lyssnar på hur jag vill ha mitt hår och utför därefter, även om hon råder mig något annat (som att klippa lite till tex), är nog första frisören som gör det för mig! Helnöjd!!

2012-01-30

Frida

Superbra!

Tina klippte mitt hår samt färgade det. Hon gav mig massor med bra tips som jag undrar varför min vanliga frisör aldrig gett mig.

2012-01-03

Christer

Bra salong

Lättillgänglig och prisvärd salong med trevlig personal. Nöjd!

2011-11-18

Tina var fantastisk på att fixa färgen på mitt tidigare rätt dassiga blekta,utväxta hår. Ända minus var att det blev lite mycket klippt mot vad jag önskat. Men fint blev det!

2011-10-12

Inte nöjd

Ojämnt och amatörmässigt klippt, kommer inte gå tillbaka.

2011-08-29

sandra

Jätte nöjd

Idag har jag färgat och klippt mig hos Tina. jätte nöjd med henne. väldigt duktig och trevlig frisör.

2011-08-26

Sofie

Jättenöjd

Trevligt bemötande och proffsiga frisörer.
Alltid nöjd

2011-08-06

Jessica

Är sådär nöjd

Hon skulle klippa ca 2 cm det gjorde hon först. Sen var hon även tvungen att platta håret för att se om det blev jämt :S och då klippte hon ca 2 cm till!!! (plattar aldrig mitt hår så får se hur det blir när de lockat till sig igen)
Men jag är nöjd med färgen och hon var jätte trevlig.

2011-05-25

Elisabeth

Bästa frissan i Göteborgstad.

Tina är jätteduktig. Har gått hos henne i 3 år och kommer INTE att byta, jag har hittat den bästa frissan i stan. Tina fixade även mitt hår och make up till mitt bröllop 9 april och jag såg ut som en prinsessa...

2011-05-02

Kerstin

Jättenöjd!

Helnöjd, Tina var jätteduktig och var verkligen lyhörd för hur och vad jag önskade. Känner mej jättenöjd, äntligen har jag hittat en jättebra frisör. Tack Tina.

2011-03-26

Carl

Inte nöjd

Jag var verkligen inte nöjd senast jag klippte mig där, får bli något annat i fortsättningen.

2011-02-19

Li

Bra ställe

Noggranna och duktiga även om den ena tjejen verkar vara rätt osäker i sin roll.

2011-01-29

Markus

Nöjd kund

Tina är jätte duktig! äntligen har jag hittat min frisör.

2011-01-28

Nadja

Nadja

Tina är verkligen duktig! man går alltid ifrån salongen med ett leende på läpparna. Proffsig salong, rekommenderas starkt!

2011-01-03

Elisabeth

STAMMIS

Tina tar sig alltid god tid trots att hon har kunder efter, god och glad ?

2010-12-18

Anders

Har blivit Stammis där. Tina är jätteduktig!

Tina kommer alltid med nya fräscha ideer! Blir alltid positivt överraskad:)

2010-11-19

Malin