Arena vedugns pizzeria

Kategori: Pizzerior

Omdömen om Arena vedugns pizzeria

2012-03-24

beko

Bästa pizzaior i haninge!

Vedugns pizza i världsklass. Måste prova deras kebabpizza, Trevlig personal som är generösa.

2012-03-21

Andreas

Goda Mat!

Mmmm vad det var gott säger jag bara och tackar personalen för maten. Riktigt bra pizzor med bra service! De snålar inte och man får mer änn det man betalat för! Rekomenderar starkt!

2011-10-07

Kristina

Riktigt bra

De gör god mat till bra pris. Någon gång har det blivit lite fel, men maten är värd det.

2011-09-25

fd 127

Nöjd

Riktigt bra ställe, visst dom har gjort lite fel en gång av alla gånger jag har beställlt där, men det kan man leva det är mänskligt. Övriga gånger så har det varit super bra service och bra bemötande.

Deras Kebab med bröd vallfärda man nästan för att få, den är nästan i klass med Vegabars burgare och Fisksätras pitaburgare.

2011-09-16

Gunnar

Mr

Denna Pizzeria har gått från at ha varit superbra, god mat, trevligt bemötande till att bli en ordinär pizzeria.
De behöver snäppa upp sig, annars kommer de att tappa sina kunder

2011-09-11

Emil

seriöst .?

Otrevlig personal , sämst service, 90% fel i ordrar. Och då har vi ätit där bra många gånger ... Och ja , man lär sig aldrig.

Kan hålla med om att det var bra när dom precis öppnat , men inte längre !

2011-08-18

Hampus

Bästa Pizzerian I Haninge

2011-05-16

gör extremt god mat!

2011-04-30

Bästa pizzan i hela haninge

Jätte goda pizzor, mycket trevlig personal. Rekomenderas. Mysig pizzeria.

2011-03-31

Jesper

Bästa pizzan i centrala Handen

Mycket goda pizzor, enda minuset är väl att botten är lite väl tunn.
Rekommenderas starkt ändå!

2011-02-11

Haninges bästa pizzeria

All mat slår resterande pizzerior i haninge!!

2010-08-27

Nadja

Favoriten

Mycket bemötande personal. Hårt arbetande och hög servicevilja. Mumsiga pizzor och underbara sallader. Kan inte mer än varmt rekommendera denna pizzeria.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior