Omdömen om Studio Siss
2012-03-28
Trebarnsmamma
De är bra och trevliga. Men dyra. En som klippte sitt korta tunna hår fick betala samma pris som en som klippte sitt långa tjocka hår. Känns fel. Det kan omöjligt behöva ta samma tid.
2012-02-20
Micke
De färgade fel färg på mina slingor...
Det blev kyckling gult...
2011-06-08
Gå hit om du vill ha en snygg frisyr, bra service och en framförallt en klipptid som passar ditt schema - de fixar och trixar alltid in dig. Även om du är som mig.....ofta väldigt sent ute...förlåt. Som sagt, ung eller gammal, kort eller långt - de fixar allt, och de fixar det med finess och precision - de har koll. // Philip
2010-12-04
Är jättenöjd med studio siss och deras super trevliga personal!
2010-09-27
Johanna
Är alltid supernöjd när jag har klippt mig här. Trevlig coh rolig personal. Hittar på nya saker, ger tips, testar och frågar. Testa detta!
2010-09-12
Christoffer
Grymma tjejer som gör en snygg och på gott humör!
2010-08-25
Helén A.
Jag har under mitt 43åriga liv aldrig tidigare haft en frisör som förstått hur jag vill ha det. Jag har alltid kommit hem missbelåten tills jag träffade på Kristina. Jag är nu mera alltid supernöjd och hon gör som jag vill ha det och det blir fräckt och det passar min personlighet!
2010-07-21
En riktigt nöjd kund
Jag är supernöjd kund hos Studio Siss. Fantstisk trevlig personal och dom e riktigt duktiga. Jag rekomenderar varmt att gå dit =)
2010-07-03
Rikard
Man känner sig som hemma och går alltid därifrån helnöjd.
Skulle inte kunna tänka mig att gå någon annanstans. Alltid galet nöjd. Innovativa och proffsiga