Deltaservice

Omdömen om Deltaservice

2012-05-21

Jonas Palmqvist

Seriösa?

Grabbens Samsung Galaxy II började stänga av sej själv. Vi Lämnar in den på NetOnNet(Se NetOnNet här också!),dom skickar den till Delta/CR service i Åkarp. Telefonen är i ypperligt skick (10 Mån gammal) t o med kommenteras av NoN personalen. Den har ALDRIG varit i kontakt med vatten, på NoN kräver dom en signatur på ett papper som friskriver dom om den är vattenskadad och att han ska betala 350 kr om den är detta. Efter 1 vecka kommer den tillbaks;vattenskadad ,ingen reparation, den har ärgat i usb-kontakten. Endast en medioker amatörbild på usb-kontakten, inga foto på usb chippet som är inne i chassit, inga bilder på vattensensorerna( stil med PH-papper), iphone har en massa sådana.Inte nog med det, på rapporten står det att telefonen är repad på glaset och chassit. När jag går över telefon så känns den fabriksny fast den är 10 månader. Direkta lögner som säger emot sej själv när NoN skrev en statusrapport på den när den kom in."Synliga skador?-Nej" När jag diskuterar med dom så skyller dom på Samsungs direktiv,till slut bjöd dom på de 350 kronorna.(som sen NetOnNet ville lägga rabarber på!!)

2012-04-16

Persson

Svarar inte på mail

Klarar inte att laga fel på telefonen. Samma fel när den kommer åter.

2012-03-10

Rasmus

Tog en vecka!

Bästa tiden jag någonsin upplevt! Skickade in min mobil på en måndag. Fick den Fredagen samma vecka Grymt nöjd!

2011-12-05

Patrik

Dålig service, slarvar bort telefon

Klarar inte av att laga glapp i usb kontakt trots flera försök. Svarar ej på mail, struntar i instruktioner som beskriver fel. Skickar dessutom tillbaka telefonen till fel adress. Trots returadress på paket och i paket med telefon. Telefon aldrig återfunnen. Anlitas av bland andra Halebop för garanti ärenden.

Fler företag i Arlöv