Omdömen om Helenas Hund Hotell AB
2012-03-28
Stella
Har haft vår tik på dagiset i över ett år och hon ääälskar att vara där! Personalen är trevlig och hotellägarna är flexibla och serviceminded.
Den enda önskan jag har är att vi bodde närmare dagiset!
2011-07-20
Har min hund på dagiset, kan inte hitta något annat alternativ. Personalen är bra! Dock hade jag önskat att hundarna blev rastade lite längre än bara några meter på vägen.
2011-06-14
Hade min hund på detta pensionat förra sommaren, när vi kom dit stod hundarna och skällde ute på gårdarna, det var otroligt många hundar och kändes som väldigt stressig miljö. När vi skulle hämta hunden var han ute på rastgården i solen kändes alldeles för varmt på betonggolv och strålande sol som värmde. Det låg även hundbajs på golvet.
Det kan inte finnas någon möjlighet att man hinner ta hand om alla dessa hundar!
Jag tänker inte lämna min hund mer på detta ställe.
2011-05-27
hundägare
Jag tänker lämna min hund på detta hund hotel om jag skulle behöva.Har vänner som lämnat in sina hundar och är jätte nöjda ,dom tar sitt ansvar för din hund.
2011-02-10
Andrea, Shiiva och Puff
Perfekt för mina två dårar (rottweiler)!! Personalen är otroligt kunnig och jag vet att jag får hem galningarna lyckliga och balanserade.
2010-01-11
Texas m familj
Efter en tid på andra dagis har jag nu min hund hos Helena och hennes trevliga personal. Otroligt bra service och trevligt bemötande. Alltid lika lätta att ha och göra med och jag känner mig trygg att lämna min hund där. Klart Stockholms bästa hunddagis tycker både jag och hunden.

Jag lämnade in min stor-pudel på hotellet i en vecka. När jag hämtade honom hade han gått ner märkbart i vikt, han var smutsig och luktade illa, bl. a. av urin, och hade uppenbart inte blivit borstad på hela veckan. Han hade halm/torkat gräs djupt inbäddat i pälsen på bakdelen samt vad som såg ut som kardborrar ytligt i pälsen på benen. Det tog mig närmare fyra timmar att reda ut pälsen, något som skulle ha kunnat undvikas med fem-tio minuters pälsvård per dag.
När jag lämnade in honom hade han pälsen på huvudet i tofsar. När jag hämtade honom satt samma tofsar kvar, och de ska sitta i en, max två dagar, annars kan det bli smärtsamt för hunden.
Om man inte har resurser att ta hand om en hund som kräver pälsvård kanske man inte skulle ta emot en sådan!