Omdömen om Göteborg Laser & Estetik AB
2011-12-05
Varning för detta oseriösa företag!
Fick tid oss dem en lördag, när jag kom dit var ingen där. De hade fått två telefonnr av mig som de kunde ringa. När jag ringde till dem för att höra varför de bokar in kunder och ingen är där sa de att de hade ringt sina kunder för att lämna återbud - jaha - men jag har inte fått telefon från er! När hon repeterade nummret var mobilnr fel men inte hem nummret som de ringtt enligt henne också. Jag har nummerpresentatör och ingen hade ringt den dagen!
Besökte dessa skojare i januari 2011.
Först ut:
konsultation" för 500 kr.
Den bestod i princip av "ska vi börja?"
Behandlingen av 2 st födelsemärken i ansiktet gick smidigt och var över på 3-4 minuter. 1400 kr, fast det stod 1200 kr på hemsidan.
Om jag inte var nöjd var det inga problem att återkomma, helst inom 1 år sade sköterskan, kassören.
Nästan direkt såg jag att ena märket inte blivit speciellt stor skillnad med, men tänkte ge de ett tag för läkning. Efter 10 månader hör jag av mig via mail men utan svar.
Lustigt nog får jag svar, 18 timmar efter årsdagen. Ny tid var inbokad men till självkostnadspris. 500 kr för kosultation till att börja med.
Detta är riktiga skojare, bluffmakare! Samtliga jag kom i kontakt med pratade bristfällig svenska, trånga å slitna lokaler. Är väldigt tacksam för att jag "bara" gjorde ett sådant litet ingrepp å inte något mer omfattande.