Vald plats Stenungsund Välj ort

Omdömen om Bio Sculpture Salong Matilda

2012-01-31

Ingrid

Tack för fin dag!

Tackar till dig Matilda för ett par underbara timmar. Kände mig så ompysslad och fin efteråt. Längtar redan till nästa gång... vänligaste hälsning från Ingrid :)

2012-01-22

Ny stamkund

Trevlig Salong!

Har äntligen hittat rätt! Är alltid supersnygg när jag kommer härifrån. Rekomenderas!

2012-01-20

Frida

Bästa!!

Bra service, kalas nöjd med mitt nagel resultat fick även en nagelolja, älskar´n :) syns om 5 veckor! Kram, Frida

2011-12-27

Kundovänlig!

Var sen 15 min! Ingen service el välvilja. Tänkte bara på nästa kund.Tog betalt för tid som hon inte gjorde något jobb på. Överpris på sina proukter!
Hit går jag aldrig mer! Även "solen har fläckar"...

2011-12-22

Emma

tack

Tack Matilda för super snygga fransar idag och godjul!!

2011-12-04

EE

Top notch!!!

Rekomenderar Matilda Fält helhjärtat!
Väldigt duktig tjej både praktiskt och konstnärligt!

2011-11-11

Hon med H

Toppbetyg!!

Gjorde min första brazilian hos Matilda och är helnöjd! Hon är så trevlig och det kändes inte alls obekvämt att "fläka ut sig". Ont gjorde det förståss men mindre än väntat.
Har redan bokat ny vaxningtid lagom till jul!

2011-11-08

Linda

Kanon tjej!!!

Har idag vaxat min första brasilianska vaxning Kanon tjej!!!!! :))))

2011-11-02

Malin Gudmorsson

Braziliansk Vaxning

Ska ni vaxa gå hit!! Över förväntan. Gjorde inte så ont som jag upplevt på andra salonger resultatet var toppen! - Malin

2011-07-25

Rebecka

Ögonfransförlängning

Super nöjd med mina nya fransar! Kommer snart tillbaka för mer :)

2011-06-29

Caroline P

Naglar

Tack för fina bröllopsnaglar och övertygande ;)

2011-06-23

Kent

>Vaxning<

Vaxat bröst och rygg flera ggr. Nöjd med samtliga behandlingar. :)

2011-06-12

linda l

topp

topp topp 5 av 5 :D

2011-05-29

Annkristin

nöjd

mycket nöjd med mitt resultat.

2011-05-15

Camilla

underbarast

Tack underbara Matilda för det underbaraste bemötande och service och resultat.

2010-11-07

Hanna

Sweeet

grymt nöjd!

2010-10-16

Inger Berglund

Posetivt överaskad!

Posetivt överaskad, helt otroligt att man kan få permanent nagellack som trollar bort ränder och fulheter i nageln..

2010-09-29

Sofia

Naglar

Otroligt snygga naglar, jag gjorde naglar hos Matilda efter en rekomendenation, nu kommer jag aldrig byta salong igen.Trevliga tjejer som jobbar där med. Jag kan varmt rekomendera dom.

2010-09-17

Lina

underbart

Tack för en underbar vilostund med reiki och ansiktsbehandlig syns snart igen. Lina

2010-08-17

Evelina

Gillade salongen!

Var här och testa stå solariumet.. Gillade salongen mysigt och trevlig personal.

2010-07-30

Lotta v

Bästa Bio sculpture salongen i Norrköping!!!

Absolut bästa och trevligaste Bio sculpture salongen i norrköping har varit på de flesta men blev nöjdast här! Ska ni göra naglar, boka en tid hos Matilda ägaren tror jag?.. hel nöjd!

2010-07-12

Daniel

Klippning, inpackning, parafinbad och manikyr

Jag är supper nöjd. Helt underbart. Kommer gå dit många gånger och ofta

2010-06-09

Jolanda

Klippte mig här

Så trevliga tjejer!!
Frisören förstod precis vad jag menade super nöjd!
Ska snart fixa tånaglarna :-)

2010-05-08

Lisa

Matildaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Lika glad som vanligt efter du fixat mina naglar
tack =)
Kram Lisa

2010-05-08

theres Frid

Maikyr till bra pris

gjorde manikyr här kosta bara 150 spänn!! Ni ser rätt dom är helt klart billigast i stan och matilde som jag gick till var as duktig!!! Skall testa gelenaglar med verkar as collt lång hållbarhet utan flagnande nagellack as coolt. Har nån testat?

2010-03-31

Grym :D

Grym tjej ;)

2010-03-29

Cissi. Nilsson

Bästa i norrköping

Har både vaxat och gjort naglar här och kan intyga att denna salong är bäst i stan! Matilda som jag går till är både noggrann och duktig. Hon lyssnar alltid på det man vill ha och levererar. När man diskuterar är hon ärligt intresserad vilket är ovanligt då de flesta jag tidigare gått till varit mer intresserad av att prata om sig själva..

2010-03-06

ANNA LARSSON

10 av 10 möjliga :)

Fick idag skit snygga naglar med häftigt mönster!!
Kan inte sluta titta på mina naglar :D

2010-02-25

sara c

sååååååååååå glad

så glad att jag gick hit har nu super naglar yeeay
happy happy happy

2010-02-24

Terese

Helt ok salong

Var lite fundersam först då tjejen både svarade i telefon och tog bokningar och hjälpte en inkommande kund samtidigt som hon gjorde mina naglar, vilket inte kändes så bra då det borde vara min tid! Nu har det dock gått 5 veckor sedan mitt besök och dom sitter fortfarande bra.
Kommer återkomma.

2010-02-14

Sandra M

JÄTTEBRA!

Gick till denna salonge efter att ha läst bedömningarna här och jag är jättenöjd.
salongen kändes lyxig miljön var lungn och fridfull och naglarna glittrar som alldrig för..
Kommer absolut gå tillbaka!

2010-02-12

Frida

Nöjd kund.

Alltid nöjd med mina naglar efter att ha varit här.

2009-12-14

Johanna

Matilda hoppas du läser detta..

Tack Matilda för att du tog dig tid att åka och öppna salongen bara för mig ..
Kan inte beskriva med ord hur glad du gjorde mig!
Min bröllopsdag blev räddad! Vad hade en hand utan naglar varit denna dag..
Till alla er som letar efter salong, gå till Matilda!
Hon fick mig att känna mig som en prinsessa, Naglarna ser och vart över förväntan tunna naturliga och läckra. Blev uppassad, omhändertagen. hel go tjej!
Kommer tillbaka! KRAM

2009-12-11

Jeanette Karlsson

Super tjej!!

Håller med talare nedan.. super nöjd med mina naglar! håller bra och ser naturliga ut
inga fula "trekanter". jag är såld : )

2009-12-02

keva

gå dit!!

vill tippsa alla om en ny salong som öppnat på kungsgatan den heter bio sculpture salong matilda.. tjejen är super go, duktik som fan
Testa!!!!!!!!!! jag lovar ni kommer inte bli besviken.

2009-11-26

perfekta!

Gud vilka fina naglar jag fick hos er. Ni var verkligen proffsiga och fick mig att känna att jag verkligen var välkommen.

2009-11-15

Louise Ebenklaus

Äntligen har jag hittat rätt!

Så väl mottagen, kanon tjej, fantastisk service, underbar miljö, kändes lyxigt! Kommer absolut återvända samt rekommendera ALLA att besöka Matilda Fälts fina salong ! Salong Matilda har ALLT för att jag ska bli nöjd! Och mina naglar får folk på stan att säga : Gud så snyggt! Var har du gjort dem?

2009-11-12

Therasia Johansson

Tack!!!

Tack tjejen för ett bra jobb!!!
Har alldrig haft så snygga naglar som nu : )

2009-11-12

Gunilla L

salong matilda

5 av 5
klass,skicklighet, trevligt bemötande.

2009-10-25

Martin

As skönt

Jätte trevligt ställe med mysig stämning. Paraffin badet var väldigt skönt för mina torra kalla händer, kommer definitivt göra om det och att det finns ett stå solarium gör ju inte saken sämre.

2009-10-03

Anna. E.

En Pärla

Salon Matilda/bio sculpture är nog den enda salongen som man kan göra naglar en sen fredag helt otroligt när man jobbar sent och tror hoppet är ute.. liten kommentar till "Beata" nedan. kan inte låta bli att kommentera ditt inlägg att du tycker det ska vara samma pris dag och kväll,
jag själv tycker 150 kr extra för att hon skall vara kvar en kväll är ett bra pris skulle kunna betala mer, tänk dig själv att jobba så sent utan ob mm -Matilda, tack för fin service!!!

2009-10-02

Beata

Jätte Nöjd!

Jätte nöjd ! med denna tjej , fick snygga kreativa naglar! dock ger jag bara 4 av 5 då jag tycker kvällspriserna efter 18 skall vara lika med dag priserna :)

2009-09-19

Sabrina

super Mysigt

Har bara varit här 2 gånger men en klar favorit. mysigt, bra tider, stort utbud.
Dekorations himlen för oss nageltjejer.

2009-09-03

eva

rekomenderas varmt

det är alltid lika roligt att komma till salongen matildah du är alltid lika varm, du får alltid mig att känna mig speciell, vilken tid jag en bråkar så ställer du upp.
vad skulle jag och mina naglar göra utan dig.
vänligaste hälsningar -eva lundell

Hälsa och skönhet