Medborg Massage & Friskvårdcenter

Omdömen om Medborg Massage & Friskvårdcenter

2012-03-26

Lena

Härlig tjejkväll!

Jättelyckad eftermiddag/ Kväll med massagebehandlingar och bastu. Hela gänget var nöjda, vi kommer göra detta till en tradition!
Rekomenderas!

2011-12-15

Greta

infraröd bastu

Jag har varit hos Malin och bastat i den infraröda bastun.kan verkligen rekommenderas, man blir riktigt varm och go inombords.Jättehärligt

2011-10-05

Nina

Bättre hållning

Alltid lika nöjd när jag går ifrån Malin. Hon gör underverk med mina axla. Jag har fått en bättre hållning, plus att det är en skön avkoppling.

2011-08-19

Lotorpsmetoden

Jag har varit på några behandlingar pga svårigheter att andas ordentligt vilket gjort att jag kännt mig orkeslös. Massage enligt lotorpsmetoden hjälpte mig!
Nu har jag to.m börjat jogga igen:)
Tusen tack!

2011-06-01

huvudvärken försvann!

Jag har plågats av spänningsvärk i huvudet under en längre tid. Efter några behandlingar på Medborg Massage & friskvårdcenter försvann äntligen besvären!
Med hjälp av enkla övningar och vidare behandling när jag känner att besvären kommer krypande, slipper jag att "knapra" piller!
Två flugor i en smäll; Slipper värk och får en riktigt skön behandling för kropp och själ!

Hälsa och skönhet
R1001106;Massörer