Kategori: Guld, juveler - Detaljister Guld, juveler - Tillverkare, grossister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Guldbrev AB
2012-02-22
Alba
Fler företag borde ta efter!
Rekommenderas
2012-02-21
Henrik Johansson.
Vill du sälja guld så kan jag rekommendera detta företag som jag själv nu prövat med mycket positiv erfarenhet. Trevligt att ni tar kontakt redan innan man skickat in sitt guld! För dig som känner dig tveksam kanske denna rekommendation hjälper lite!
2012-02-19
Anna F
Vill rekommendera företaget till andra. Jag blev mycket nöjd och tyckte att Amanda i kundtjänst var mycket hjälpsam och trevlig! Jag fick betalt nästan direkt vilket jag var lite förvånad över, trodde det skulle ta längre tid.
Hej Anna!
Vad kul att höra att du är nöjd! Vi ger alltid den absolut bästa servicen vi kan, och betalar ut pengarna inom 24H.
Varmt välkommen åter!
2012-02-19
Mike
Hej , detta verkar vara ett slags forum där konkurenter och bolaget kan skriva vad som helst. Detta är inte seriöst. Jag beställde paket läste och skickade iväg nästa dag. Fick kampanjpris samt pengar på konto samma eftermiddag.
Sally
Fick mycket mindre pengar !
Lurad på värderings avgift på 29 kr gram.
Lurad på vändande post
Lurad på vikt
Att de kan få hålla på !
Hej Sally!
Det skulle aldrig falla oss in att lura våra kunder, all information du behöver finns att läsa på vår hemsida samt i avtalet du fått hemskickat. Du får gärna ta kontakt med vår kundservice om någonting känns oklart!
jonas
fick mycket mindre pengar än vad jag hade förväntat mig
Hej Jonas!
Vad tråkigt att du hade förväntat dig en större summa än den du fått. Guldpriset är högt just nu och vi kan därför erbjuda ett mycket förmånligt gram-pris. Vi har dessutom en prisgaranti utifall någon annan Internetguldhandlare skulle erbjuda ett högre pris. Hör gärna av dig till oss för mer information angående ditt ärende!
kalle
Falska marknadsföring på deras hemsida angående kampanj.
Det bästa priset du kan få för 18 k är 272 - 29 kr per gram.
Men du får inte det heller 234 kr fick jag i skrivande stund .
Det är du mot de när du väl skickat in ingen kul sits.
Först försökte de blåsa mig ge mig 180 kr .
Returnera brevet gjorde jag direkt .
När du får dit pris får du ett slag i ansiktet ,du ska på @ eller tele övertyga de med kvitto på att du skickade in direkt .
Jag säger bara se upp !
Är det rätt ta ut en värderings av gift på 29 kr om du tex säljer en grej på 50 gram .
Nopp ,men de gör de .
Skickar ni in räkna med ett pris under 190 kr !
Det finns bättre på nätet !
Att de får hålla på det är märkligt .
Ta till er av alla negativa om döme för de stämmer .
Vad tycker du var dåligt?
Att man får ett pris som är 80 kr lägre än vad de säger .
Det är uselt !
Hej Kalle,
Vi erbjuder just nu ett väldigt högt pris i och med vår kampanj. Deltar man i kampanjen får man givetvis kampanjpriset! Väljer man att ej delta i kampanjen får man istället det ordinarie priset som även det är ett väldigt bra pris. Detta borde inte vara några konstigheter, och självklart informeras våra kunder om detta på flera olika sätt.
Vi har otroligt många nöjda kunder, men det är givetvis väldigt tråkigt om du inte är en av dem.
2012-02-17
Carina
Värderade mitt halsband hos en juvelerare och skulle få 8700kr, men blev lockad av priset hos guldbrev och körde på det (11000kr). samma dag jag fick guldpåsen gick jag ner till ett postombud som skickade det samma dag. Då kan ni tänka er hur jävla förbannad jag blev när jag kolla guldbrevs "mina sidor" där det stod att jag skulle få 4300 kr. Och JA jag har ringt dom, men det var ingen mening med det samtalet.
Så nu tar det två jävla veckor att få tillbaka det med en kostnad på 125 kr + porto oförsäkrat (försäkrat 250 kr + porto).
Snacka om att de vill göra allt omständigt så man ska säga
ta skiten då.
Så har iallafall guldbrev gjort en BRA affär.
Nä tack, nu ska jag tillbaka till en riktig juvelerare som inte tar några avgifter för att värdera guldet och kör med raka puckar ang priset.
Skulle aldrig rekommendera guldbrev till nån.
Och om guldbrev nu vet om att det blir så många "missförstånd"så är det ju bra om guldbrev gör om. deras hemsida. Gör den TYDLIG med dagsvärdet och de extra utgifter som tillkommer.
Så alla ni som läst gå till er juvelerare och kolla först deras dagspriser!!!
2012-02-17
Helmuth Schütze
Hej! Såg att man fick 411:-/g för 24k. Jag skickade in 2st 24k gulmynt 62,2g + 1 st 22k 13g och skulle få utbetalt 23 400:- min matte stämmer inte. Jag skulle egentligen få ca 30 000:-. Uruselt sen har de mage att ta 250:- för att returnera mynten.
Hej Helmuth!
Vi lurar absolut inte någon. All information som man som kund behöver finns givetvis att läsa på vår hemsida. Returkostnaden borde ej komma som någon överraskning då den står beskriven i avtalet som du fick hemskickat och skrev på. Hör gärna av dig till kundtjänsten så kan vi hjälpa dig med ditt ärende!
2012-02-16
Niklas Fnell
Vill rekommendera detta bolag till er som funderar på att sälja guld. Finns en del negativa omdömen här läser jag men dessa håller i alla fall inte jag med om. Trevligt bemötande och helt okej betalt jämfört med de 2 lokala guldhandlare jag jämförde med i Stockholm.
2012-02-15
Birgit
Jag känner mig så otroligt lurad! Jag fick guldbrevet på tisdag eftermiddag, skickade in det morgonen efter. Är inte det snabbt nog!?
Nu fick jag Guldbrevs "ordinarie pris" istället för "kampanjpriset" sen drogs det även en hög värderingsavgift.
Bedrövligt! VEM tjänar på detta system? Kunden?
Hej Birgit!
Vi tycker att det är jättetråkigt att du känner dig lurad men som det står på hemsidan gäller kampanjpriserna om man är riktigt snabb och skickar in sitt guld med vändande post. Vårt ordinarie pris är också ett bra pris och värderingskostnaden baseras på det noggranna arbete våra värderare lägger ner på att få fram korrekt värdering. Kontakta gärna oss så kikar vi närmare på ditt ärende!
2012-02-14
miskan
Det här var inget vidare.
Ingen specifikation när guldet värderades,
ska man verkligen behöva be om det?
Känns bara som ett taskigt försök att
lura folk på pengar de utlovades.
Hej Miskan!
En detaljerad specifikation är inget vi skickar ut per automatik då formatet inte får plats i det sms man får i samband med värderingen. Dock får man självfallet en detaljerad specifikation om man så önskar, det är bara att ringa eller mejla vår kundtjänst om detta! Vi är snabba på att besvara inkommande samtal samt e-post och du som kund får givetvis ta del av all information rörande ditt ärende. Hör gärna av dig till oss för mer info angående värderingen av ditt guld! Mvh Laura på Guldbrev
2012-02-14
Maciej Krajewski
Hi, I have to say that this service is great. Fast, good pay and very clear instructions. My only advice to you is to also have the terms and conditions in English as we are many in Sweden who prefer English! Have a nice day.
Dear Maciej!
We would like to thank you for the very kind feedback!
We constantly strive to improve our services and I will take your opinion into consideration.
Have a very nice day and many thanks again, Karin at Guldbrev.
2012-02-13
Johanna Lundgren
Tack så mycket! Nu har båda jag och syrran använt oss av er och vi måste säga att ni båda gånger varit toppen.
Hej Johanna!
Vad roligt att ni känner er nöjda med att sälja ert guld med Guldbrev! Vi tackar så mycket för berömmet och hälsar er varmt välkomna åter!
Med vänliga hälsningar, Karin på Guldbrev
2012-02-12
Thomas
Dolda avgifter, falsk marknadsföring, och trixande med vikter.
Skickade in guld omedelbart men fick ändå ordinarie pris samt långsam utbetalning till konto.
Undvik.
Hej Thomas!
Vi trixar verkligen inte med några vikter och har inga dolda avgifter, allt går att läsa om på vår hemsida samt i villkoren vi skickat hem till dig. Om man postar sitt guld korrekt och med vändande post är man garanterad kampanjpris. Kom dock ihåg att posta brevet via ett postombud så kan vi spåra eventuella förseningar med posten! Du är Välkommen att kontakta oss för mer information angående ditt ärende! Mvh Laura på Guldbrev
2012-02-11
Inger Johansson
De skickar inte guldbreven i tid vilket gör det omöjligt att få deras kampanjpriser. Ringde kundtjänst (Anna) men svarade på att det berodde på posten och inte var deras ansvar
Om detta vore fallet så skulle självklart även du få kampanjpris. Återigen är detta skrivet av en konkurrent! Tyvärr har vi sådana konkurrenter. Om något blivit fel så är du välkommen att kontakta oss på kundservice men jag tror tyvärr inte att du är en kund utan en av våra konkurrenter!
2012-02-11
Karin
Jag känner mig lurad av detta företag. Antog att jag var snabb nog när jag returnerade brevet dagen efter det landade i min brevlåda. Men icke, och det får jag sota för.
Kampanjpriset är sättet Guldbrev tjänar sina pengar på uppenbarligen.
Hej Karin,
Detta stämmer inte. Vänligen kontakta vår kundservice om du är en kund och inte en konkurrent som skrivit detta vilket vi misstänker.
2012-02-10
Solveig, Karlstad
Åker till Spanien imorgon lördag och fick problem med min värmepanna i veckan (helt fel tid på året). Semesterkassan rök men genom att sälja gammalt skrotguld så löste ni detta åt mig. Tack för blixtsnabb utbetalning nu ska jag till solen!!!
2012-02-10
Lena M
Pengarna kom supersnabbt in på kontot och jag fick precis det jag räknat ut att få enligt angivet guldpris! Är mycket nöjd och kan rekommendera Guldbrev till alla som vill sälja sitt byrålådsguld.
Hej Lena!
Vi tackar för berömmet och är glada över att du vill rekommendera vår tjänst! Guldpriset är uppe i höga nivåer och många väljer nu därför att sälja sitt gamla guld till Guldbrev.
Välkommen åter!
Med vänliga hälsningar Laura på Guldbrev
2012-02-09
Annika
Vilken tur att jag tog mig tid att läsa allt det finstilta! Guldbrevs affärsmetod raserade allt förtroende jag hade. Oseriöst är bara förnamnet!
"Kampanjpriset" är endast till för att vilseleda kunderna. Se upp!!
Hej Annika!
Guldbrev strävar alltid efter att ha nöjda kunder och kampanjpriset är ett erbjudande som alla våra kunder får möjlighet att ta del av.
Det är viktigt för oss att bedriva en seriös verksamhet och vi innehar givetvis polistillstånd. Om någonting känns oklart är man välkommen att kontakta vår kundtjänst! Med vänliga hälsningar Laura på Guldbrev
2012-02-09
Kenta Larsson, Kiruna
Får man säga "satan" på Rejta? Ja, ja vi får se om de tar bort detta inlägg men då ska ni få ett nytt av mig! Har testat mig av ett liknande företag tidigare men de var inte hälften så trevliga som ni var! Grymt välskött företag, har några Finska vänner som jag tipsat om er i Finland nu också (hoppas ni är lika bra där)!
Hej Kenta!
Var roligt att höra att ni är nöjd med ert bemötande ni fått här på Guldbrev!
Det betyder jättemycket för oss att ha glada och nöjda kunder.
Jag får önska dig en trevlig dag!
Mvh Sandra på Guldbrev
2012-02-08
Gull-Britt
Kan rekomedera Guldbrev till dig som vill sälja ditt gamla "lådguld". Fick ett snabbt, gott och seriöst bemötande som kund vilket gjorde att jag fick förtroende för företaget. Dessutom fick jag bättre betalt än jag trott för det som bara låg och skräpade. Jag är jättenöjd. :)
Hej Gull-Britt!
Vad roligt att höra att du är nöjd. Guldpriset ligger väldigt högt just nu så man kan precis som du säger få en rejäl slant!
Du är varmt välkommen åter!
2012-02-07
Ann-Christine Krigh
Suverän kundtjänst!
Supernöjd med allting. Trots lite krångel på vägen löste kundtjänst allt till det bästa.
Kan verkligen rekommendera Guldbrev AB
Hej Ann-Christine!
Vi på kundtjänst blir väldigt glada för dina fina ord. Kul att du är nöjd. Varmt välkommen åter om du i framtiden vill använda dig av Guldbrev igen! Mvh Nikki på Guldbrev.
2012-02-04
Martin Jansson
Höll på att gå på en rejäl blåsning när jag förra helgen beställde hem ett Guldbrev från ett annat företa som också är stora. De hade helt klart bästa pris under hela helgen men i tisdags när jag skulle skicka in hade de toksänkt priset, ett helgtrick med andra ord! Guldbrev verkar dock alltid ha högst guldpris så jag sålde till de istället. Nu vill jag rekommendera alla som läser detta att välja Guldbrev och inga oseriösa företag!
2012-02-03
Henrik Eriksson
I tisdags eftermiddag beställde jag ett guldbrev. Idag fredag, på eftermiddagen, har jag pengarna på kontot. Fantastisk hantering, snabb service och trevligt bemötande. Jag höll min del av avtalet och Guldbrev sin. Jag tillhör dem som tycker att informationen från företaget är klockren och tydlig. Jag kan verkligen rekommendera Guldbrev och återkommer självklart i framtiden. Stort tack för en bra affär!
Hej Henrik!
Vad kul att höra och tack för dina fina ord. Vi blir väldigt glada eftersom vi anstränger oss hårt för att göra våra kunder nöjda. Varmt välkommen åter som kund hos Guldbrev!
Mvh Nikki på Guldbrev
2012-02-02
LLH
Fick svar om värdering 12 timmar efter att jag skickat in mitt brev. Pengarna kom strax därefter.
2012-02-01
Helena Johnsson
Hej,
Skickade in mitt guld och fick kampanjpris. Snabbt enkelt och jättetrevligt att ni ringde! Kort fråga kan jag skicka in silver och får man något om man tipsar en kompis? :)
2012-02-01
Catja
Känner mig arg efter att ha jämfört olika företag och tyckte att guldbrev verkade mest seriösa. Jag känner mig lurad av deras hemsida som inte är tydlig , visst finns informationen där om hittar rätt länkar att klicka på. Men det är uppenbart att det inte är meningen att man skall hitta dom först. Så kampanjpriset på 276kr för 18 karat måsta var helt omöjligt att få. Missar du att skicka in guldet inom en dag efter att du fått guldbrevet så sjunker det direkt till 210kr som är ordinariepriset och sen ovanpå det så tar ni ut en avgift på upp till 29kr / gr för värderingen. Summa 181kr istället för 276 det blir en viss skillnad. Skäms på er!
Hej Catja,
Det är verkligen tråkigt att du känner så här. Vi är tydliga med kampanjen och informerar om denna på hemsidan, i brevet som du får hemskickat, samt i välkomstmejlet. Det är dock upp till kunden om den väljer att läsa igenom denna information eller ej. Du är varmt välkommen att höra av dig till kundtjänsten så kan vi hjälpa dig med ditt ärende!
2012-01-30
Susanne
Lurad av deras falska marknadsföring på deras hemsida angående kampanj. Läs det pytte-pyttelilla texten under priset på guld! det är den enda länken till var det rätta priset anges! I menyn finns detta inte ens med. Det visar sig då att ditt pris kommer bli för 18 K 181 kr/g istället för deras räkneexempel på 276 kr/g. En enorm skillnad!!
Hej Susanne,
Det är tråkigt att du inte känner dig nöjd då vi informerar om kampanjen såväl på hemsidan, i vårt välkomstmejl samt i brevet som skickas hem. Om man har ytterligare funderingar angående vår prissättning är man givetvis välkommen att ringa eller mejla till vår kundtjänst! Mvh Laura på Guldbrev
2012-01-26
Gun Svensson, Svartnäs
Hej guldbrev!
Vill tacka er för fin service och ett trevligt bemötande från att ni ringde mig tills jag fick mina pengar. Jag bor på landet och detta var därför en suverän tjänst för mig. Kändes tryggt att veta att allt skickas med rekommenderad post!
Hej Gun!
Tack så mycket för de fina orden, det gläder oss att du känner dig nöjd med vår tjänst! Självklart ska det gå tryggt och smidigt för alla att sälja sitt guld oavsett var i landet man bor och därför försäkrar vi guldet för upp till 100 000 kronor. Mvh Laura på Guldbrev
2012-01-26
Sune Gran
Ni gör ett bra jobb och det ville jag tala om! Fick mina pengar blixtsnabbt. Hade räknat med 24 timmar som ni skrev om men fick de redan efter 12 timmar (vilket ni borde tala om att det kan ske).
2012-01-25
Amanda
Inte nöjd alls, fel vikt, blåst på kampanjpris och långsam utbetalning. Verkligen inte att rekommendera.
Hej Amanda,
Det är verkligen tråkigt att du känner dig missnöjd, vi använder nämligen oss av väldigt känsliga vågar när vi värderar guldet. Dessutom betalar vi alltid ut pengarna inom 24 timmar förutsatt att vi fått in kontonummer i samband med värderingen. Kontakta gärna oss så reder vi ut alla oklarheter! Mvh Laura på Guldbrevs kundtjänst
2012-01-20
Efter 40 år jag igenom allt p g a flyttning!!! Hittade bl a gamla id-brickor i guld som jag med lite annat "skräp" beställde ett Guldbrev för värdering. Fantastiskt bemötande samt enormt snabb service, vill verkligen rekommendera detta för den som har nåt gammalt liggande och inte kanske vill slänga bort det!
Tacksam Laila
2012-01-18
Sofia Karlsson
Guldbrev, ni håller en väldigt hög klass på service måste jag säga! Otroligt trevligt bemötande från kundtjänst. För mig gick det snabbt och enkelt och jag kan varmt rekommendera företaget. Upplevde inte den väntan på pengarna som några övriga här hade upplevt. Var inte så stressad heller i och för sig. Mitt brev skickades in i måndags från postombudet, fick besked om värdering igår och pengarna kom idag.
Hej Sofia! Vi jobbar hårt för att våra kunder ska få ett så trevligt och bra bemötande som möjligt, det känns därför jätteroligt att du känner dig så nöjd. Pengarna betalar vi som sagt ut inom 24 timmar om vi har alla uppgifter. Vi tackar så mycket för de fina orden och hoppas på att få återse dig som kund! Med vänliga hälsningar Fabian på Guldbrev
2012-01-18
Lisa L.
Så stod det när jag hittade Guldbrev. Vill bara säga att jag är mycket nöjd och fick mina pengar på utlovad tid. Eloge till Kundservice mycket trevligt bemötande
Hej Lisa! Vi tackar för berömmet. Guldbrev strävar alltid efter att det ska gå så smidigt som möjligt att sälja sitt guld till oss. Du är välkommen tillbaka om du har mer guld att sälja! Mvh Laura på Guldbrev
2012-01-16
anders
Dolda avgifter och trixande med vikter.
Skickade in guld omedelbart men fick ändå ordinarie pris.
Undvik.
Hej Anders! Guldbrev har inga dolda avgifter, allt går att läsa om i våra villkor samt på vår hemsida. Vi är alltid noggranna med korrekt värdering och våra guldvågar visar en mycket exakt vikt. Om du fått ordinarie pris trots att du skickat in ditt guld med vändande post är det självklart beklagligt. Ibland händer det dock att posten har fördröjningar men då är man som kund välkommen att kontakta oss, så ordnar vi till det! Hälsningar Laura på Guldbrev
2012-01-16
Lasse
Det gick snabbt, har precis fått 10 000 sköna kronor för mitt guld. Tack för att ni finns, keep up the good job! Detta var många gånger smidigare och enklare än jag kunde tro!
2012-01-12
Anne Lindström
Hej!
Jag är så fantastiskt nöjd med Er! Jag sålde guld i slutet av november, fick brevet snabbt, sände in det, värderingen gick smärtfritt och pengarna på kontot - precis som lovat inom 24 timmar!
Nu sände jag en guldring igår och redan idag är den värderad! Pengarna tar jag alldeles för givet att ett seriöst företag sätter in under morgondagen.
Rekommenderar Er varmt till mina vänner som vill få lite "guldkant" på vardagen!
Bara ++++++++ att säga om Er!
Tack för all god service!
Med vänliga hälsningar
Anne
Hej Anne!
Vi tackar så mycket för ditt beröm. Väldigt roligt att se att du är en återkommande kund, det motiverar oss verkligen till att jobba på ännu lite hårdare. Pengarna har du givetvis på kontot!
2012-01-10
Lina
Riktigt bra service samt snabb och smidig utbetalning! Topklass. Mycket nöjd med de pengar jag fått hittills! Rekommenderas!
Hej Lina,
Vad kul att höra att även du är nöjd!
Tack för din rekommendation och varmt välkommen åter!
2012-01-06
Viktor
Har gått en bra bit över 24 timmar och fortfarande inte fått några pengar. Försökte ringa kundtjänsten för att höra när jag får in mina pengar men efter 3 timmars telefonkö så gav jag upp. Värdelös service
Hej Viktor,
Igår var en röd dag och kundservice var stängt. Tyvärr uppdaterades inte hemsidan om detta varför man kunde tro att vi hade öppet. Vi ber om ursäkt för detta missförstånd och ska uppdatera öppettiderna bättre i fortsättningen vid speciella högtidsdagar.
2012-01-02
Pernilla
Var lite skeptisk till att skicka in mitt guld men efter att jag hörde att det gick via REK -brev som var försäkrat med upp till 100 000 kände jag mig trygg. Vill tipsa andra om att Guldbrev är ett företag man kan lite på. Fick pengar redan efter 16-17 timmar vilket till om med var snabbare än utlovat
Hej Pernilla!
Så roligt att höra att du känner dig nöjd med oss här på Guldbrev! Vi betalar alltid ut pengarna inom 24h om vi har kontonummer och avtal på plats. Vi gör alltid vårt bästa för att betala ut så snabbt som möjligt och vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig nöjda!
Varmt välkommen åter!
MVH
Anna Kundtjänst på Guldbrev AB
2012-01-02
Marie
Allt klaffade precis som det skulle. Snabba besked och snabb inbetalning av pengar. Högsta betyg av mig!
2011-12-24
Jan Hansson
De lovade pengar inom 24 timmar, detta för 5 dagar sedan. Ännu inga pengar, som jag hade behövt till julen. Inte OK!
Hej Jan!
Det låter mycket märkligt. Kan inte hitta dig i vårat kundregister när jag söker på ditt namn, men mejla gärna kundtjänsten ditt ärende och personnummer så kommer vi genast att hjälpa dig! Mvh Amanda på Guldbrev
2011-12-19
Tore Gunnarsson
Seriöst bemötande från första kontakt till pengarna satt på kontot. Rekommenderar gärna er vidare!
Hej Tore och ett stort tack för berömmet! Vi blir alltid glada av rekommendationer och välkomnar dig tillbaka till Guldbrev! God Jul! Mvh Laura på Guldbrev
2011-12-19
Stina
Jag var lite orolig när jag skickade efter mitt guldbrev. Kände att det var lite för bra för att vara sant. Nu har jag dock fått mina pengar och vill därför rekommendera detta företag! Kul med Internettjänster som håller vad det lovas! Ska tipsa mina vänner om er!
Hej Stina!
Tack för ditt förtroende för Guldbrev. Tack vare vårt polistillstånd samt vårt samarbete med posten har vi sett till att guldförsäljningen ska ske så tryggt det bara går. Vår kundtjänst finns självklart också tillgänglig via telefon samt mejl och vi svarar på alla era frågor. Ha en God Jul och Välkommen tillbaka! Mvh Laura på Guldbrevs kundtjänst
2011-12-16
Ingrid Johansson
Var i Trollhättan för att sälja mitt guld men till min stora besvikelse betalade de bara 180kr/gram för 18K.
Ordentligt låga priser, t.o.m för oss trollhättebor!
2011-12-15
Mariette Engström
Helt kanonbra o smidigt system. Jättebra bemötande
Kan varmt rekommendera GULDBREV
Hej Mariette!
Härligt att höra att du känner dig nöjd med guldförsäljningen till oss. Vi arbetar hårt för att ge kunder personlig service och det glädjer oss att du vill rekommendera oss vidare. Ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Mvh Laura på Guldbrev
Göran Lundin
Otroligt trevlig och proffesionellt bemötande. Även bra betalt och pengarna kom precis som utlovat. Rekommenderar Guldbrev varmast!
Anders
Jag hade precis som Susanne (skrev omdöme 9/12)missat att man måste returnera brevet samma dag för att få kampanjpris på guldet, Guldbrev lät Susanne få kampanjpriset iallfall, men det fick inte jag, så när jag nu får guldet tillbaka vänder jag mig till någon annan som vill köpa mitt guld.
Hej Anders,
Snabbhetskampanjen är en kampanj och har villkor som alla andra kampanjer. Vill man delta i kampanjen är det bara att man följer instruktionerna på hemsidan. I vissa fall kan vi dock göra undantag om man har följt villkoren men ändå inte fått kampanjpris på grund av exempelvis förseningar i posten. Självklart vill vi köpa ditt guld och tänk på att även ordinarie pris är ett otroligt högt pris! Mvh Amanda på Guldbrev
Gunnar
Jag har anlitat Guldbrev och det blev ok till slut efter att man först missat att jag faktiskt var kvalificerad för kampanjpriset. Men det finns företag på nätet som erbjuder samma priser, som har längre giltighetstid för kampanjpriset (och inte som Guldbrev kräver retur med vändande post) och som inte tar ut någon värderingsavgift. Det finns pengar att spara på att jämföra.
Hej Gunnar!
Vi erbjuder ett otroligt högt pris, samtidigt som vi är ett väldigt tryggt alternativ med en försäkring upp till 100 000kr och ett samarbete med både post och polis, vilket det inte alls är säkert att andra företag har. De allra flesta kunder brukar värdera detta högt eftersom det självklart är viktigt att man känner sig trygg när man skickar in guld som kan vara värt stora summor. Mvh Amanda på Guldbrev
2011-12-09
Susanne
Fantastisk service! Jag hade missat att man skulle skicka tillbaka brevet samma dag för att få högsta ersättning. Då fixade de det ändå! Kan verkligen rekommendera dem! Leta upp allt ditt gamla guld som ligger och skäpar och få pengar i stället!
2011-12-09
Louise
Bra och proffessionell service av Kundtjänst via telefon. Jag önskade specifikation på värderingen, som var mycket noggrant gjord och sändes till mig med mail direkt. Rekommenderas nu för fullt till vänner!
Hej Louise,
Tack för berömmet och att du tog dig tiden att skriva ett omdöme här, det blir vi jätteglada för!
God Jul och Gott Nytt År önskar Amanda på Guldbrev
2011-12-05
Vickan
Snabb, trevlig service. Pengar snabbt på kontot och bra betalt för i mina ögon skrot ; ))
2011-12-05
Linda Johansson
Jag hade ingen aning om hur noggrant de gick igenom alla guldföremål. Jättefint mottagande och verkligen seriöst! Bra jobbat tjejer!
Agneta
Besökte Guldbrev AB i Örnsköldsvik 30/11 och fick ett väldigt proffsigt och seriöst bemötande av tjejorna. Summan blev överraskande hög!
Tack för det.
Jennie
Mycket nöjd med dagens besök hos Pernilla & Linda i Borås! Känndes proffsigt & seriöst!
Ulla-Britt
Det var så trevligt med fickorna på guldbrevet i borås, det var nästan bättre än pengarna!
2011-12-03
Mycket trevligt bemötande av Pernilla i Borås den 3/12 2011. Mottagandet, informationen och genomförandet sköttet alldeles utmärkt! Glatt överaskad över ersättningen!
2011-12-03
Karl-Johan
Mottagande, genomförande, information mm sköttes alldeles utmärkt. Mycket trevlig personal i Borås
2011-12-02
Katrine
Tyckte att personalen var både trevliga och bra på att informera, även snabba på deras jobb.
2011-12-01
Charlotta Erkstam
Sålde lite guld till Guldbrev till tjejerna i Umeå 1.12.11 , glatt överraskad över ersättningen! Fick bra hjälp med värderingen.
Hans&Kristina Samuelsson
Vi sålde en del guld lördag den 26 nov i Gävle och blev mycket vänligt och proffsigt mottagna av Nathalie med kollega. Vi fick en trevlig och lite smårolig stund tillsammans när vi bl a "sprättade" sönder ett envist guldur. Pengarna på kontot den 30 nov.
Rolf Wahlman Gävle
Jag sålde lite guld till er den 26 nov 2011 när ni var på besök i Gävle. Vi fick ett mycket trevligt och proffsigt bemötande av er medarbetare Nathalie Johansson. Pengarna kom som utlovat. Tack
Ulf Sundberg
Sålde Guld i Bollnäs den 25 nov-11. Två mycket trevliga damer hjälpte till på ett utmärkt sätt. Tack för ett trevligt bemötande och en proffsig värdering. Återkommer gärna som kund hos Er.
Anette Krassman
Hade inte så mycket guld hemma men gav Guldbrev det lilla jag hade. Bra respons i mail och jättetrevliga i telefon. Nu väntar jag på att pengarna ska komma in på kontot.
Johanna Andersson
Skickade in guld igår med rekommenderat brev. Idag fick jag sms att det var värderat och klart. Pengar in på kontot. Helt suveränt bra och jättetrevlig service! Kanon
lasse isacson
Värsta blåsfirman, jag tänker polisanmäla Guldbrev.
Dom anger inte ens vikten på ditt guld som värderats utan allt man ser är en summa. Och den stämmer dåligt i alla fall i mitt fall.
Hej Lasse,
Vill man veta vikten är det bara att man hör av sig till kundtjänsten så skickar vi givetvis en specifikation på ärendet. Vi har ingenting att dölja och använder oss av EU-godkända guldvågar, så att vikten inte skulle vara korrekt har jag mycket svårt att tänka mig. Vill du ha mer information kring ditt ärende så hör av dig till kundtjänsten! Mvh Amanda på Guldbrev
2011-11-28
Fanny Högberg
Bra, proffsigt och trevligt bemötande. Engagerade tjejer som erbjöd bra priser. Kommer absolut att återkomma om jag vill sälja mer guld.
2011-11-27
fam edvinsson
Vi har idag, lördag 26 nov -11, sålt lite guld till Guldbrev AB. De var på besök i Gävle där det "var fullt hus" och där många guldsmycken hamnade i företaget "guldkista". Vi, liksom alla andra kunder vi träffade, blev bemötta på ett mycket trevligt sätt. Bra proffsig trevlig personal titta, vägde och guld byttes mot pengar.
God Jul o go Nyårs -helg till Er Alla / Britt-marie o Stig Edvinsson
2011-11-25
Marie
Har just fått belöningen i tid, för mina små guldföremål och allt stämmer som de lovar på Guldbrev ... och mer därtill!!
Otroligt generösa OCH trevliga. Jag återkommer absolut vid fler tillfällen : )
Ett stort tack till dem!!
2011-11-25
Jen
Håller verkligen inte "24 h utbetalningen". Jag fick mitt värderat förra fredagen, det är nu fredag en vecka senare och fortfarande inga pengar på mitt konto. Sjukt dålig stil!
Hej Jen!
Det här låter väldigt märkligt. Hör av dig till kundtjänsten så kommer vi hjälpa dig på en gång! Kanske saknas det avtal eller korrekt kontonummer, i annat fall görs en utbetalning inom 24H efter att värderingen är gjord. Mvh Anna på Guldbrev
2011-11-24
Tanja
Fantastiskt mottagande av kundtjänst. Kul att ni är så proffsiga rakt igenom!
2011-11-24
Anita Helgesson
Jättebra service av de trevliga tjerna i Sandviken den 23/11 2011
Ann-Charlotte
Skickade först in mitt Guld till SMSGULD och de ljög om vikten så det är inte konstigt att de kan skylta med så höga priser som de säger. När jag väl ville ha tillbaka mitt guld var de mycket otrevliga (fick en olustig känsla i magen). Därefter skickade jag in mitt Guld till Guldbrev och de gav mig exakt den vikt jag visste att mitt guld hade.
Viktor Nilsson
De har ju flertalet avgifter.. Hur kan de skriva så här i deras reklam.... Inte ok!
Hej Viktor,
När du säljer ditt guld till oss tillkommer endast en avgift, värderingsavgiften, och den är inte dold. Att ta ut en värderingsavgift eller motsvarande är väldigt vanligt och inte alls konstigt med tanke på den tid som läggs ner på värderingen. Tänk på att vi trots denna lilla avgift har ett mycket bra guldpris, samt står för porto och försäkring! Mvh Amanda på Guldbrev
Alteg
Jag har nu beställt mitt andra guldbrev då vi första gången blev så nöjda. Snabbt och smidigt och det känndes så säkert.
Hej Alteg!
Tack för ditt förtroende! Det är alltid så roligt med återkommande kunder, då vet vi att vi gör ett bra jobb! Mvh Diana på Guldbrev
Holmström
Min mor bad mig gå in här och lämna ett omdöme då hon hade besökt två tjejer som jobbade för Guldbrev i Eksjö 17/11 och hon var jätte nöjd och sa att det var bra service.
Sixten
Fick först ett så seriöst intryck av Guldbrev.
Men sen klickade jag på "läs våra avtal", liten text under deras prislista.
Jag trodde inte mina ögon! Urusla priser och villkor. Se upp!
Hej Sixten,
Kampanjpriset är ett bra sätt för oss att kunna erbjuda våra kunder ett så högt pris som möjligt.
När det kommer till villkoren så anser inte jag att dom är usla på något sätt, utan dom ser ut som de flesta andra företags villkor. Självklart är vi ett seriöst företag, och du är välkommen att skicka in ditt guld så kommer du att märka detta! Mvh Amanda på Guldbrev
Owe Johansson
Tack till Linda Hamp och hennes kollega i Halmstad för ett proffsigt och trevligt bemötande den 17-11-2011.
Som lovat var pengarna insatta på kontot efter 3 dagar.
Hej Owe!
Tack ditt inlägg. Ska vidarebefordra dina fina ord Linda och Pernilla! Mvh Amanda på Guldbrev
Anders Karlsson
Jag sålde guldsmycken i Linköping den 18/11 och fick ett professionellt bemötande av Sofia (Guldbrev AB) från början till slut.
Anna Carlsson
Jag var i Jönköping 18/11 och sålde ett par guldringar till Guldbrev AB. Jag fick ett proffsigt bemötande, killen förklarade hur det fungerade och hur han gjorde för att värdera ringarna. Jag fick visa id-kort och pengarna sattes in på konto. Dessutom 100:- extra när jag visade upp annonsen. Smidigt och seriöst!
G.H.
Guldbrev repeterar hela tiden sitt pris för 24k tackor. Nästan alla guldsmycken är i 18k, där ger Guldbrev 174kr/gr. Det är inlindat i avtalen, likaså en VÄRDERINGSAVGIFT (!) Fräckt! Har aldrig hört om något annat guldföretag som tar ut en sådan avgift.
Hej G.H
Vi erbjuder genom vår kampanj i dagsläget ett pris som är mycket högre än 174kr grammet för 18K. Detta står det om på vår hemsida, samt informeras till i stort sett alla våra kunder via telefon. Att ta ut en värderingsavgift eller motsvarande är tvärtemot vad du säger väldigt vanligt och inte alls konstigt med tanke på den tid som läggs ner på värderingen. Vi har, trots denna smärre avgift, ett mycket högt guldpris och erbjuder en trygg och väl fungerande tjänst, med mycket kompetenta värderare och engagerad kundtjänst. Jag hoppas att du ger oss en chans så kommer du märka att vi alltid gör vårt absolut bästa för att göra dig som kund nöjd!
2011-11-19
Eriksson
Jag har läst era avtal noga, därav min insändare här.
394 kr/gr?? Då anger du ert pris på 24k guldtackor. De är ovanliga i handeln. Samtidigt vill ni inte köpa dem för det priset då ni satt en begränsning på 100 gr/pers.
Ni betalar 174kr/gr för 18k. Vilket i stora drag allt guld på svenska marknaden är. Ert pris är bland det sämsta i guldbranchen. Påstå inget annat! Sen tar ni dessutom ut värderingsavgift! Bedrägligt förfarande!
2011-11-19
Eriksson
"Kampanjpriset" är i det närmaste rent bedrägeri. Läs avtalet NOGA. Guldbrev betalar i själva verket sämst på guldmarknaden- 174 kr/gr.
Hej! Självklart ska man alltid läsa avtalet oavsett vilken tjänst man än använder. Jag tror dessvärre dock att du måste misstolkat vårt avtal. Vi är ett av de företag som har bland de högsta priserna i branschen och försöker alltid erbjuda våra kunder ett högt pris. I dagsläget betalar vi upp till 394:- per gram vilket är rekordhögt. Jag ser gärna att du ringer in till vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig tolka vårt avtal. Mvh, Natascha
2011-11-18
Britt-inger
Måste verkligen rekommendera Guldbrev AB.Allt gick så smidigt och pengarna i rätt tid.Tack ska ni ha.Ni är duktiga
2011-11-18
Lisa
Ville bara tacka och säga hur smidigt detta var
Lars gran
Blev lite orolig när pengarna dröjde, alla kan råka ut för tekniska missöden. Ni är ett bra företag och jag litar på att ni rättar till de buggarna som gjort att några av oss fick vänta någon dag extra.
Cecke Dungensäs
Toppengoa tjejer i Falkenberg 16/11-11
Härligt att du tycker det och att du tar dig tid att skriva ett omdöme! Det var ett av våra Sverige Team som var på besök i Falkenberg. Ska hälsa Pernilla och Linda era rekommendationer. Mvh, Natascha Adamo (Tour Manager)
MK
Skickade i onsdags och hade pengarna på fredag.
Maud
Fick in pengar efter värdering på fredag och nu är det tisdag kväll! !!
INTE INOM 24 TIMMAR SOM UTLOVAT UTAN DET DUBBLA!MEN HADE SETT FRAM EMOT EN FÖRKLARING ELLER ATT DET SKULLE BLI FÖRDRÖJT!!!!
HOPPAS KOMPENSATION SOM BIO BILJETTER TILL FAMILJEN KOMMER?!!!!
Hej Maud! Guldbrev hade under måndag 14 november och delar av tisdag 15 november en driftstörning. Vi är nu i full gång igen och alla betalningar lämnade vårt konto under tisdagseftermiddagen. Vi ber om ursäkt för denna försening och hoppas att vi får återse er som kund i framtiden igen. Mvh, Laura på Kundtjänst
M E
VÄRDERAT I FREDAGS 11 /11 2011!!
INGA PENGAR DEN DAGEN men tänkte ok helgen emellan så pengar på måndag då ENLIGT 24 TIMMARS GARANTIN!!!!INGA PENGAR MÅNDAG! nu är det tisdag eftermiddag och inga pengar?INGA SVAR PÅ MAIL!CHATT OCH INGEN KONTAKT VIA TELEFON!!!!!????????? JÄTTE besviken då det inte fins nå respekt mot kunder och jag sålde mitt arveguld ENBART för ett akut krisläge!!
Hej M E! Guldbrev hade under måndag 14 november och delar av tisdag 15 november en driftstörning. Vi är nu i full gång igen och alla betalningar lämnade vårt konto under tisdagseftermiddagen. Vi ber om ursäkt för denna försening och hoppas att vi får återse er som kund i framtiden igen. Mvh, Laura på Kundtjänst
Bengt-Inge
Bra service, Bra information nöjd med priset
2011-11-14
A.N
Fick mitt guld värderat i fredags lunchtid, otur så kom helgen emellan,så självklart trodde jag ju att mina pengar skulle finnas på kontot idag men icke...Ringde kom till en växel som meddelade att alla va upptagna..men dom skulle ringa upp,men inte än...få se när mina pengar kommer...besviken faktiskt...
Hej A.N! Guldbrev hade under måndag 14 november och delar av tisdag 15 november en driftstörning. Vi är nu i full gång igen och alla betalningar lämnade vårt konto under tisdagseftermiddagen. Vi ber om ursäkt för denna försening och hoppas att vi får återse er som kund i framtiden igen. Mvh, Laura på Kundtjänst
2011-11-14
Carola
Skickade in mitt guld i torsdags. Det blev värderat i fredags. Och dom sa att pengarna skulle sitta i morse. Inga pengar på kontot från dom och när jag försöker ringa kommer jag till en växel väntade 30 min sen blev det bara tyst. Nu är det bara upptaget. Läste om fler som inte fått pengarna insatta. Hoppas bara att dom kommer.
Hej Carola! Guldbrev hade under måndag 14 november och delar av tisdag 15 november en driftstörning. Vi är nu i full gång igen och alla betalningar lämnade vårt konto under tisdagseftermiddagen. Vi ber om ursäkt för denna försening och hoppas att vi får återse er som kund i framtiden igen. Mvh, Laura på Kundtjänst
2011-11-11
Annica
Skickade in mitt guld och fick mina pengar jättesnabbt så inga problem där. Proffsigt och trevligt intryck. Kan dock vara värt att tänka på att du får mer betalt per gram för ditt guld om du skickar in ditt guld jämfört med om du säljer guldet till dem när de är ute på "turné" och köper guld. Kan rekommendera Guldbrev men tänk på att det finns avgifter samt att guldpriset som står på hemsidan bara gäller online och inte när du säljer till dem öga mot öga.
2011-11-09
Jane
Det mesta kan bli bättre...när man vill ha tillbaka sitt guld så tar det en evighet. Blir nästan som ett dåligt skämt!
Hej Jane,
En normal retur har en handläggningstid på tre arbetsdagar, sedan tar även postgången någon dag extra. Vi anser att detta är fullt rimligt med tanke på att vi ej vill returnera något innan ångerrätten på tre dagar passerat!
Mvh Amanda på Guldbrevs kundtjänst
2011-11-07
Lena
Jag vill tacka de som arbetar på Gudlbrev för deras vänliga och mycket trevliga bemötande. Ni gjorde mitt säljande av arveguld till en positiv upplevelse. Ni är toppen.
Hejsan Lena!
Kul att höra att du är nöjd. Vi tackar dig för en trevlig affär och hoppas på att få nöjet att återse dig som kund!
Mvh Amanda på Guldbrevs kundtjänst
2011-11-06
Martin Hansson
Hej stort tack för en bra tjänst. Sålde i veckan till er och var mycket nöjd. Har tidigare sålt småkrafs till Guldfynd men nu provade jag online. Väldigt bra.
Hej Martin!
Vårt mål är alltid att våra kunder ska känna att de gjort en så bra och smidig affär som möjligt och det värmer att få så fina ord från dig! Du är välkommen tillbaka om du skulle hitta något mer guld. Mvh Fabian på Guldbrevs kundtjänst
2011-11-05
Jocke
Dolda avgifter och luriga med priset man får betalt...
De skriver att de inte har några dolda avgifter, men att de tar 15 kr/gram i värderingsavgift står dolt i det finstilta bland en massa annan text som de flesta ej läser, varför inte visa kostnaden tydligt?
Deras kampanjpris gäller endast om du skickar in samma dag som du får brevet, annars betalar de hel 100 kr lägre för ditt guld, om du så bara väntar en dag med att skicka in... Varför detta om inte bara för att slippa betala fullt pris?
Kolla på andra, de köper ditt guld utan värderingsvgifter och ett kampanjpris som du får inom 5 dagar och missar du inom dagarna så får 5 kr/g mindre, det är skillnad det.
Så alltså, kolla konkurrenterna, de är bättre på alla sätt.
Hej Jocke, Självklart har du rätt till din åsikt men enligt kundundersökningar anser våra kunder att Guldbrev är ett företag som håller det vi lovar. Vi informerar om eventuella avgifter och vilka kriterier som gäller för kampanjen. Om någon information inte skulle uppfattas som tillräckligt tydlig är man välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till! Du är självklart också välkommen att kontakta oss om du har några frågor! Hälsningar Laura på Guldbrev
2011-11-03
Lena
Jag vill tacka er för er snabba service och ert vänliga bemötande! Är sååå nöjd! Kan bara inte bli bättre!!
2011-11-03
Sara
Vill berömma för bra service samt snabb och effektiv leverans. Lätt och smidigt. Fungerar verkligen!!!
2011-10-31
Bengt
Detta var toppen, trevlig personal, snabb service och mer pengar än jag räknade med. Kan ju inte bli bättre,TACK!!
2011-10-30
Elin
Hej måste hålla med de flesta här som skrivit. Ni var snabba och seriösa, extra plus att ni har en kundtjänst som man slipper svarar snabbt och ej ställer en i kö i 20 min.
MVH
Elin
2011-10-27
Jag är hel nöjd så jag kan verkligen rekommendera detta.
De håller vad de lovar.
Fick 100 kr extra.
2011-10-24
Stina
Grymt smidigt, fick just SMS och betalt. Sjukt smidigt, fick dock inga biobiljetter!? Visste inte att man kunde få det eller varför skriver Lennart så?
Hej Stina! Vad härligt att höra att även du känner dig nöjd med vår tjänst. Biobiljetter är inget man får per automatik men däremot kan man mejla oss och få en trisslott. För att trisslotten ska bli din gäller det att du skickar in minst 20 gram guld inom fem dagar från att du beställt hem ditt Guldbrev. Välkommen åter! Mvh Laura på Guldbrevs kundtjänst
2011-10-18
Peter Lilja
Vill passa på att ge en stjärna i taket för den goda servicen! Fick bra betalt och snabbt dessutom. Hoppas det går bra för er, fler företag som er behövs!
Hej Peter!
Vi på Guldbrev tackar så mycket för ditt beröm! Det är alltid otroligt kul för oss att höra från nöjda kunder och du är självklart varmt välkommen åter. Mvh Amanda på Guldbrevs Kundtjänst
2011-10-18
Pirjo Helenius
Har aldrig varit med om att något har fungerat så här smidigt!
Trevligt bemötande, de höll vad de lovade både tid- och pengamässigt. Toppen!
2011-10-17
Gunilla
Väldigt smidigt, kan rekommenderas! Pengarna kom som de skulle och tjejen i kundtjänst var trevlig som jag pratade med!
Hej Gunilla! Tack för ditt inlägg. Vi blir alltid glada när våra kunder är nöjda. Välkommen tillbaka! Mvh Tora på Guldbrevs kundtjänst
2011-10-17
Alexander
Jag gjorde en rejäl prisjämförelse innan jag sålde. Få som betalar det de lovar men jag fick det ni lovade.
2011-10-16
Charlotta
Guldbrev har dolda avgifter i det finstilta och tar en värderingsavgift per gram. Inget trevligt företag.
Hej Charlotta!
Vi har inga dolda avgifter, så det är mycket tråkigt om du upplever det så. All information står både på vår hemsida, samt i avtalet som alla kunder får hemskickat. Undrar man ändå över något är man varmt välkommen att höra av sig till kundtjänsten! Mvh, Amanda på Kundtjänsten
Jake
Skickade in guld igår och fick pengar idag. Verkar dock inte vara seriösa inlägg men om du inte fått dina pengar får du väl ringa de då.
Karl
Hmmm stämmer de 2 senaste inläggen? Jag fick pengar direkt. Ring deras kundtjänst då?
a.mattsson
Kass.fanns ej fika som det stod i annons,sålde 11/10 fick ej kontanter,slut pengarna har ej kommit än 14/10.tummen ner
Hej A.Mattsson, det var dessvärre en liten fördröjning på era pengar, det beklagar jag verkligen. Men jag vet att vi har kompenserat dig på bästa sätt för det. Har även informerat alla Team som är ute att alltid se till så att fika finns kvar och fylls på. Hoppas ändå att du ger oss en till chans! Mvh Tour Ansvarig, Natascha Adamo
2011-10-13
Lennart
Har inte fått mina pengar än ,har gått 4 dagar
dom verkar inte veta vad håller på med
Hej Lennart, vi är väldigt ledsna över att din betalning blev försenad. Orsaken till detta är ett internt fel vilket är helt och hållet på vårt ansvar. Vi har gått igenom ditt ärende noggrant för att säkerställa att inte samma misstag upprepas. Även om vi inte kan göra vårt fel ogjort, så hoppas vi i alla fall att de bio-biljetter vi skickade dig ska verka som en viss kompensation och att vi förhoppningsvis får nöjet att återse dig som kund. Mvh, Laura Kundtjänst.
2011-10-06
Trevlig och pigg kundtjänst som inger förtroende. Rekommenderas
2011-09-30
Helene
Kundkontakten är seriös snabb och smidig, från första samtalet till pengar på kontot. Dessutom trevligt bemötande. Bara +++++
2011-09-27
Nils Leijon
Att allt gick så smidigt och att dom uppgraderade priset när jag sa det var fel.
2011-09-22
Anneli
Högsta betyg till Guldbrev för otroligt snabbt men framförallt professionellt och trevligt bemötande. Har ej hunnit skickat guld ännu, men det går iväg imorgon. Snabba tydliga trevliga svar på alla mina frågor jag hade. Bemötandet sopade undan allt tvivel på om detta var seriöst. Säger som en tidigare kund "jag kände mig värdefull som kund". Det avgjorde allt. Återkommer med nytt fint betyg efter avslutad affär.
Hej Anneli! Vi blev otroligt glada för det fina berömmet. Självklart är alla kunder värdefulla för oss och vi är väldigt måna om att alltid ha nöjda kunder. Du är varmt välkommen åter! Mvh Amanda på Guldbrev
2011-09-16
emma
Rekomenderas varmt, otrolig snabb värdering till ett mycket bra pris och snabb utbetalning.
2011-09-15
Mats Hedman
Har efter kontakt med trevlig kundtjänst på Guldbrev fått en ny värdering MED kampanjpris. Snabbt och smärtfritt. Kunder som skickar in sitt guld visar förtroende gentemot Guldbrev, det är härligt att detta förtroende återgäldas. Snyggt jobbat!
PS skulle gärna se att min skattning nedan tas bort från den sammanlagda rankingen även om inlägget nedan kanske borde stå kvar för att detta inlägg inte skall bli obegripligt DS
Hej Mats! Härligt, tack så mycket för ditt fina omdöme.Vi är måna om våra kunder och vill självklart att ni ska känna förtroende för oss. Du är varmt välkommen tillbaka som kund. Tack för att du valde oss! Mvh Tora på Guldbrev
2011-08-26
Gunilla
Tack Guldbrev för snabb och bra service! Pengarna kom in på kontot dagen efter att jag skickade in mitt guld! Kram Gunilla
2011-08-12
Isabell
Mycket trevlig personal. Seriöst företag som rekommenderas varmt. F.o.m jag skickade mitt guld, fram tills jag fick pengarna tog något mindre än 24 timmar. Jag återkommer såå gärna.
Tack för att ni finns.-))
Tusen tack för det fina inlägget. Vi gläds åt att ha så många nöjda kunder. Du är alltid välkommen tillbaka med mer guld att sälja! Mvh Laura på Guldbrev
2011-08-05
Jojo
Först var jag tveksam till att lämna in guld via posten, men allt fungerar perfekt. Man är försäkrad upp till 100.000:- och allt går på mindre än 2 dagar.
Jag fick mitt guld värderat och det som inte är guld sänds tillbaka för en liten summa.
Jag är supernöjd och kommer använda mig av guldbrev igen om det blir aktuellt.
Rekommenderas starkt +++++ från mig
2011-07-14
Anita Dahlroth
Klar och bra skriven info. Någon som har tänkt till.
Ni är vänliga och snabba och framförallt gör det som ni lovar!!
Kan varmt rekommendera Guldbrev till dig , som har guld hemma i dina gömmor och som du inte använder. Skicka iväg det och få pengar, som du kan gör ngt roligt för.
2011-06-12
Kevin
Fick bra mycket mer än jag räknat med! Trevliga och hjälpsamma! Jag återkommer med mer föremål!
Hej Kevin! Tack för din rekommendation, härligt att höra att du är nöjd med försäljningen! Du är alltid varmt välkommen tillbaka som kund! Mvh Laura på Guldbrev
2011-03-24
LL
Ett mycket förtroende ingivande företag, med suverän service. Och mycket lätta att få kontakt med.
Kan rekommenderas till precis vem som helst.
Tack för berömmet! Vi lägger stor vikt vid att vara lättillgängliga och svara på alla frågor och funderingar som våra kunder har. MVH Amanda på Guldbrev
2011-03-07
TUMMEN
Jag måste rekomendera Guldbrev de höll vad de lovade,måste ochså säga att jag var lite orolig när jag skickade iväg guldet,men det blev försäkrat för några tusen extra,så då blev jag lugn!! Efter värderingen som blev lite fel så ringde jag upp dom och de svarade direkt och jag förklarade att det var lite förlite, inga problem de rättade till felet på en gång plus lite till och pengarna satt på kontot 1 timme senare!!!! Bravo och tack! TUMMEN Gävle!!!!
2011-02-14
Ejja
sålde lite guld jag hade liggande,lite trasiga lås och sånt jag inte använde längre.
Blev glatt överraskad hur smidigt och snabbt det funkade samt att jag fick bättre betalt än jag förväntade mej
Hej Ejja! Kul att se att du lämnar ett omdöme om oss och att du blev nöjd. Hoppas på att få ha er som kund igen och alla övriga kunder som lämnat omdömen om oss. Tusen tack . Mvh GULDBREV (Natascha)
2011-02-11
Halsbandskillen
Jag sålde ett halsband som jag tidigare hade pantat. Galet bra betalt enligt mig. Och att det gick så snabbt och smidigt gjorde inte saken sämre. Stort plus för Guldbrev! Kan jag verkligen rekommendera.
2011-02-09
Titika
Supersnabb service, jättetrevlig personal,snabba svar och framförallt snabba pengar. Oerhört seriöst och jag rekommenderar detta företag varmt!
2011-01-25
Janne
Mycket snabbt agerande och bra service på alla sätt.Kan rekommenderas starkt!
2011-01-04
Teresia
Mailade och ställde en fråga: omgående svar!
Beställde påse: Blev uppringd en timme senare för avstämning!
Fick påsen nästa dag!
Skickade in påsen kl 12 ena dagen.
Kunde läsa på hemsidan nästa morgon att de tagit emot den och höll på att värdera den. Några timmar senare kunde jag uppdatera sidan flera gånger och på så sätt se hur värdet ökade vartefter de lade in...:-) Skitspännande!!
Efter några minuter kom ett sms med totalsumman, efter ytterligare 1 timme fanns pengarna på mitt konto!!
Snabba svar på varje mail jag skickat...
Kan bara säga att jag är grymt nöjd och önskar att jag hade mer guld att sälja!!
REKOMMENDERAS!!!
Vilken härlig rekommendation av er! Det är vi som ska vara tacksamma då det är tack vare er kunder vi kan fortsätta jobba med det vi gör. Vi är måna om våra kunder och sätter självklart er i första hand. Tack för att du valde oss! Kul att du är nöjd! Mvh Natascha/Kundtjänstansvarig GULDBREV.se
2011-01-03
Obehagligt att sälja gammalt guld. Men med den snabba servicen och det vänliga mottagandet som man fick så kändes det otroligt lätt. Väldigt god dialog. Får en att känna sig lika mycket värd oavsett om man skickar 2 eller 200 gram. Kommer definitivt rekommendera detta vidare! Dessutom betalar dom väldigt mycket bättre än sina konkurrenter!
Tack för berömmet!
Alla kunder är självklart lika mycket värda för oss, så det är verkligen kul att höra att du är nöjd.
MVH Amanda från Kundtjänsten
2010-12-06
Berit
Ni får en femma för att ni faktiskt höll det ni lovade.. Var skeptisk till hela det här att skicka iväg sitt guld, men det gick ju bra så jag rekommenderar er här!
Berit
Ja tänka sig att det finns företag som håller vad det lovar :) Jag hoppas ni får en trevlig Jul och tack för det fina omdömet! Mvh Natascha/ www.guldbrev.se 08-410 224 14
2010-12-02
Mia
Vill bara tacka för en väldigt bra tjänst! Väl omhändertagen och pengarna hade jag dagen efter jag skickade mitt guld! Bra nu till jul:)
2010-10-27
anna
Vill bara säga till er alla som har massa guld som ni inte använder---Bara skicka in det till Guldbrev---ni blir inte besvikna! Gjorde det själv för 2 veckor sen o vips så fick jag pengarna på kontot som nu kommer att gå till en resa för hela familjen! Jag var lite skeptiskt i början jag oxå men ringde dem och pratade med en tjej på kundtjänsten (som var verkligen jätte proffsig och trevlig) dirrekt efter samtalet bestämde jag mig för att stoppa in guldet i kuveret o skicka iväg det. Tack guldbrev för gott samarbete!!! MVH anna i Karlskrona.
Härligt att du är nöjd! Man får oftast mer än vad man tror nu när guldpriset är så högt! Jag och mina kollegor i kundtjänsten tackar för de vänliga orden. Alltid en morot att se alla dessa vänliga ord, det gör vårt jobb väldigt kul när man har nöjda kunder. Mvh Kundtjänsten / www.guldbrev.se 08-410 224 14
2010-10-20
Teresa
Det kändes olustigt att skicka iväg sitt guld trots att det var med rekommenderat brev, invägt på posten. Men det gick bra och pengarna kom in på kontot inom loppet av några dagar. Jag hade missat att det kostar 10 kr per gram när de värderar guldet (står i kontraktet!), men det blev iaf ett mycket bättre pris än hos guldsmeden (183 kr vs 150 kr per gram, totalt alltså 173 kr per gram i slutänden:). Jag är mycket nöjd.
2010-10-11
Johnny
Jag var mycket tveksam/skeptisk till att skicka iväg mitt guld per post. Jag sökte på Internet och i och med att Guldbrev tordes stå kvar på Rejta.se valde jag dom av alla aktörer som fanns. Det var det bästa valet jag kunnat göra och jag rekommenderar er som liksom jag varit tveksam att sälja ert guld till en seriös aktör. Allt gick snabbt mycket bra guldpåse att skicka varorna i samt att återkoppling från Guldbrev dagen efter att jag skickat guldet med prisuppgift och pengarna insatt på kontaot samma sekund! Jag fick minst de pengar jag hade räknad med om inte lite mer. Tack för bra service
Hej Johnny! Tack för de vänliga orden, Guldbrev jobbar ständigt med att förbättra all service och vi sätter alltid er kunder i fokus, så det är kul när man får bra feedback och vet att det fungerar. Hälsningar /Laura från Guldbrevs Kundtjänst
2010-09-30
Marcus D
Jag valde Guldbrev av en enkel anledning, ni är det företaget som vågar vara kvar här på rejta.se. Det säger mycket om er men ännu mer om era konkurrenter som inte vågar visa sina kundomdömen!
Bra kundtjänst och snabb betalning, önskar fler företag är som er!
2010-09-29
Hej,
jag var nöjd med hur ni skötte allt. Snabbt och proffsigt. Uppskattade även mycket att ni ringde med personligt samtal.
Ylva Grabowska
2010-09-19
Helena
Efter att ha kollat vad Guldfynd o Hallbergs gav för guld, började jag leta på nätet. Hittade flera, men tyckte Guldbrev.se verkade mest seriöst. Och jag hade rätt! Snabb hantering (allt gick på 3 dagar), väldigt trevligt bemötande av personalen på kundtjänst och mycket bra pris!
Jag ska berätta om Guldbrev.se för familj och vänner!
Härligt Helena! Alltid lika trevligt med värmande ord. Vi på kundtjänsten finns till just för er. Mvh, GULDBREV
2010-08-19
nöjd kund
Snabbt, enkelt och trevlig. Från beställningen av påsen till pengarna på kontot. Personlig kontakt, det gillar jag. Tack för allt, ni är bäst
2010-07-29
Skickade in mina smycken igår, fick ett sms på fm idag där de hade värderat smyckena (till en högre summa än jag räknat med) och hade pengarna på kontot ett par timmar senare. Grymt imponerad!
2010-06-30
Vera
Var i behov av att få pengarna snabbt, tack för en enkel och snabb hantering. Jätte nöjd med allt!
2010-06-22
Emma
Allt gick så smidigt!
Service på högsta nivå, när den är som bäst!
Dessutom fick jag flera hundra kronor mer av Guldbrev än hos min smyckesbutik här hemma, för guldet jag sände in.
Hej Emma! Vad kul att du är nöjd, det glädjer oss.
Oftast erbjuder vi ett markant högre pris än butikerna. Vi har möjligheten att göra detta då vi inte har någon dyr lokalhyra samtidigt som vi når ut till hela landet och inte bara en ort. Mvh, GULDBREV 08-410 224 14
2010-06-16
Robert
Jag var inte säker om det var särskilt smart att skicka iväg sitt guld till ett för mig okänt företag, men det visade sig vara en riktigt bra idé.
Jag fick snabbt besked och punktlig betalning, deras tjänster rekommenderas varmt!
2010-06-13
Carola
Har skickat flera gånger och det har fungerat lika klockrent varje gång! Högsta betyg
2010-05-20
Susanne
Jag måste verkligen berömma Guldbrev för att vara väldigt snabba och måna om sina kunder. Jag hade pengarna 12 timmar efter att jag hade fått sms om att dom hade värderat det och hur mycket pengar dom skulle sätta in. Kanon! Keep up the good work! :D
Tack för det fina omdömet Susanne! Vill passa på att tacka alla er som har tagit er tiden att kommentera Guldbrev som företag. Tusen tack! M.v.h GULDBREVS Kundtjänst
2010-05-06
Seriöst och mycket serviceinriktat företag med supersnabb handläggning! Det var en mycket positiv upplevelse att ha med guldbrev.se att göra!
2010-04-28
Daniel
Jag är mycket nöjd med Guldbrev AB. Om man ska sälja sitt guld ska man absolut använda sig av dem. Fick pengarna snabbt samt bra och trevlig kundservice. Rekomenderas verkligen!
2010-04-27
inga-britt bundzik 75 år
otroligt bra service och ett jätte bra pris, efter ha jämfört med många andra.
2010-04-22
KL
Kontaktade Guldbrev angående tandguld och deras snabbhet är superbra, likaså deras kontakt med mig som kund var jättetrevlig, fick uppgift via sms , snabbt enkelt , jättebra försändelse, hur enkelt och bra som helst, rekomenderas starkt, många stjärnor och plus,,tack för att ni finns,,,mvh,
Tack för de fina orden Kjell! Vi hoppas att vi åter få se er som kund hos oss. M.v.h GULDBREV AB 08-410 224 14
2010-04-20
Carina
Mycket nöjd med både service o snabb handläggning o vilken trevlig personal på kundttjänst. Rekommenderas varmt!
2010-04-13
Jag är så otroligt nöjd! Priset var bra, pengarna fick man snabbt och personalen var jättetrevlig!
Tack för de varma orden! Vi sätter våra kunder i fokus och är måna om att alltid kunna erbjuda bästa möjliga service. Vänliga Hälsningar / Guldbrevs Kundtjänst
2010-04-11
inger
Jättenöjd, trevligt bemötande och fick snabbt pengar!
2010-03-26
carina. a
Fick ett jätte bra pris och servicen är super, trevlig personal, fick pengarna snabbt.
2010-03-25
Stefan Burge
Kalas bra tjänst! Sålda lite guldskrot som blev över efter att jag kortat 2 armband. Fick ett väldigt bra pris på guldet (mycket högre än guldfynd i min stad erbjöd)
Guldbrevet kommer så att säga dagen efter och pengarna satt på kontot snabbt och smidigt!
2010-03-25
Heléne
Har testat två gånger och jag är supernöjd, seriöst, snabbt och enkelt och en supertrevlig kundtjänst.
Tack tack!
Hej Helené! Vad kul att du gick in och lämnade ditt omdöme. Alltid lika kul att få beröm för det man gör. Vänliga Hälsningar GULDBREV
2010-03-20
jonte
Fick vänta betydligt längre på pengarna än de 24 timmarna som utlovas. Rekommenderas inte!
Hej Jonte! Jätte tråkigt att du är missnöjd med väntetiden. Enda gången vi inte kan betala ut pengarna inom 24h är om vi saknar en obligatorisk uppgift ex(kontonummer) eller om en helgdag kommer emellan. Hoppas att du är nöjd i övrigt! Vänliga Hälsningar GULDBREV
2010-03-10
Ann-Charlotte
Jag gillade att företaget hade polistillstånd. Jätte trevlig och bra service. Dock gick det nästan lite för snabbt med värderingen och betalningen. Hann inte se min värdering innan mina pengar hade betalats ut därav 4/5. Hade gärna velat ha lite mer tid för att acceptera min värdering. Annars är jag nöjd.
Hej Ann-Charlotte! Många av våra kunder har efterfrågat att det ska gå snabbt, därav sker värdering och utbetalningen på samma dag. Däremot är det inte bindande och du kan alltid ångra dig, oavsett om utbetalningen är betald eller inte.
Kul att du är nöjd annars!
2010-03-02
Idde
Fungerade bra.
Service 4/5 - Fick vänta lite när jag ringde men inte för farligt, när man kom fram var de mkt trevliga
Pris 4/5 man vill ju alltid ha mer :) men jag blev nöjd.
Utbetalning 5/5. Gick snabbare än jag trodde! Men ni får 5/5 ändå för det verkar vara fler än jag som är nöjda. Tack för fin tjänst!
2010-02-24
CZ
Det var enklare än vad jag trodde att skicka in guld. Första gången jag testat en sådan här tjänst och jag är helnöjd. Professionell kundtjänst och snabb hantering. Jag rekommenderar Guldbrev AB till mina vänner men har inte testat andra företag.
Det glädjer oss att så många är nöjda med vår tjänst. Vi tror på att våra kunder tipsar andra kunder så vi satsar vårt yttersta på att alla våra kunder ska vara nöjda med Guldbrev.se!
2010-02-22
Ingrid
Hej,
Vill rekommendera företaget till andra. Jag blev mycket nöjd och tyckte att Natascha i kundtjänst var mycket hjälpsam och trevlig! Jag fick betalt nästan direkt vilket jag var lite förvånad över, trodde det skulle ta längre tid.
Tack! Det ska vi hälsa henne!

blåst på kampanjpris och långsam hantering för retur.
14 dagar skall det visst ta, det står inget om den långa tiden på deras hemsida. Kan verkligen inte att rekommendera dom.
Hej Willy!
Vårt kampanjpris kan du enkelt läsa om på vår hemsida och all information du vill ha ger vi dig givetvis om du kontaktar vår kundtjänst. Som det står i våra villkor kan det ibland ta upp till 14 dagar att få en retur då guldet vi köper in av säkerhetsskäl förvaras externt. Oftast tar dock väntetiden betydligt kortare tid än 14 dagar. Hoppas allt känns lite tydligare nu, du får gärna kontakta oss om du har några frågor!