Omdömen om Nya Ralfs Pizzeria
2011-05-20
anna Jacobs
Vi vill bara tacka för den utsökta maten som du fixade till middagen.
2011-04-26
Håkan
Kebabtallriken är min absoluta favorit, den är ruskigt god! :)
2011-04-02
offe
jag åker 1 mil för deras pizzor, alltid lika goda. Plus
trevligt bemötande.......
2011-03-11
mm
utan tvekan bästa pizzerian i degerfors fräscht och gott .......
2011-03-10
Patrik
det bästa man kan få i lilla degerfors annars,
synd att den finnes i degerfors och inte i sthlm..
2011-03-08
Sten Nordell
Schyssta pizzor och bästa kebaben i stan! Deras sås är berondeframkallande. Och så har dom mycket bra personal!
2011-03-04
nöjd gäst
Har ätit pizza på många ställen men ralfs är BÄST! Alltid trevlig o vänlig personal!
Kan varmt rekommendera
2010-11-11
Jimmy.S
Vill verkligen rekomendera lunchbuffen bara kanon helt enkelt....
2010-09-13
Monica
Hela Karlskoga har bara sallad eller strips men ringer du Ralf´s kan de fixa ris till lunchen:) Till för dig som tränar eller bara tänker nyttigt med långsamma kolhydrater! GULDSTJÄRNA för det!
2010-07-24
bjerven
Absolut bästa pizzerian i Degerfors... Inte dom bästa priserna men tveklöst dom godaste pizzorna, trevligaste personalen och fr.o.m V29 2010 en fantastisk 4 rätters lunchbuffé Mån-Fre.
Får toppbetyg av mig...
/ Stamgästen
2010-02-28
Kjella
Fantastiskt goda och stora pizzor! Starkt rekommenderat!
2010-02-14
Sammy Derbas
kanon pizza med rätt person och rätt smak.fräsha och trevliga killar som hanterar jobbet. självklart bäst i området.
2010-01-24
Kanon pizzor när rätt personer arbetar men ibland är det kassa kebabrullar beroende på vem som arbetar.
2009-11-23
ann
Bästa pizzerian i degerfors......
2009-11-08
peter
Pizzorna är suveräna. Super goda. och alltid bra gjort!
man ska inte glömma deras godaste salladen+++
2009-10-30
åsa
Tevliga grabbar, bra service och god mat.Sedan jag åt där första gången så har jag aldrig tagit pizza ifrån något annat ställe
2009-10-29
nöjd gäst
Jättegod smak på pizzorna.
Kan rekomendera folk att gå dit om ni verkligen vill ha smak på maten. Ger er en 11 av en 10
tack för maten och servicen
mvh stammkund
2009-10-15
Jag var och åt pizza på Ralfs pizzeria och jag kan säga att det är den godaste pizzan jag någonsin har smakat. Kan inte sluta att gå dit på grund av den otroliga smaken. Även pizzabagarna får dig att känna dig så varmt välkommen.
2009-10-05
Jimmy.
Såg ett annat omdöme ???kan inte tro de e sant jag har helt annan uppfattning Världsklass på KEBAB O PIZZA m,m,BARA++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2009-09-17
missnöjd
Köpte pizza i veckan på nya ralfs!
Först var pizza bagarn otrevlig! När vi kom hem och åt fick vi avbryta maten och åka till akuten! Min son fick allergi chock! Min sambo fick diarre och kräktes resten av kvällen! Själv åt jag en liten bit som tur va! Blev dålig själv i magen! Kan starkt rekommendera att inte äta där!
Är en klart missnöjd kund som kommer att informera min omgivning om denna pizzeria!
Skärpning
Vi vill tacka för god mat och supertrevlig service! Vi hade super