Autorisma Södermalm

Omdömen om Autorisma Södermalm

2012-01-04

Michael Hallberg

Toppbetyg!

Lämnade in min Volvo V70 inför att jag skulle sälja den och den blev som ny! Fick även bra stöd i samband med försäljningen av bilen. Trevliga, seriösa och kvalitetsmedvetna.

2011-11-30

larsson

Saaben skiner som aldrig förr!

Mycket trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete. Bokade en vaxning men fick dessutom bilen dammsugen utan kostnad, det kallar jag service. Nu är bilen snyggast av alla på parkeringen.

2011-11-08

Pelle Galaxy

Bilen blev som ny!

Vilken härlig käsla det var att hämta bilen och den var finare än när den köptes. Vi var stolta över bilen under helgens resa till Oslo. Allt var rent och skinande. Kommer helt klart att komma tillbaka och göra om det igen :-)

2011-11-07

Mattias

Great scott!!

Är nästan helt säker på att de här herrarna har en tidsmaskin. Bilen ser inte ny ut. Den ÄR ny igen. Oförklarligt. Ingen kan göra rent en bil på det sättet.

Tyckte att jag skymtade en delorean när jag hämtade upp audin...

2011-09-23

Mats Renault

Bilen blev som ny

Lämnade in min Renault 2001 i pinsamt risigt skick både interiört och exteriört. Resultatet efter full rekond: bilen ser ut som när jag hämtade den ny! Så otroligt väl utfört jobb, varenda detalj blev genomgången! Dessutom ett ytterst professionellt mottagande av ägaren.

2011-08-20

Mustafa Audi A6

Autorisma = världsklass

Trodde inte mina ögon att det var min bil efter en total Rekond som gjordes av verkligen seriösa grabbar på Autorisma!
Grymt noggrannhet och detaljerad Rekond får du som älskar din bil!
Nöjd kund är du här.
Lycka till

2011-06-01

jenny dunlop

acar detailing. recond.

the most proffesional and friendly service that you could ever imagine! truly i was shocked i didnt think that my car could look this good.

huge thank you!

2011-05-25

Super bra!

Excellent service och världsklass rekonditionering till bra pris. Fanns inte ett märke eller dammkorn i bilen efter en svår vinter....

2011-05-25

Rekonditionering

Super kvalité på rekond och excellent bemötande och servicenivå på Autorisma. Jag rekommendera de till vem som helst.

2011-04-17

Martin

Mycket bra!

Verkligen trevlig och bemötlig personal. Lämnade in en Toyota RAV 4 som brukats hårt under vintern och det fanns inte ett dammkorn i bilen när de var klara!

Otroligt nöjd!

2011-04-06

Eric

Proffsigt

Det här är en kille som gillar bilar och verkligen är mån om att göra ett bra jobb. Är jättenöjd!

2011-04-03

Leslie

Som en ny bil

Mina bilsäten var mycket smutsiga och jag trodde aldrig att de skulle bli så bra som de är nu.

2011-03-29

Matte

Säger bara wow!!!!

Finner inte ord för dessa herrar, värdsklass!!!

2011-03-26

Jerry

Bäst i stan!

Jag har provat ett antal olika bilvårdsanläggningar i Stockholmsområdet men det finns ingen som kommer i närheten av den här. Jag har lämnat in min bil två gånger, senast nu i veckan. Den glänser som en nypolerad rymfärja utvändigt och inne i bilen är det nybilskänsla. Till det kommer ett superproffsigt bemötande.

2011-02-07

Niklas

Proffsigt

Lämnade in bilen för recond inför försäljning. Vi ångrade nästan att vi skulle göra oss av med bilen när vi såg resultatet. Interiören var som ny igen och jag lovar att det skulle gå bra att äta direkt från motorutrymmet. Proffsigt bemötande, hög servicenivå och en passion för bilvård som lyser igenom. Jag behöver då inte leta mer efter bilvårdare i stan, jag har hittat min. Jag kommer tillbaks. (Vi har förresten fått två sms av den nya ägaren till bilen som tackar för att de fått köpa en så fin bil. Vi skulle höjt priset ännu mer... ;)

2011-02-04

Birgitta

Mycket mycket bra

Jag är otroligt nöjd med rekonden på min genomäckliga hundbil. På bara några timmar - en helt ny bil. Otroligt som sagt.

2011-01-31

Kim

Rekommenderas

Mycket hög servicekänsla. Mycket seriös inställning till uppdraget. Mycket bra resultat.

2011-01-24

Jenny

Köpte begagnad bil

Jag är så jättenöjd! Bilen rullar perfekt, jättefint rekondad och bättre bemötande har jag aldrig fått. Rekommenderas till alla, Autorisma kan man lita på!

2010-11-08

andreas

PROFFS !

Lämnade in bilen hos autorisma
och fick den efter 4 timmar
kände inte igen bilen när jag såg den :o
alla repor på bilen va borta
och allt va så jävla CLEANT !
KLART EN 10/5

DOM ÄR ÖVER BRA !!!
rekomenderas jävligt mycket !

2010-10-27

Mathias

Ny kund. Äckligt nöjd!

Riktigt trevliga åh han vet vad han snackar om. Jag lämnade in bilen på Tis morgon och då sa han att han hade så himla mycket att göra så bilen skulle bli klar slutet på veckan. Han ringer samma dag på ef åh säger att jag kan hämta imorgon dan efter runt kl 17:00. Det är inte sant är den klar redan tänkte jag. När jag kom för hämta ut bilen så bara stod den där åh blänkte. Han visade mig på ett proffsigt sätt vad som hade gjorts på bilen och jag har aldrig varit mer nöjd. Detta är ett säkert kort. Lämnar du in bilen här så kan jag garantera dig att du kommer blir helnöjd. Jag lämnade in en Skoda Fabia -00. Hit kommer jag gå flera gånger åh kommer rekommendera mina nära åh kära att gå hit med sin bil. Stort tack till Hassan.

2010-08-31

Rob

Över förväntan

Väldigt trevligt bemötande. Jag fick känslan av att de verkligen kommer ta hand om bilen.. Repor plus matta områden försvann, grym finish på lacken och invändigt kändes bilen som sprillans ny.. För det priset var det riktigt bra.. Kan verkligen rekommendera firman.

2010-07-22

Bobo

Bilen var skitsnyggt med lacken!

Jag och min fru var skitnöjda med bilen nu efter rekondering,svartlacken blev som spegelblanka nu än när vi köpte bilen var det synliga tvättrepor och fula märkena runt om och personalen var jättetrevliga.Måste absolut rekommendera alla,lämna bilen hos Autorisma istället!

2010-07-08

Lotta

Bilen blev som ny!

Ett otroligt serviceinriktat bemötande och trots att det var fullbokat så lyckades de göra rekond på min bil när jag bokade med kort varsel. Trevligt och professionellt bemötande på alla sätt! Hit går jag definitivt fler gånger.

2010-06-11

Erik

Rekommenderas varmt!

Lämnade in min nyköpta begagnade bil (en Opel Zafira -00) hos autorisma i dagarna. Bilens tidigare ägare var en barnfamilj med allt vad det innebär och man kan lätt påstå att det syntes att den varit med i några år. Jobbet dom gjorde på bilen slog vekligen alla mina förväntningar, speciellt med tanke på hur bra pris jag fick. Bilen ser nu i princip fabriksny ut både ut/invändigt och under huven! Väldigt trevlig och professionell personal som håller vad dom lovar både pris och resultatmässigt. Kunde inte vara nöjdare, rekommenderas varmt!

2010-06-10

Christian S

Professionell service!

Ett företag som jag verkligen kan rekommendera, strålande service och ett vädigt bra resultat!

2010-05-30

Anders

Som ny

Jag lämnade in min Saab inför försäljning. Bilen blev som ny både ute och inne. Alla tvättrepor i lacken försvann och inuti var mattor och klädsel i ett otroligt bra skick. Mycket nöjd!!!!

2010-05-18

MF

Trevliga, kunniga och otroligt hjälpsamma!

Trevliga, kunniga och otroligt hjälpsamma!

2010-05-13

Anders D Anders D

Mycket nöjd!

Min gamla Volvo 855 -93 blev som ny efter en rekond hos Autorisma. Karrosens lack, plastdetaljer och interiör samt motor - blev riktigt fräscht - över förväntan!!
Man blir också mycket vänligt bemött!!

2010-05-06

Lennart T

Klart Bäst!!

Man får inte bara ett suveränt resultat, men blir bemött med respekt och vänlighet! Jag vill verkligen rekommendera dig som är rädd om din bil och vill få kontinuerlig service att kontakta Autorisma.

2010-04-27

Ladur Ling

Fantastisk recond

Gjorde en noggrann marknadsscanning av bästa reconden i Stockholm innan valet föll på Autorisma. Min 3 år gamla Volvo V70 (och 9000 mil) blev som ny. Osannolikt fin i lacken efter konservering. Motorn ser ut som ny, inredningen luktar nytt. Mycket pengar men värt varenda spänn om man uppskattar fräscha bilar. Blev så imponerad av resultatet så nu åker andrabilen in av bara farten.
Vänligt och trevligt bemötande med stor respekt för kunden. Finns ingen anledning att välja något annat.

2010-04-24

roger

sommardäck måst

måste ändra ändra mitt tidigare betyg,eftersom de nu fått fram sormm,däck ..bra jobbat Hassan

2010-04-20

rw

sommard

blev lovad sommar däck ,,men nej det blev inga ,bara ett jä,,tjat om hur små marginaler de har!

2010-03-29

Lena

Recond

Vi blev jättenöjda med reconden som firman utförde. Bilen var sååå smutsig när vi lämnade in den, mycket beroende på att vi har både hundar och katter som fraktats omkring i bilen. Det fanns inte det minsta lilla hundhår kvar. när vi hämtade den. Fantastiskt.

2010-03-18

Kenneth Carlborg

Skoda Octavia Combi

Har du kört 300 mil med min Skoda som jag köpt av Autorisma, och den fungerar perfekt. Jag och min fru
fick ett mycket trevligt bemötande av säljaren och vi rekomenderar denna företag till andra.

2010-03-15

Ann-Louise

Recond

Vi blev mycket mycket nöjda med den utförda reconden!!! Vi kommer absolut att anlita firman igen. Bra priser, bra utfört arbete och trevligt bemötande. Vi har ingenting att klaga på.

2010-03-05

Volvo S40 T5

Helt enkelt den bästa tvätten i hela Sthlm

Ja vill tacka för en väldigt nogran och proffsig service! Jag har lämnat in min bil på tvätt i hela sthlm men aldrig varit lika nöjd lr fått bilen så ren in och utvändigt! Ja rekomenderar Autorisma alla dagar i veckan!

2010-02-10

Jonas anshagen

Bästa rekonitioneringen

Helt enkelt det bästa jag prövat hittills, kunnig personal och väldigt bra bemötande
!!

2009-12-18

P-D Reinius

Rekonditionering

Ett fantastiskt fint jobb. Bilen känns som ny både på utsidan och insidan. Mkt trevligt bemötande från första stund.
Rekommenderas!

2009-12-07

Hans Tell

Rekonditionering

Redan från första kontakt var de mycket förtroendeingivande. De har verkligen hållit vad de lovade och mer därtill. Mycket fina lokaler som stämmer med vad arbetar med, att göra kunder nöjda!
Bilen blev mycket fin. Rekommenderas

2009-11-24

tigern

Rekond

Ett mycket noggrant arbete och serviceinriktade prydliga killar. Tackar kommer gärna tillbaka.

2009-11-06

VOLVO V40

Rekonditionering

Mycket bra och noggrant utfört arbete av bilen samt bra bemötande av kund.

Svar från Autorisma Södermalm
2009-11-07

Hej, Tack så mycket för ert omdömme vi hoppas att vi snart igen ha det så bra till dess.
Med vänliga hälsningar
personalen från Autorisma

2009-11-02

BYFAKO

Rekonditionering

Mycket bra bemötande. Bra priser. Fräscha lokaler. Bilen klar i tid som utlovat.
Men bäst av allt, bilen blev som helt ny, mycket fint och nogrant utfört arbete.
Stort tack för ett bra jobb utfört med omtanke på kunden.

Svar från Autorisma Södermalm
2009-11-07

Hej, Tack så Jätte mycket för ert omdömme vi hoppas att vi ses snart igen ha det så gott till dess.
Med vänliga hälsningar
Hassan med personalen / Autorisma