Omdömen om Gefle Akupunktur
2011-11-23
E.P
Trevligt bemötande och mycket kunnig.
Tack Per för din hjälp. Nu mår jag mycket bättre.
2011-10-10
TS
För andra gången funkade akupunkturbehandling för att få bättre balans och energi i kroppen - vips blev jag gravid. :-)
Tack för tryggt o kunnigt bemötande och effektiv behandling!
2011-09-05
F, 30 år
Hej! Jag har under sensommaren gått på Gefle Akupunktur för behandling av min PCOS med mycket gott resultat! Hormonobalansen har förbättrats och mina symptom har därmed minskat (har nu exempelvis mer normaliserade cykler och ägglossning), och jag rekommenderar varmt denna behandling - såväl på grund av resultaten som av det väldigt professionella bemötandet jag fått hos Gefle Akupunktur!
2011-08-30
Nu slipper jag att leva på värktabletter hela tiden. Tack Per du har gjort mig såå mycket bättre.
2011-06-21
Tack bästa Per. Efter månader av värk och flera läkar/sjukgymnastbesök var det Du som tillslut kunde hjälpa mig. Tack för din förståelse och skicklighet. Jag är oerhört tacksam.
2011-06-16
CH med familj
Tack Per du är världsklass. Allt i från lokalerna bemötande lyssnande och kunnande. Och Inte minst ditt resultat. Du kan akupunktur och människor
2011-05-10
Nikita
Tack Per för den bästa hjälpen med mina hemska vallningar.Nu är jag som NY!
2011-01-10
Johanna H
Har varit till dem flesta kiropraktorerna i Gävle, det finns ingen kiropraktor som är så bra på problemlösningar som Jonas, han ser inte bara problemet utan helheten. Tack för hjälpen!
2010-12-13
BK Loke
Tack Per för att du fixade min rygg på kort tid, nu kan jag äntligen träna igen!
2010-11-03
Avd 18
Per är en klippa med sina nålar. Mina klimakterie vallningar är i stort sett borta. Skönt att slippa östrogen. Tack Akupunktur doktor Per
2010-05-18
Trädgårsdmästaren
Tack Pär för din hjälp med mina pollen besvär, allt är så mycket bättre nu trots att björkarna är i full blom. Ni med pollenbesvär borde verkligen prova
2009-12-14
Så nöjd
Det här är den bästa akupuntören som jag varit hos,o jag har provat många!!Per är så otroligt säker o vill själv se snabba resultat!!Jag garanterar att du blir lika nöjdn som jag är,tusen tack Per för att du finns!!!
2009-12-14
Stammisen
Jag har varit hos många akupunktörer men nu så har jag hittat den bästa!!
Här är en kille som lyssnar o vill se snabba resultat:)Har är hur säker som helst,o jag lovar att du kommer o bli lika nöjd som jag,tusen tack Per för att du finns!!
2009-03-17
frisören
Här jobbar verkligen ett proffs!!Rätt man på rätt plats!!Mkt bra lyssnare,tar sig an ditt problem på bästa sett,man känner verkligen att han vill hjälpa dig o se resultat snabbt!!!Kan absolut rekommendera honom!!!Bäst i stan!!
2009-01-06
malin
Per fixade mitt akuta ryggskott på bara 2beh med bravur... Slapp både ipren och voltaren.Har du liksom jag ont i ryggen då och då kan jag varmt rekommendera dig att ringa Per.
2008-12-02
Per Drewes är en akupunktör som bara kan beskrivas med goda vitsord, både vad gäller personlighet och yrkesutövande. Faktum är att han är den enda som har lyckats med den svåra uppgiften att råda bot på mina krämpor, och detta är en stor bedrift!
Per utstrålar en genuin vilja att verkligen hjälpa till, vilket skänker en stor trygghet. Dessutom bjuder hans personlighet på en stor gnutta humor, vilket aldrig kan vara fel.
Bemötandet är viktigt och där får Per högsta betyg av mig.
När det gäller själva yrkesutövandet så kan man inte bli annat än imponerad av Per som är en mycket rutinerad och duktig akupunktör.
Resultatet av hans expertis säger allt; efter sju behandlingar är jag nu fullständigt besvärsfri!
Därför ger jag naturligtvis högsta betyg även för yrkesutövandet.
Nu vill jag att andra ska få möjligheten att bli hjälpta på samma sätt som jag blev. Därför rekommenderar jag ett besök på Gefle Akupunktur så att ni själva kan få upptäcka de positiva effekterna.
Tack Per.
2008-11-18
Hulda
för all den sköna benhandling vi får på vår arbetsplats!
2008-11-06
cadr
En toppen akupunktör som hjälpt mig med otroligt mkt med min huvudvärk och ömmande nacke.. kan varmt rekommendera
2008-05-30
Anita
Tvekslöst Gävles bästa akupunktör o massör
2008-03-23
Klas
Tack Per för att du gjort att jag kunnat åka skidor i påsk, min rygg va allt annat än bra.. tack Kan verkligen rekommendera Per när man har ont.
2008-02-12
oscar
Jag kan verkligen rekomendera Per på Gävle akupunktur. Han hjälpte mej med min migrän.. tack Per
2007-08-15
Thomas
Hur kan jag ha gått till sjukgymnaster och fått akupunktur ?? Det är så här akupunktur ska va, 5 behandlingar och redan otroligt mkt bättre.
2007-05-02
Lisa
Otroligt trevlig och kunnig terapeut med mycket empati för sina patienter.Per har fingertoppskänsla för vad som ska behandlas. Tar sig verkligen tid. Jag kände mig väl omhändertagen.Bäst av allt jag blev av med mina besvär... TACK! Rekommenderas verkligen varmt..
2007-04-13
Hulda
Han löser dom flesta bekymmer man har
2007-04-03
Leif
En bra akupunktör som hjälpt mig med mina ryggproblem
Tack Pär för att du hjälpt min hopplösa rygg tillbaka till gammal god form. Inget eller ingen har lyckats så bra som dina nålar