Kan bara hålla med föregående omdöme. Väldigt dåligt bemötande då jag efter utfört jobb påpekade att det var alldeles kladdigt och smutsigt efter dom var klara med spolningen. Fick då till svar att "vi är inga städare". Tycker att man ska göra rent efter sig och ringde till vd:n och klagade men fick ett väldigt dåligt svar "att dom hade bråttom iväg på nästa jobb kanske". Kändes inte som dom tog det seriöst.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-12-28
Lasse Spånga
Missnöjd kund
Riktigt oseriösa och personalen på kontoret verkar inte bry sig!!!! Tog mer än fyra veckor att få en offert!!!
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-08-16
Bromma-Henke
Utmärkt utfört arbete
Firman gjorde ett bra jobb med att spola igenom dräneringsrören runt vår villa som det var stopp i. Kom i tid. Kompetent utfört. Dessutom till ett rimligt pris!