Värnamoo Zoo

superbra butik :-)

2011-01-08

Magnus K Magnus K

grymt bra folk

det är grymt bra folk som har värnamo zoo dom är verkligen mån om sina kunder och tar stort ansvar för djuren dom säljer dom ska ha många tack

mvh en väldigt nöjd kund

2010-09-09

Rasmus L Rasmus L

Bästa servis man kan få!!!

jag har varigt runt i hela sverige men värnamoo zoo slår allt. dom är trevliga hela tiden och 100% hjälp samma. Tack

2010-08-04

A.H

trevliga & bra!

Gillar verkligen Värnamoo Zoo. Hög kompetens & ett brett sortiment. Man får alltid svar på sina frågor & man får alltid ett trevligt bemötande. Tummen upp!

2010-05-17

Altob

Komplett djurbutik

Här finns allt vi behöver för våra husdjur! Med ProPlan-foder blir vi helkunder hos er! Dessutom gjorde du ett toppenjobb med vårt jätteakvarium på kontoret. I butiken blir man inspirerad att skaffa fler djur - ödlor, grodor... Lycka till med allt!

2010-05-09

SÅ BRA!

Man får den hjälp men behöver. Är det något som fattas tar de hem sakerna!

2010-05-04

Nilla

Här finns allt jag kan tänkas behöva!

Håller med föregående skribent i alllt han skriver!

Härligt med en butik där man alltid blir lika trevligt bemött. Bra sortiment och stor kunskap!

2010-04-20

Johan S

Trevligt bemötande och kunskap!

Äntligen en butik med annat än kvantitet! här får jag den respons och respekt man vill få när man är kund, att kompetensen är hög och viljan att man skall hitta rätt djur/tillbehör tycker jag känns bra. Sortimentet känns brett och reptilavdelningen var jättefin!

Sport och fritid
R1001496;Zooaffärer