Beautiful nails center borås

Hallbergsg. 8, 503 30 Borås

Omdömen om Beautiful nails center borås

2012-02-13

emma

Katastrof!

Fick säga till henne 8 gånger hur jag ville ha mina naglar. Hon la på fel färg trots jag sagt att jag ville ha vitt 3 gånger. naglarna blev ojämna till ytan då hon inte gjorde alla processer man ska göra. Dåligt oxå att hon bokade 1 ny kund varje halvtimme så under mina 2 timmar jag va där han det komma in 3 nya kunder som hade bokat tid som hon inte han med. Jag GRÄT på riktigt när jag kom hem för jag va så missnöjd. Gick bara dit för min ordinarie "nagelkvinna" va på semester. Rekomenderar ingen att gå dit. Lågt pris av en anledning.

Svar från Beautiful nails center borås
2012-02-22

jag vill att du hör av dig till mig på Beautiful nails, så vi kan diskutera det du varit missnöjd med. Vill ej att någon kund ska behöva vara ledsen och missnöjd med min nagelvård. Jag är ledsen om du blivit missnöjd. Mvh Dao

2011-12-26

Hanna

Kanon!!!

Superkvalitet och jättefina!! Dessutom galet bra priser!! Kommer definitivt bli en stammis!!

2011-11-10

Michelle Åbom

Beautiful Nails

Jag är Super Duper nöjd varje gång jag har vart och fixat mina naglar.. Hon har dessutom super bra priser.. Har du inte vart där så tycker jag absolut att du ska ta och boka tid!! :)

Fler företag i Borås