Omdömen om Citynaprapaten David Privér AB
2011-11-04
Sophie
Att få hjälp där man exakt behöver få behandling!,
Att få tips på vad man själv behöver jobba med för att minska risken att få problem igen. Lyhörd, lugn & vänlig! Rekommenderas!
2011-09-07
Tack David för din hjälp med mitt knä. Nu kan jag snart springa igen.
2011-07-01
Erik
Fick hjälp med min tennisarmbåge! Hänvisade också en god vän som också fick hjälp med den! Aldrig haft problem med den efter det!
2010-12-02
Emily
David är en mycket duktig och professionell naprapat som alltid gör sitt yttersta för att du ska bli frisk och smärtfri. Jag blev betydligt bättre redan efter en behandling. Dessutom har han en skarp helhetssyn och ger bra förslag på åtgärder man kan göra för att motverka återkommande problem, vilket är guld värt! Stort tack för all din hjälp!
2009-11-20
Magnus
Jag hade låsningar i ryggen och ont i muskel- och senfästen i ländryggen under en tid. Provade massage, total vila och antiinflamatoriska tabletter. Inget hjälpte men efter tre behandlingar hos David är jag helt bra igen.
Bra bemötade och perfekt utförd behandling...
Rekommenderas!
2009-08-04
Mikael
Tack för hälsene behandlingen, Nu blir det Lidingöloppet..TACK
2009-06-04
Martin
Efter att ha varit vid sju tillfällen på två månader hos kiropraktor (vilket inte hjälpt) räckte det med två gånger hos David för att problemen skulle försvinna. Kan varmt rekommendera honom om man vill bli av med värk :)
2009-03-27
U.J.
Har varit hos många olika men David är utan tvekan bäst. Nogrann, kunnig och intresserad av sina patienter. Rekommenderas mycket varmt.
2008-12-31
Nöjd Kund
David är en helseriös naprapat som hjälper en mot en snabb rehabilitering. Rekommenderas varmt !
2007-11-26
Lennart
Blixsnabb service. Utmärkt resultat redan efter första behandlingen, mycket bra uppföljning utan att överdriva antal behandlingstillfällen.

Jag har problem med min rygg och David har alltid lyckats få ordning på den när jag haft problem. Rekommenderas varmt!