Kategori: Swimming-, bubbelpooler, SPA-utrustning
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Spabad Specialisten AB
2012-02-19
Roger i Norrtälje
Jag köpte ett Spabad från Spabadsspecialisten och kan bara säga att servicen och bemötandet var super fick det levererat och inkopplat utan försening eller strul, när jag har haft frågor så har dom svarat även när man ring efter ord öppettider och det uppskattas otroligt mycket eftersom man har en del frågor.
2011-09-20
Petra och Thomas
Vi valde ett spabad från Spabad Specialisten i somras för att de gav oss helheten och ett mycket trevligt bemötande. När leveransen skulle ske gick det enligt planerna förutom att det regnade och allt blev mycket gegigt. Nu har vi badat med familj och vänner, Petra och Thomas
2010-05-23
Matte & Niina
Jag och frugan köpte vårt andra spabad från killarna och vilken service vi har fått! Så fort det har varit frågor kring badet så har dom hjälpt till = KANON SERVICE ! Vårt första spabad som dessutom var dyrare från Folkpool är inte ens i närheten av så bra som vår nya Grand Bahama 62 jets...
2009-10-22
JohanSoll
Efter 1 år av letande, upptäckte vi att Spabad Specialisten erbjöd en bra produkt. Men det viktiga var att de skötte allt, levererade badet till oss och och kopplade in badet. När man som oss väljer att köpa ett bad för 149,000:- så vill man inte hämta med släpkärra. Det finns säkert bad som är bättre, men de gav oss helheten.
Johan och Helen i Sollentuna
Extremt nöjd, gäller allt från bemötande, leverans och servicenivå vad gäller tillgänglighet etc.