Omdömen om Pizzeria-Ristorante Taormina
2012-04-26
Daniel
Stället hade stans bästa pizzor...sedan hände något. Jag antar att det blev nya ägare och att dessa bara ser kvalité som ett hinder för att tjäna mycket pengar. Numera skulle jag nog hellre käka euroshopers pizza än att betala för Taorminas käk... (p.s...otrevliga har de blivit med...antar att service kostar extra?)
2012-02-01
Greger
Pizzan var smaklös.
Hyffsade priser och OK service.
"Sliten" lokal tyvärr.
2011-10-09
Peter
Väntade i 10-15 minuter i kassan utan att få beställa så vi valde att gå på annan restaurang.
2011-07-16
Martin
Tidigare (om man backar åtminstone fem år) var Taorminas pasta riktigt god, men något har hänt i köket. Mindre mängd skaldjur och mindre skaldjur i storlek också. Däremot är pizzorna helt klart bäst i stan. Färska ingredienser och vedugnsbakade, helt klart värt den extra kostnaden.
2010-01-22
OG
Är ni bara hungriga och inte bryr er om smak, personal, pris och lokaler, kan ni gärna besöka Taormina! Mat finns där, så mätt kan man bli, men korvkioskens mat är godare!
Vad har det tagit åt Taormina, som verkligen var bra förut?
Kommer aldrig tillbaka dit igen som det nu är där! Bättring, om ni inte vill mista era gäster!?!? Eller är det vad ni vill?
2009-08-23
Aldrig mer
Goda pizzor, men fisk, kött & andra rätter är bara sämst. Smaklöst, dyrt, oaptitligt, inge vidare trevlig personall, absolut ingen mysig atmosfär, lite mat för det priset, uruselt helt enkelt. Hade inte sagt nåt om maten va billig-för då kan man acceptera nåt av alla dessa negativa saker.
2009-08-22
A.K
Vi for dit när vi skulle fira svärmors 70-årsdag, eftersom det ligger på gångavstånd från hennes bostad. Men dit skulle vi INTE gått: personalen verkar det som att dom är trött på att jobba där, skabbigt inrett i ute-rummet, DYRT, absolut inge god mat. (förutom pizzan lillgrabben tog, den va ok). Men fisk, kött och andra rätter va smaklöst. Aldrig mer det stället!
2009-08-21
Vi va sugna på en köttbit en kväll. Så vi for dit eftersom dom har goda pizzor. För det första fick vi som vanligt vänta läääänge för att få beställa. Sen tog vi varsin köttbit. Värdelöst!!! Lite, lite strips, liten, torr köttbit. Pricken på i:et va att det var pulversås till. Enda fördelen där är att man får betala när man går därifrån i kassan. Då går det snabbt!
2008-11-10
HF
jag firade min brölops dag på taormina maten var fantastisk god.
2008-05-24
Roger J
Lokalerna känns okej... maten är helt okej... men bemötandet och servicen är verkligen under all kritik. Inte ett leende någonstans. Helst ingen ögonkontakt. Fortsätter läsa sin bok (pekar "typ ditåt" utan att ens titta upp) när man frågar var toaletten ligger - och det finns inte en chans att på något sätt föra en konversation. PG's tidigare omdöme förvånar mig inte alls. För det känns verkligen som ett sådant ställe där de plötsligt byter ut en ingrediens/råvara mot en annan som inte alls hör hemma där - bara för att de varit lika engagerade i sina beställningar av varor, som de är i att försöka få sina gäster att trivas och känna sig uppskattade. Det vill säga: inte brytt sig alls. Jag utdelar dock en tvåa för att maten åtminstone var rätt god.
2008-04-18
LS
Du möts i entren av doften av vedeldad ugn. Det inte så glamoröst, men de har verkligen goda pizzor och trevlig personal. Umeås äldsta pizzeria. Perfekt för den som vill festa till vardagen något med en italiensk pizza och ett glas rött.
2008-02-14
PG
Skulle äta middag med min flickvän och kvällens special var File Mignon. Enligt menyn samt alla världens andra menyer är File Mignon OXFILE! Vi får in en torr fläskfile?? Vägrar betala för maten och påtalar felet för hovmästaren. Denne säger då "i våran restaurang är inte file mignon oxfile, och kvällens file mignon är annorlunda från den ordinarie menyn." Trots att detta aldrig står nånstans eller påpekas från servitrisen! Slutar med att hovmästaren nästan skriker åt mig för att sen vända mig ryggen när vi har våran diskussion. PINSAMT!!!!! P.S. Tänk er för när ni beställer röding nästa gång på Taormina, det kan lika gärna vara mört! D.S.
2007-08-13
Crichton
Var på middag med några vänner. Det var ganska gott, men alldeles för dyrt. Ingen riktigt lyxresturang, även om priset var som på en. Lite förvirrad personal. Maten smakade som snabbpasta med krossade tomater, inte värt 90kr. Dyrt men okej.
2007-03-31
Marcus
Detta var min sämsta resturangupplevelse i mitt 27-åriga liv!!! Varför?? Jo det ska jag berätta: 1. Inredningen är så ful så att jag fick eksem i mina ögon 2. Maten var undermålig, fantasilös och skrattretande dyr. Jag beställde en pizza med seg botten som serverades med en bearnaisesås som bara smaka margarin. Min stackars flickvän beställde en lasagne för det hutlösa priset 90 kr som mest bestod av EuroShoppers krossade tomater men för övrigt var helt smaklös. Till denna serverades det den mycket välkända italienska salladen: Isbergssallad och två elegant skivade tomatskivor. Sammafattning: Om ni gillar italiensk mat ska ni definitivt inte gå till detta ställe för det har ingenting med italiensk matlagning att göra. Ni som har gett detta ställe 5 stjärnor måste ju ha väldigt låga krav på vad god och prisvärd mat är!!! Som sagt: PINSAMT DÅLIGT!!!
2007-03-23
Stans absolut bästa pizzor!! Tillochmed de bästa pizzor jag någonsin ätit!! Deras pasta är också att rekomendera!
2007-01-31
Brita
Supergoda pizzor, trevlig personal!
Äter där 5 - 6 ggr per år. Trevlig service alltid för mig och kan även få egna pizzor!