Laddar...

Just nu 297 801 omdömen

Fler träffar Restauranger Göteborg

Lotus Bar

Tel 031 - 422 844, Övre Majorsg. 4, 413 08 GÖTEBORG
3,94 Baserat på 16 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

16 omdömen för Lotus Bar:

RSS

2010-03-13

K

Kast!

Sjukt dålig mat, Beställde en asiatisk tapastallrik tydligen är oliver soltorkad tomat lufttorkad skinka och mögelost asiatiskt, inget jag ätit när ja varit i asien men men.. Huvudrätten va inte bättre, köttfärsen smakade surt och det fanns inga kryddor överhuvudtaget. servicen va inte heller mycket att hurra för. Tråkigt då stället är mysigt och verkligen har potential.

/ R

Ursel Service!

Kiven mot strupen Ring Alexander nilson och be om hjälp, jag tror att det kan bli ett bra avsnitt. Ursel service och dålig mat.

Snyggt Ställe men dålig mat

Stället är coolt och snyggt. Kopia av Budda Bar i Sthlm men maten är dålig

// J

Fiskgryta

Vi åt en underbar fiskgryta!Rekommenderas!

2010-02-14

Med all kritik till servitriserna!! Skärpning!!!

Cool inredning men all kritik till personalen. Beställde en hamburgar tallrik och brödet var torrt och hårt, smakade som gammalt bröd, gick knappt att skära. Skickade tillbaka maten och servitrisen var otrevlig och sa "skorpan ska vara så. Tyvärr kan vi inte göra ngt annat. Detta brödet är bättre än icas bröd" Oproffsig personal. Efter maten beställde vi kaffe och bad om att få socker och fick inget. När vi beställde in notan ville vi splitta den på två eftersom vi var fyra personer och de gick dom inte med på. Konstigt tycker jag eftersom det är vanligt. Nej. hit går jag inte mer!

2009-03-05

Evan, LA

Fantastiskt! Är detta Sverige?

Vilket fantastiskt ställe! Mitt i lugna Linné hittar man ett fantastiskt ställe i värsta LA stuk. Stort, otroligt stiligt och med lyxkänsla heltigenom. Kolla in det!

Svar från Lotus Bar
2009-09-04

Tack för de orden Evan. Alltid roligt med gäster som är nöjda! Hoppas du kommer igen! // Mr Buddha

2009-03-03

Grymt ställe om man vill gå ut men inte gå ut

Bra ställe med schysst lokal!! avslappnat men ändå lyxigt. Vackert när det snöar på träden.

2009-01-18

Högsbohöjd

Schtekigt!

Jag och min mellanbror tyckte att det var schtekigt och deras Stora stark var jättegod.

2009-01-14

2008-10-23

AN

2008-04-29

Victoria S

Göteborgs bästa Mojitos

Jag skulle rösta fram detta som Göteborgs bästa Mojitos. Plus också för att de hade ett vin som var både Rättvisemärkt och Krav märkt. Jag var mycket nöjd efter mitt besök.

2008-04-02

Pontus

Bra mat

Mycket god mat & bra service. Gott vin var det med. Lokalen är vacker.

2008-03-16

Annika

Snyggt ställe

Mycket snyggt ställe, med vattenfontän och en Buddha-staty i guld. Snygg inredning och farligt goda drinkar i baren där nere, den blonda rock-tjejen var superproffsig på Mojito! Dock är tjejerna i dörren inte så roliga, det kan bli bättre. Gå dit och kolla in stället!

2007-03-09

Osvenskt!

Äntligen en osvensk pub som verkligen är osvensk! Mysig lokal, god öl och lagom hög musik.

2006-12-30

DV

Bästa köttet i stan!

SÅ JÄDRA GOTT!! :)

2006-03-20

Nu 40år!

En fantastisk kväll!

Tack för er goa och välkomnande service, fantastisk mat och stämning. Oxfilén var outstanding! Vi kommer igen.

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Lotus Bar

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)