Belle Visage Hud & Kroppsvårdcenter

Omdömen om Belle Visage Hud & Kroppsvårdcenter

2012-02-05

nöjd kund

2 bra hudterapeuter

Eva och Therese är bra att gå till,har haft tid för behandling och sen har dom även varit bussiga att ta sig tid att fixa saker man inte beställt tid för heller Det är ett bra och personligt bemötande och inget krångel som gör att man återkommer gång på gång

2011-12-13

Jag har äntligen fått hjälp!

Efter att jag sökt hjälp på vårdcentralen och gång på gång blivit nekad hjälp samt efter att provat de 5011 olika acneprodukter på apotek och liknande har jag äntligen hittat min räddning.
På Belle Visage i Sundsvall blir jag tagen på allvar och blir alltid bemött vänligt. De tvekade inte en sekund på att hjälpa mig. Efter 6 år av grav acne har jag äntligen fått min hjälp. Tack till Eva och Therese för att ni hjälpt mig bli vacker igen!

2011-09-10

ledssen fd kund

Frisören där blev mkt missnöjd med hårförlängning

Hårfrisören på bellevisage kriistina blev jag väldigt missnöjd med hon hade först ett pris sedan höjde hon sen hårförlängningen var klar, sen stod det att det var en helhårförlängning med räknas som en halv enligt andra frisörer,sen när hon skulle ta ut förlängningen så var det bort klippt 30 cm av mitt eget hår,hon var inte rädd om kundens hår och ännu en gång en prishöjning så jag gick därifrån fattigare och utan mitt eget långa hår och mycket ledssen.återkom och ringde och klagade hos henne och det slutade med att hon skrek kom aldrig hit nått mer,

2010-12-22

W

Toppen!

Riktigt nöjd med mina naglar som jag gjorde hos Maria! Superduktig är hon! Återbesök är redan planerat! :D

R1000895;Hudvård