Omdömen om Axel'S Kiosk i Everöd
2012-04-09
Fam ek
Trevlig chef och de godaste hamburgare man kan tänka sig !
Något som alla borde få möjligheten att smaka!
2012-02-16
Hannes
förbannat trevlig karl med hög prestanda på mauden!
2011-08-11
Axel gör sjukt go mad. Han är alltid trevlig och på bra humör:D
2011-08-06
Tim Raftmark
Axels chickenbits med pommes är av världsklass!
Enormt gott är detta målet (dem andra också såklart) och mycket prisvärt :) / Tim & Mimmi
2011-08-01
axel
hej axel jag älskar din mad jag tycker att du ska fortsätta med att jobba här i Everöd:)
2011-07-27
John m familj
Vi blev bemötte med härlig glädje och fantastisk god mat för en rimlig peng! Barnen fick dessutom extra köttbullar!:)
2011-07-25
Adam
Axel du e bäst du klarade ditt test go mad trevlig service..fortsätt så
2011-01-28
36:an
Fete go mat i Everöd.....! Axel vet hur man får nöjda kunder!!!!
2011-01-20
Fantastiskt bra maad! O Axel är en kandidat till mästerkocken! Jag är också väldigt glad över att sådana människor som skriver här nedan inte längre besöker axels! Axel is kungen och ni är skiten thats it!
2010-09-25
Axel är trevlig och kan laga mycket god och billig mat!!!!! han har dem godaste hamburgarna i hela komunen
2010-07-29
Mulle
Mycke trevlig chef o lagar finfin mat
2009-10-24
NB och CB
Axel har massor med mat och välja på, och inte nog med det, det är otroligt gott också. Servicen är 5+ och axels sång gör inte saken värre. Jag rekommenderar varmt att köra in och ta er en munsbit.
2009-10-14
MC
ÅÅÅH det är så gott, jaa jag gottar mig.
Hamburgarna utöver det vanliga och man får en himmelsk känsla i munnen varje gång man tar sig ett bett, och en välsmaklig monster till maten gör det till en perfekt måltid.
2009-10-14
jp
Jag tycker Axel lagar utmärkt mat. Ett extra plus är att man kan byta ut den ingående drickan mot en härlig monster!!!
2009-08-17
Speedy
Detta är det bästa matställe man kan tänka sig. Gott, vällagat, rejäla portioner och bra/snabb service. Här får man alltid saftiga nystekta hamburgare ... och om man inte blir mätt så kan man ju fortsätta in i kiosken för lite godis och glass!! =))
2009-01-06
LS
mycke bra o tur att han fick liv i kiosken igen
Axel en toppenkille
Axel du gör jätte go mad och har bra service och är snäll