TRK Däck och Bilvård

Omdömen om TRK Däck och Bilvård

2011-02-10

J

Snabb och bra service

Rekommenderas verkligen snabb och bra service.
Riktigt bra priser på däck

2011-01-11

Blivande SUV -ägare

Kan inte nog rekommendera

Ännu en gång har jag besökt TRK däck i Knivsta. Vilket bemötande, och omhändertagen man får när man kommer dit. Alltid välkommen, ett stort kunnande och noggranhet som garanter ett bra arbete, ingenting är omöjligt. Skiftar man däck dras t.ex hjulbultarna med moment. Var någon annanstans förekommer det och ingår i priset? Allt till mycket humana priser. TRK däck rekommenderas på det varmaste. Är man rädd om bilen och behöver hjälp finns inget annat alternativ än TRK däck och bilvård

2009-11-13

CS

Kanon bra

trevlig och proffsig bemötande snabb service till bra peng rekomenderas starkt

2009-11-12

FL

Rekommenderas stark !

Verkligen service inriktade ,riktigt kul och ha med de att göra.

2009-10-28

PJ

Grym service!

Bästa verkstaden jag lämnat in bilen på! Trevligt bemötande och breda kunskaper och bra service!
Rekomnderar starkt!!

2009-10-19

S

Tack för hjälpen !

Tack för att du tog dig tid att hjälpa mig i helgen !
Du är så himla snäll och ställer verkligen alltid upp. :o)

2009-10-14

SA

Trevlig och snabb ställer alltid upp

Trevlig och snabb ställar alltid upp även med kort varsel. Ingenting är omöjligt hos detta företag. Gör alltid nogranna perfekta jobb. Absolut värd att pröva du kommer garanterat bli nöjd.

2009-09-16

anita

Professionell fordonsservice!

Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande från första telefonsamtalet till besöket i verkstaden och avslutandet av affären. Verkstaden är den mest välorganiserade, praktiskt inredda och renaste som jag sett. Här arbetar man rationellt och ger kunden högsta kvalitet på utfört arbete. Bred bilkunskap borgar för korrekta val av produkter och möjlighet till individuella lösningar.
Tusen Tack och på återseende!

2009-08-20

PT

Bästa däck firman

Den bästa däck firman jag vart hos, får alltid den hjälp man behöver till riktigt bra priser.