Vald plats Helsingborg Välj ort

Omdömen om Bara Här

2011-12-17

Mikkis

Bara Här- Bäst i stan

Inte bara det att min frisör, Cia är bäst i stan på att klippa, färga , slinga och styla håret, utan man får ständigt ett positivt bemötande och känner ett inre lugn då man kommer in till er salong. Alltid suverän service. Skulle aldrig gå till någon annan salong när man har det bäst på Bara här!!!

2012-02-06

Tack snälla för fina ord! Det gör hela min dag // Cia

2011-12-12

Elin

"Bara här" - Bara bäst!

Emma är en kanon frisör, hon vet precis vad jag vill ha och är hur trevlig som helst!

Nu har jag flyttat söderut, hur i hela friden ska jag överleva utan min frisör...? Jag får åka på besök till Örebro bara för att klippa mig helt enkelt. Klart värt resan!

2011-09-09

Natalie

Äntligen är Cia tillbaka.

Rekommenderar verkligen den här salongen.Trevliga och duktiga tjejer. Cia är dessutom äntligen tillbaka efter mammaledigheten. Hon är en pärla på både färgning och klipp.

2011-07-17

Alltid bra kundservice och har aldrig gått därifrån utan att känna mig nöjd. Bättre frisör salong får man leta efter!

2011-06-18

Lise-Lotte

Den BÄSTA.

Så otroligt nöjd och tacksam för att du fixar både hår och bryn. Tack världens bästa Cia.

2011-05-24

Marie

Jag är i alla fall SVIN-NÖJD

Alltid nöjd med min Cia!!

2011-04-04

petra

missnöjd kund

jag tyckte inte att de gjorde som jag ville utan som hon själv tyckte att jag skulle ha:(

2011-04-27

Hej Petra. Vad tråkigt att du känner så. Ta gärna kontakt med oss på salongen. Nöjda kunder är det enda vi vill ha. Hälsn. Cia "bara här"

2011-03-03

Miian

ÄNTLIGEN är hon tillbax!

Att Cia äntligen är tillbax är den bästa nyheten jag fått på länge. Nu har jag en tid bokad och det ska bli så skönt att få tillbaka min frisör.. Har inte klippt mig sen Juni -10, Låter ingen annan sätta saxen i mitt hår! 5 solar av 5 möjliga!!

2011-01-26

Bengan

kanontjej

Alltid nöjd och alltid roligt att träffa dej Cia. Välkommen tillbaka.

2010-12-29

Ulrika

Kanoners!!!

Som vanligt supernöjd med både slingor och klippning Cia!!! Du vet vad du gör och eftersom man gjort misstag förut hos andra frisörer, så finns bara du!!! Sen jag började gå hos dig för 3 år sen så har jag inga andra alternativ! Är superglad att du finns, och att du är supertrevlig, och superbra på det du gör! SLUTA ALDRIG, det skulle innebära katastrof för mig!!! STOR KRAM

2011-01-06

Tack snälla för finfina ord!!! //Cia

2010-11-05

sandra

missnöjd

de klippte halva mitt hår när jag bara ville toppa håret.

2010-12-08

Åh vad trist att du tycker så! Jag tycker du ska ringa till salongen och berätta att du är missnöjd. Jag äger salong "bara här" men är hemma och mammaledig just nu, men vill ändå endast ha nöjda kunder, så kontakta salongen och frisören som klippte dej!

2010-08-03

Vickis

Superbra

Toppen att Emma är tillbaka på Bara Här. Hon är verkligen en jättebra frisör! Blir alltid helnöjd!

2010-08-03

3 x Ann......

Emma

Vår favoritfrisör Emma kommer nu att sluta här i Avesta och jobba fortsättningsvis i Örebro på "Bara här". Tur att det inte är så långt till Örebro. Vi kommer dit!

2010-05-14

wiii... vad bra hon är!

Min frissa är den bästa! Cia cia cia

2009-09-08

College.

Snyggt!

Absolut fräschast salong i Örebro och bäst bemötande. Cia är superduktig frisör,servicenivån är hög och sedan hon tog över salongen har den verkligen lyft!! Rekommenderas varmt.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård