Omdömen om P. Perssons Bil i Svedala AB
2011-11-01
Erik
Vilken firma så kunniga & seriösa.
Man kan gå i sin egen takt och titta inga säljare som hoppar på en. De frågar vänligt om man vill ha hjälp. Åker gärna hit många gånger och köper bil.
2011-09-22
Prisvärda bilar, Hyggliga priser=någon skavank trevligt bemötande, Bara nöjd och återkommer
2011-07-07
Mats
Vilken hjälp, många bilar att välja på och de rekommenderar vad som kan passa när man är lite kluven
2011-06-16
Eva
Vet inte vad jag ska skriva utan tycker att de är super
2011-06-16
Stina
Mkt bra firma seriösa, vet vad de pratar om hjälpsamma och med mkt personal i verkstaden. De har mkt kunder och mkt att göra så i bland får man vänta men inget negativt i det för då kan man i sitta i soffan och dricka en kopp kaffe och snacka
2011-05-09
AUDI
Köpt bil här och den har varit på ett antal verkstads besök, bilarna är dåligt kontrollerade innan de säljs, de vet ingenting om utrustningen och vad som funkar och inte funkar.
Om du fixar bilen hos dom på garantin som du får med kan du vänta dig kommentarer som "efter detta får du vara nöjd, inga fler reparationer nu" fast att det fortfarande är fel på bilen.
Annars hyfsat snabba beslut och verkstads besök, men om du köpt en nyare bil så rekomenderar jag att du kräver att en märkes verkstad fixar bilen då de har noll utrustning och har dessutom fått väldiga uppslag (bucklor) och repor på min bil då den var inne på garantin men när man påpekade detta så kan de inte ha hänt här enligt dom ( färg skrap stort som en femma mitt på dörren).
Slutlig kommentar, har du tur så får du en fin bil men då jag provkört 6 st så kan jag iallafall säga att en bil av årsmodell 2009 inte ska ryka blått, men frågar ni dem så är det inte så farligt.
2011-01-05
Karlsson
Lite komedi över hela stället. Bilar överallt men ingen verkar veta något om dom. Gav inget seriöst intryck. Var där för ca 2 veckor sedan, skulle kolla på en v70 och fick efter 30 min hjälp. Eller hjälp o hjälp... Det kan jag inte påstå direkt. Jag visste mer om bilen än dom själva! Hade kollat bes.papper osv innan. Nä, blir ingen affär här. Undra hur det går för folk som har reklamationer. Stackare
2010-09-13
Jbc
Har köpt 4 bilar här och har alltid blivit nöjda, fel som hittats har blivit åtgärdade snabbt.... I´LL BE BACK
2010-07-20
Hoppas på att bli nöjd
Har nyligen köpt bil, det skulle fixas allt jag upptäckte inom 5 veckor... nu har bilen varit där 3 vändor, de 5 veckorna utgått och vissa problem kvarstår. Jag hoppas att de är seriösa men känner mig osäker
2010-03-08
Randen
Trollvarning på de tidigare två inläggen... Om man prutar här, verkar det bli underförstått att garantierna upphör... Trist bemötande plus det vanlig osakliga bilhandlarskitsnacket. Pratade med förre ägaren till bilen jag i min dumhet köpte. Han gav också exempel på mycket trist bemötande.

Köpte en bil i dec 2010. Det gick mycket smidigt till. Säljaren meddelade alla små fel innan köpet.
Dom utförde lite service på bilen. Allt som avtalat.
Nyss gjorde service på växellådan. Då arbetet skulle fördröjas, fick jag en lånebil.
Företaget är verkligen ok!