Salong Modern

Omdömen om Salong Modern

2012-02-15

Världsklass

"Gör om mig!"

"Gör om mig bad "jag Frida när jag skulle klippa mig. Frida är världsklass så professionell och kreativ. Jag blev supersnygg, kände knappt igen mig. Tusen TACK underbara Frida. Bokade ny tid innan jag gick ut genom dörren med nytt självförtroende precis som Frida skrivit på hemsidan. På Salong Modern får man massage när man tvättar håret...skööööööönt

2011-06-02

anna

as nöjd

säger bara FRIDA LINDBERG vilken frisör.hon e bara BÄST

2010-05-08

Mycket nöjd kund

Världsklass

Jag kände att det var JAG som bestämde min frisyr med proffsiga tips av personalen. Vänligt bemötande och en avkopplande behandling. Ljuvligt skön huvud massage. Bra tips om produkter som passar just mitt hår. Jag kunde inte vara en nöjdare kund!

2010-04-24

Medleålders dam

Mycket nöjd dam

Min väninna var helförtjust när hon varit hos Frida på Salong Modern. Jag beställde tid.När jag gick hem var mitt tunna, platta hår förvandlat till en tjusig frisyr som verkligen klädde mig, precis som Frida sagt när hon föreslog frisyren. Proffsigt och vänligt bemötande.Jag kunde inte vara en nöjdare kund. Tackf ör mitt nya jag!

2010-04-24

Ung igen

Proffsig behandling

Har hört av kompisar att Frida är suverän på att förändra en person med frisyren. Jag fick förslag på ny frisyr, lite färg och gissa om jag blev nöjd. Kunde inte tro det var samma karl när jag tittade mig i spegeln. Såg ju nästan 10 år yngre ur!!!Frida tipsade om stylingprodukter jag kunde använda. Nu är frisyren fixad på nolltid.
Massor av komplimanger har jag fått. Nu vet jag var jag ska klippa mig i fortsättningen.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård