Omdömen om Vansbro Konditori & Bageri
2011-09-07
Saltviksbo
Sagolik personal, mysig miljö och jättegott bröd!
2011-08-01
Ett fantastiskt bra fik! Trevlig personal, supergott fika, och gott om plats. Allt man kan begära. Hit kommer vi igen!
2011-07-22
Rikard
Värt varenda kalori tusen gånger om.
2011-07-22
Victoria
Suveränt på alla sätt. Fantastiskt gott fika och stort utbud, bra priser och alltid lika trevlig personal. Vi återvänder hit år efter år!
2010-12-17
HLW
Alla älskar vi att fika i detta land och ändå är det så ont om välskötta fikaställen! Men här har vi en riktig pärla som är värd en omväg och har varit det i många decennier. Tack för att ni finns!
2010-03-25
Karin
Så fantastiskt att få avnjuta en superfika i denna hemtrevliga och ovanligt välskötta miljö på väg hem från Sälen. Det är ovanligt med sådant längs vägarna. Och dessutom så där en söndag eftermiddag. En av peronalen var lite trött då hon stigit upp 12 timmar tidigare sa hon. Men hon fick till så fantastiskt njutbart bröd! Trevligt bemötande ingick förstås.Lovar:jag återkommer!
2008-11-13
R Mortis
Stort sortiment av mackor och fikabröd till humana priser. Ett givet stopp på vägen till fjällen. Välstädad toa plussar på omdömet. Dessutom ligger det en mycket välsorterad godisbutik tvärs över gatan...
2007-06-13
USB
Ett nyrenoverat café i nygammal stil med en underbar veranda där man kan avnjuta deras läckerheter. Här finns alla sorters bröd och tårtor och på sommaren säljer de den allra godaste mjukglassen. Ett extra plus till personalen som jämt är trevlig och hjälpsam!
Tack för jättegoda semlor!
Kaspadersemlan är en höjdare!