Kategori: Hotell, pensionat Konferensarrangörer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Hotel Provence
2009-01-18
Json
Ett underbart hotel. kändes som man var i ett annat land, helt fantastiska rum, skall åka dit en helg i år med med flickvännen.
2006-12-20
Klas Wbg
Vi var sju personer till beställt bord en söndag kl 15.00. Utmärkt god gös och rejäla portioner! En trivsam hörna där vi inte behövde vänta länge på maten efter vår beställning. Vi är mycket nöjda.
2006-12-18
Supernöjd!
Inte visste jag om detta ställe! Men sen är det ju också helt nytt. Kan inte säga nog bra saker om detta underbara lilla hotell. Första intryck var oj vilken service. Jag och min man bokade i sista sekund och deras tillmötesgående var helt superb! Utan tvekan en upplevelse du inte glömmer i första taget!
2006-09-23
P
Jag och min fru spenderade en natt på detta hotell utan att veta något om det, och vi var sååå imponerade! Poolen var en glad överraskning!
Vi behövde varken radio eller TV( trots att vi hade 2 st platt TVs i vår svit!!) Vi kunde till och med snabbt kolla mina jobb mail eftersom det fanns trådlöst internet! Super trevliga tjejer som jobbar där- Maria och Maria och jag inte minns fel! Tack för er personliga service!
Vi kommer med all säkerhet tillbaka!!
2006-08-22
Tope
Allting är vad man kan önska sig, toppen rum, toppen personal, toppen miljö. Det ända jag saknade var en radio. Men allt var mer än väl värt, så nästa gång blir det samma igen, helt klart.
2006-08-15
NL
This place is amazing and the service is so wonderful! We will definitely come back as soon as we get a chance!
2006-07-22
Alva
SOm brudgum har jag letat efterdet perfekta stället för min bröllopsnatt och detta var en "dream come true"! Besök detta fina ställe och ni kommer älska det!
2006-07-22
linn
Spenderade en natt på detta helt unika hotell och kan inte sägas nog med bra saker!
Det är ett nytt litet hotell med enorma rum-lyxigt värre! Perfekt för en romantisk natt. Frukosten var över all förväntan- allt från underbara téer till sill!! Sevicen var 5 stjärnig liksom standarden på hotellet. Otroligt fint! Måste ses!
Var på detta hotel i okt och måste säga att det var det bästa vi kunde bokat. litet underbart hotel och rum som sviter