Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om DäckPerfekt
2011-11-17
Mia
Otroligt bra sortiment med riktigt bra priser.
Oerhört kunniga.
2011-11-09
Crille
Ringde och sökte ansvarig för däckperfekt för att jag hade ett ex antal bilar jag ville ha hjälp med. Otrevlig som bara den säger han, "du ringer till en däckverkstad mitt i säsong, återkom i jannuari".. Är det inte en däckverkstad man vänder sig till nä man behöver hjälp med däck? OGILLA detta företag!
2011-04-19
Ej Perfekt!
Har senaste veckan varit i kontakt två gånger med Däckperfekt i Helsingborg för att få mina sommardäck påsatta på bilen.
Första gången sa de att de kunde fixa det direkt och jag fick köra in bilen i verkstaden. Efter 15 minuter kom de och berättade att däcken satt för hårt och att det skulle ta minst 30 minuter att fixa och inte kunde göra det nu pga av bokade tider. Då fick jag åka hem med vinterdäcken på.
Andra kontakten var i telefon med kundmottagaren som var allt annat än trevlig när jag försökte boka en tid för byte (eftersom spontanttider inte verkar fungera).
Nu blir det Däckia i stället som går att lita på!
2010-05-21
mace
Jag är inte "den som är den"
Provade därför DäckPerfekt igen nu på vårkanten.
Denna gången var bemötande och arbete Perfekt!
Tackar för denna gången :-)
/mace
2010-04-26
Audi
Sitter här hemma och läser om fel med hjulinställningar, det är tydligen fler än jag som fått sne ratt av ER...!
Sedan kan jag inte undgå att läsa svaren från DäckPerfekt.
Om din hjulinställare nu jobbat på "Koenigsegg" är det då därför som de kör i diket?
Trisst med så dåliga arbeten i så fina/fräscha lokaler. Nej jag ringer runt nästa gång jag med.
2010-04-14
Kom in underkapanjen för att köpa micheling däck till Volvo för extrapris 1050:- /st. Inga däck hemma men skulle komma dagen efter eller dagen efter igen. Var tvungen att betala dem för veckan efter gäller inte det billiga priset. Nu har mer än 2 veckor gått, inga däck kommer, de svarar alltid att de kommer i morron eller nån dag efter, ringer aldrig tillbaka, och ovanpå alltihopa så har de samma pris än, 2 veckor efter. Känns inte bra att ligga ute med pengar, inte få någa däck, och inga besked om när de kommer. Får inte ha dubbdäck längre nu, så det blir att köra på blankslitna däck med risk för böter, för att däcken nog aldrig kommer.... Nästa gång blir det www.dackonline.com . Tydligen billigare och framförallt snabbare
2010-02-05
Nej Tack ej Här
Jovisst MEN Hur bra blir det???????
Kolla gärna runt med andra bolag så slipper ni få
en skev bil som jag fått.
Tack för mig.
Vår hjulinställare, Peter Palmen är utbildad bilmekaniker och har 20 års erfarenhet av racing,bygga bilar mm. Han har bla arbetat 2,5 år på Königsegg där han bla var geometriansvarig för bilens hjulvinklar. Vi utför även hjulinställning till 9 bilmärkesfirmor och har sedan vi öppnade våren 2009 utfört drygt 900 hjulinställningar. Under denna tiden har vi fått en reklamation där vi ställde om ratten igen...Naturligtvis kostnadsfritt!!
2010-02-03
mace
Ringde och beställde tid för köp av 4 vinterdäck.
Väldär så hade de bara två däck på lager. Det blev ännu en tur till Ängelholm en vecka senare, 4.5 mil ToR.
Ingen justering av priset och jag blev för trööööttt för att begära min rätt, som jag inte borde behöva göra!
Synd på ett så fräscht ställe.
Ringer runt lite mer nästa gång.
Hejsan Mace! Synd att du inte berättade det för kundmottagaren på ställe nr 2. Då hade han givetvis kompenserat dig. MVH DäckPerfekt
2010-01-18
VW Passat
Jag kan inte annat än instämma med Efterklok
Jag har också köpt däck via Däck Defekt och
har fått min bil rättad (samt fick handla nya däck hos Däckia på Berga i Helsingborg)
Hur fan kan denna mannen tillåtas få driva en däckfirma när han är en stor jävla pissråtta som inte gör annat än skinnar oss dödliga.
Nej jag kommer aldrig att rekommendera detta bolaget om det så vore till min värsta fiende.
Personliga påhopp och synpunkter kan göras rakryggat till oss direkt. MVH Däckperfekt
2010-01-16
Efterklok
I samband med upprepade misslyckade hjulinställningar (kort efter inköp/montage av nya däck hos Däckperfekt) framkom det att de nyinköpta ?märkesdäcken? inte var avsedda för den svenska marknaden ? vid närmare efterforskning utförd av Volvo (direktkontakt med generalagenten för däckfabrikatet ifråga) framkom det att däck med denna konfiguration var avsedda för Sydostasiens vänstertrafik!
Tydligen florerar det däck av allsköns kategorier & konfigurationer på någon slags inofficiell spotmarknad ute i Europa. Dessa däck är i regel billiga/mycket billiga att köpa in i större mängder, men de möter långtifrån alltid respektive lands/marknads krav, alternativt är de s.k. 2:a-sortering. Handeln äger rum utanför de officiella kanalerna och generalagenterna står generellt inte för några garantier/reklamationer gällande dessa ?fuldäck?.
Däckperfekt är medlemmar i Däckonomen,Sveriges största däckkedja. Våra huvudmärken inom kedjan på märkesdäcksidan är Continental,Michelin och Nokian. Till skillnad mot många kollegor i branschen har vi valt att inte sälja kinadäck av kvalitetsskäl. Alla våra däck produceras av våra leverantörer inom Europa för Europa. MVH DäckPerfekt
2010-01-04
Anders
Jag såg annons i höstas och har nu bytt på samtliga 4 bilar vi har. Däckperfekt är faktiskt en av de bästa däckfirmor jag besökt. Fantastisk service och utmärkt pris.
2010-01-01
F.D. Kund
Rikslarm utfärdat
Däck Perfekt säljer andraklassens däck och asien
däck till hutlösa priser undvik detta bolaget om ni inte vill köra på undermåliga däck
2009-12-10
Magnus J
Fick väldigt professionell hjälp vid däckval till min V70 med både oberoende tester och kommentarer. Plus för oerhört fräsch verkstad
2009-12-08
Klas-Göran
Alltid ett vänligt bemötande och bra priser.
2009-11-11
God service förvisso, men när man glömmer skruva i 4 utan 5 bultar på ett av hjulen och man upptäcker det när det darrar i 110 km/h är man inte kaxig.
Inte bra..inte bra..!!!
2009-09-19
HJ
Är otroligt nöjd med den service och det bemötande som jag fick hos DäckPerfekt! Snabba, kunniga och otroligt trevliga! De lever verkligen upp till vad de lovar. Öppettiderna med lördagsöppet är kanon. Hit kommer jag gärna tillbaka.
inget att rekommendera, bättre att ringa runt innan man åker dit och handlar