Vald plats Kungsbacka Välj ort

Omdömen om Cyrano Pizzeria

2012-02-08

Veronica

Helt Enastående

En klass för sig själv, som ingen annan kommer i närheten av. Helt unik smak med tunn botten och riktig färska råvaror. Min favorit är Roxanne med mozzarella, parmaskinka och pesto.

2012-02-05

AG

Sååå gott!

Har provat 5 olika pizzor från menyn nu och alla har vart toppen! Rekommenderar även att man köper till deras fantastiska oliver (som man kan smaka på vid disken)! Kommer sakna Cyrano nu när jag ska flytta från Vasastan...

2012-02-04

Ia

Icke prisvärt!

Beställde en pizza som jag skulle hämta om 10 minuter. Gör så och det tar 5 minuter innan jag är hemma. Finner då en kall, inte ens ljummen, pizza som dessutom är väldigt torr. Var definitivt inte nybakad. Riktigt dåligt för det priset, 105 kronor och ingen tillhörande sallad! Aldig mer!!!

Svar från Cyrano Pizzeria
2012-02-07

Våra pizzor är färsk bakade. I det här riktig kalla väder som råder nu (-10 grader) så är det inte konstigt att pizzan hinnrer kallna ordentligt innan man är hemma. Våra pizzor är dock så goda så att de kommer att smaka nästan lika efter att man värmer upp dem igen. Så det är bara att man värmer upp dem. När det gäller sallad så har vi istället en sorts grönsallad med oliver i privencalsk marinad som serveras med fransk djon dressing, och det kostar endast 15:-. Det kostar oss mer att tillverka den, men vi bjuder på det låga priset. Vi kan tyvärr inte servera ngågonting som inte passar in i vår koncept (så som vitkålsallad, som andra pizzerior bjuder på) Cyrano handlar om kvalitet och vi håller oss till den.

2011-10-01

Hasse

Världkalss i Eriksbeg

Cyranos nya ställe på Eriksberg håller precis samma toppkvalitet som deras alla andra. "världsklass". Otroligt mysigt miljö. man tror nästan att manär i Paris, långt borta från den tråkiga hösten. en skön veklighetsflykt. Otroligt goda pizzor som ingen anna kan slå.

2011-09-10

Robin

Nice

Pizzan smakar jättegott, tunna stenugnbakade med en hög kvallite på råvarorna.
Kan rekomenderas om man vill ha ngt som inte är som dom vanliga sunkiga tråk pizzorna

2011-09-09

Robban

Världens bästa

Cyrano pizzan samt Lyon är i världesklass!!!!

2011-07-19

Anders

Godast

Den bästa pizzerian i hela Sverige. Det finns ingen godare pizza någon annanstans. Min Favorit är "Lyon" med vinmarinerade oxfile.

2011-07-15

Roberto Valentino

Kanon gott

Absolut den godaste pizzan någonsin. Ändå har Jag ätit pizzor över hela världen. Cyrano pizzorna slår allt annant som Jag har smakat på i alla fall.

2011-05-04

Albin

BON APETIT

Pizzor i världsklass. Mycket prisvärt i förhållande till vad man får. Färska råvaror och härliga doft från vedugnen som satt sig lagom på pizzan. Favoriten är LYON med vinmarinerad oxfile och färska grönsaker, lite kraftig i smaken,men helt OK.

2011-05-01

kickan

Tunna skorpor

Tunna skorpor med slarvigt på slängda grönsaker och annat smaklöst...

Svar från Cyrano Pizzeria
2011-05-03

Cyrano pizzor handlar om toppkvalitet produkt som bakas i äkta vedeldad stenugn fr.n r.varor av högsta kvalitet, vilket alla som har verkligen prövat den kan intyga. Det handlar inte om kavntitet med den billigaste r.varor som man kommer .t och man inte ens vet var den kommer ifr.n.
Cyrano har h.rt kontroll p. sina r.varor i alla led till självaste tillverkaren av produkten. När du köper en Cyrano pizza s. vet du att du äter en toppkvalietet produkt och du kan vara säkert att du inte f.r in i dig en massa skit. Vill man dock äta mycket och inte bryr sig om vare sig smak eller kvalitet s. kan man först.s välja andra alternativ.

2011-04-30

ST Ranger

Utan motstånd

Bästa pizzan i stada.

2011-03-22

Magnus

En liten bit av Frankrike

Ett besök här gör mig aldrig besviken! Mycket god pizza och raviolin är himelsk, detta i kombination med doften från den vedeldade ugnen, den franska personalen samt den trevliga atmosfären gör att det faktiskt känns som en liten bit av Frankrike

2011-02-24

Robert

Unik

Jätte god pizza. Tunn och inte alls så degig som alla andra pizzor. Precis lagom. Pröva Roxanne med parma, pesto, mozzarella.

2011-02-16

Bea-lover

Bra som tusan

Heja heja grym bea.

2011-01-22

Chris

Bäst i stan

Härliga smaker och underbara tunna bottnar. Nu kan man inte pizza nån annanstans

2010-11-02

LN

Kanon!

Jättegoda pizzor, mums. Rekomenderas starkt.

2010-10-31

Mats

Världsklass

Toppkvalitet. Går inte beskriva med ord. Rekomenderas till alla. Favorit "Roxanne" med parma skinka, mozzarella och pesto.

2010-10-24

MH

Super kvalité

... till ett super pris!

2010-08-25

perfekt!

Fantastiskt goda pizzor, precis som riktig pizza ska vara!

2010-08-16

5 av 5

Världsklass

Låt mitt betyg tala!!

2010-08-14

JH

Lyx!

Särklass godaste pizzan i stan. Riktigt tunn botten, fina råvaror, riktig mozzarellaost, stenungsbakat.
Att stället i sig är mysigt Provencalskt är bara en bonus :-)

2010-05-14

Dag S Dag S

Utrolig god pizza!

En av de beste pizza'ene jeg har spist. Kan enbefales på det sterkeste.

2010-05-04

Tony

superpizzor

Cyranos pizzor är verkligen superpizzor. En härlig välsmakad tomatsås, tunna knapriga kanter och rökdoft från de brinnande elden från ugnen. Helt oslagbart.

2010-04-30

maria

Väldigt dåligt

jag är väldigt bäsviken dåligt mat

2009-12-08

Tony