Omdömen om Warbergs Paintball Park
2011-07-01
Johanna G.
Ville egentligen inte följa med jobbet ut, men nu kam jag säga att det blir fler gånger. Vilken kick man får av Paintball. Man blir dom barn på nytt! Mycket trevlig personal. De är mycket seriösa med säkerhet och så! Rekommenderas. Tack för en bra dag i skogen!!!
2011-05-30
TeamSportia
Håller med tidigare omdömen. Vi har tidigare varit på en något billigare paintball-anläggning. Men förstår nu att man får vad man betalar för. De här rekommenderas! Vi fick mycket bättre utrustning, personalen var mycket bra och banorna var roliga att spela på.
2009-05-18
AVsanering
Bästa paintballaktiviteten vi besökt. Professionell anläggning med seriös personal. Riktiga banor. Inte som förra stället där vi ute i någon skog fick bössor ur bakluckan på en bil. Varberg har riktigt bra paintball.
2009-03-11
Vbg Midroc
Mycket uppskattat av hela personalen.
Bra service, fina banor och trevlig miljö.
Vi kommer tillbaka många fler gånger.
2007-06-25
Haglöfs
Vi är mycket nöjda med företagsarrangemanget. Rekommenderas.
Har bara spelat på andra banor runt Falkenberg tidigare eftersom det är 50 kr billigare där. Rekommenderar denna istället. Helt annan grej. Bättre utrustning, seriösa och framförallt banorna. Det gjorde inte heller inte ont att bli träffad. De förklarade att de använde mycket dyrare bollar än vad amatöruthyrare gör och lite annan reklam som jag inte orkar ge dem :) Mycket proffsiga.
Det blir fler besök på Varbergs Paintball Park.