Vald plats Stockholm Välj ort

Omdömen om Ballong AB, Scandinavian Balloons

2011-11-21

Tommy Ahlström

Tommy TT

Har flugit ballong även i andra länder men aldrig fått uppleva något liknande. Flög rakt över Stockholm underbar kväll skicklig pilot roliga människor i korgen. En perfekt upplevelse som varmt rekomenderas.

2011-11-19

Eva

Sååå läckert!

Tack för en otrolig resa, från Djurgården över hela Stockholm med landning på Ekerö. Proffsig och trevlig personal som hela tiden höll oss informerade, och som hela tiden var noga med säkerheten i allt som gjordes. Piloten Thomas var lugnet själv och utstrålade stor skicklighet och omdöme, en mycket cool person! Jag kan verkligen varmt rekommendera Scandinavian Balloons, och jag kommer definitivt att flyga med dem igen!

2011-11-15

Kenneth

De flyger ju aldrig!

Bolaget måste vara en bluff, jag kan inte tänka mig annat. Fyra gånger har vi bokat, samtliga fyra gånger har det ställts in (pga dåliga väderförhållanden), trots att det funnits andra ballonger i luften. Nej, det här var inget kul alls. Pengarna väck!

Svar från Ballong AB, Scandinavian Balloons
2011-11-18

Att andra ballonger är i luften behöver inte betyda att det är SÄKRA väderförhållanden att flyga i. Vi är månas om våra passagerares säkerhet.

2011-07-21

Stefan

Seriös rutinerad aktör

Dessa killar har flugit ballong i 30 år så det kändes tryggt de verkar ha gott omdöme. Bra komfort i ballongkorg där man röra sig och INTE känner sig som en packad sill. Dessa killar kan varmt rekommenderas!

2010-09-16

grevinnan af hörningsnäs

härlig upplevelse

Vi hade en kul och härlig tripp över stockholm. Det kändes bra att man fick vara delaktig vid starten och landningen. Mycket skicklig pilot! Bra organiserat!

2010-09-13

Monica

Thomas!

tack för en fantastisk upplevelse över Sthlm!!
Fenomenal vuelo sobre Estocolmo!!! y en dos idiomas! Gracias!

Hotell, resor och turism
R1002825;Ballongflyg