Fler träffar Ballongflyg Stockholm
Ballong AB, Scandinavian Balloons
Tel 08 - 556 404 65, Kungsg. 73, 112 27 STOCKHOLM8 omdömen för Ballong AB, Scandinavian Balloons:
RSS2008-06-09
Sussie
Säker landning
Jag fick en fantastisk upplevelse med Scandinavian Balloons i lördags. Thomas Blockstrand var en ypperlig pilot och han gjorde en landning som var skicklig och säker. Det var lätt att hitta till samlingen och det var inga problem att boka om flygningen (det var inställt första gången jag hade bokat). Jag kan varmt rekommendera den här upplevelsen!
2008-06-09
östra aros
Fantastisk luftfärd
Thomas och Scandinavian Balloons bjöd på en oförglömlig resa stax ovanför Stockholms city i lördags kväll. Otroligt skickligt rattad ballong!
2007-10-12
Per
Mycket duktig pilot
Flög med Scandinavian Balloons sommaren 2007 och kan bara säga att det va en mycket trevlig upplevesle. Jag anser att piloten verkligen utstrålade säkerhet och var mycket trevlig.
2007-10-11
italienarn
Molto bene
Vi måste tacka Thomas för den eminenta guidningen över Nordens Venedig. En bra ballong och en cool Land Rover Ciao The Bergamo Team
2006-09-14
R.Loung
Kanooon Helnöjd
En mycket fin flygupplevelse som jag önskar alla fick uppleva. En lugn och säker pilot med ett mycket trevligt bemötande gjorde inte saken sämre. Kan verkligen rekomendera alla att prova på en baloongflygning med denna firma. Helt enkelt Kanoooon.

The Hansen family
Med en skicklig och säker bilförare tog vi oss till startplatsen för att sedan få en fantastisk upplevelse över Sthlm. Med en perfekt och säker färd och landning av piloten Thomas kring Ulriksdals område. Trevliga medflygare gjorde upplevelsen helt perfekt. Rekomenderas varmt.