Omdömen om Pizzeria Capri
2012-05-01
Adam
Riktigt god pizza! Dessutom är de riktigt snabba på att göra pizzorna, har aldrig behövt vänta mer än 10-15 min!
2011-11-15
Väldigt nöjd kund
Rekomenderas varmt, trevlig service och bra priser och inte att glömma. Den tunnaste pizzabottnen jag någonsin ätit. Klart fem solar
2011-08-27
Varit här många gånger och ätit, maten är supergod och personalen som äger stället är trevliga men jag vet inte om de var extra personaö eller någon annan anställd, men RIKTIGT dålig service, blöta servetter tråkigt bemötande kom inte och frågade vad vi ville ha och äta utan fick gå fram och fråga om vi fick beställa och riktigt skorpor attityd! Tråkigt för maten är supergod!
2011-07-06
Jätte god mat, kanske lite litet, men det är bara mysigt!
2011-06-04
Giggi
Var där fredag den 3/6. Det hade tagit bort lunch för att det var en klämdag.Alla andra hade vanlig lunch. Har ätit deras kebabtalrik flera gånger. Men fredags fick vi jätte lite mat på tallriken. Varken jag och mitt sällskap blev mätt. Kebaben var inte god heller. De hade hackat kebaben så smått att det nästan såg ut som köttfärs. pizzan var inte heller god. En av oss ville ha cola jag ville ha is vatten. Både vatten och colan var pisse varm. Inga is bitar. Det tog 18 kr för kran vatten!!!!! Bemötandet vill jag inte ens gå in på..
2011-05-05
Missnöjd kund
Köpte under lunchen en pizza och förväntar sig att man får som får på alla pizzerior.
Dvs pizza sallad och en dricka! Men då skall det vara extra betalt för sallad och dricka! Sedan tar dom ett pris som är högre än alla andra! Sen smakar det inte bättre än någon annanstans.
2009-10-11
Adam
Har varit ofta på Capri och kan bara informera er om att jag kommer till att fortsätta göra det. Att det är mycket att göra under sommaren är givet, därför ska man ha lite förståelse till att maten kan ta lite längre tid. Har pratat med dom som jobbar där flera gånger och att man skulle vänta på maten mer än 35min skulle vara totalt omöjligt.
Mycket god mat och väldigt lyxigt pizza utbud, rekommenderas !
2009-07-11
hr. B.
Vill ni ha pizza-sallad, var frågan? Hade vi inte sett på menyn att de tar 20 jävla kronor för en sketen pizza-sallad kanske man sagt ja. Är ju helt jävla sjukt. Sen en stor stark-öl?? stor... jojo... typ 35 cl. som en flasköl... va faan.?
Pizzasalladen kostar 20kr under JULI månad, då den inte uppskattas tillräckligt och det slängs mer än vad det äts upp. På detta sätt blev det mindre spill.
2009-07-04
Efter 40 minuters väntan (då andra gäster anlänt, ätit och betalt) kom vår mat. Pizzan nygräddad, pastan var uppenbart varmhållen av ytan på såsen att döma. Pastan var genomkokt och saknade allt tuggmotstånd. Servitrisen tog med sig tallriken och efter en stund kom kocken (lång smal man) tillbaks med min tallrik och förklarade att det inte alls var fel på pastan. En gång förut (för 19 år sedan) har jag lämnat tillbaks en tallrik och kunde inte drömma om ett bemötande som detta. Aldrig mer.
2009-06-21
besviken
Riktigt dålig personal. Först fick vi vänta 45 min på maten innan jag gick och sa ifrån. Då förklarade servitrisen att vi var näst på tur. 1 sallad och 3 pizzor ska inte 1 h och 5 min att få. När vi ätit en stund och en av oss var klara kom servitrisen och frågade om hon kunde ta våra tallrikar. När vi sagt nej, kom hon tillbaka 2 gånger till och försökte. Sen när vi väl frågade om vi kunde betala värkade det som att hon glömde bort oss! Vi fick sitta där i 20 minuter till innan vi fick ta på en annan servitris som hämtade notan. Dåligt dåligt! Där äter vi aldrig igen!
Skulle verkligen vilja se den gäst/de gäster som väntat mer än 40min under högsäsong, uselt att bara klanka ner här på nätet då vi vet hur jobbet går till, att det är sommarjobbare har ju alla under säsongen, men det väntas verkligen inte så länge som ni påstår.
2009-06-21
Claes
Riktigt dåligt bemötande och dålig personal. Lång väntetid på maten. Närmare en timme för 3 pizzor... Glömde bort oss när vi ville betala och ville plocka bort våra tallrikar medan vi fortfarande åt...
Antar att det var sommarjobbare vi hade att göra med men de borde ändå ha någon som jobbar som vet vad den gör och kan guida de som inte är ordinarie personal
Har du väntat 1 timme på tre pizzor? Vi har en snitt väntetid under sommarsäsongen på 30min, så att du har väntat det dubbla är ytterst tveksamt.
2008-11-11
lisa
Litet o trångt men på ett mysigt sätt, glöm inte att prova deras pasta som är kalas. vin utbudet är väl sådär men det funkar.
2008-03-30
Sanna
Lugnt stans bästa pizzeria! Och annat kan de också laga, urmysig atmosfär och excellent betjäning. Dock en chockartad höjning av priserna efter renoveringen - inte sommar än! Och nej, Capri är hur som helst för litet för bökiga barnvagnar och stökiga småbarn, helt rätt.
2007-08-13
Fredrik
God mat och du blir mätt för en billig peng! Tyvärr har restaurangen skadats vid branden, hoppas den öppnar snart igen!
2007-06-15
Berra
Fick ett otrevligt bemötande när vi blev nekade att komma in med barnvagnen. Mycket besviken. Har tidigare varit stamkund.
2007-02-17
helt sjukt god pizza har dom, och ala carte menyn är inte helt fel, black and white med svampsås och bearnaise mmmmmmm mums!!

Tunna och goda pizzor. En väldigt mysig restaurang med lite gammeldags inredning.