Pizzeria Capri

Omdömen om Pizzeria Capri

2012-05-17

Linnéa P Linnéa P

Capri pizzeria

Tunna och goda pizzor. En väldigt mysig restaurang med lite gammeldags inredning.

2012-05-01

Adam

God pizza!

Riktigt god pizza! Dessutom är de riktigt snabba på att göra pizzorna, har aldrig behövt vänta mer än 10-15 min!

2011-11-15

Väldigt nöjd kund

Tunnaste, godaste pizzan jag ätit på länge!

Rekomenderas varmt, trevlig service och bra priser och inte att glömma. Den tunnaste pizzabottnen jag någonsin ätit. Klart fem solar

2011-08-27

Dålig service

Varit här många gånger och ätit, maten är supergod och personalen som äger stället är trevliga men jag vet inte om de var extra personaö eller någon annan anställd, men RIKTIGT dålig service, blöta servetter tråkigt bemötande kom inte och frågade vad vi ville ha och äta utan fick gå fram och fråga om vi fick beställa och riktigt skorpor attityd! Tråkigt för maten är supergod!

2011-07-06

SUPER GOTT

Jätte god mat, kanske lite litet, men det är bara mysigt!

2011-06-04

Giggi

Tänker inte äta mer där

Var där fredag den 3/6. Det hade tagit bort lunch för att det var en klämdag.Alla andra hade vanlig lunch. Har ätit deras kebabtalrik flera gånger. Men fredags fick vi jätte lite mat på tallriken. Varken jag och mitt sällskap blev mätt. Kebaben var inte god heller. De hade hackat kebaben så smått att det nästan såg ut som köttfärs. pizzan var inte heller god. En av oss ville ha cola jag ville ha is vatten. Både vatten och colan var pisse varm. Inga is bitar. Det tog 18 kr för kran vatten!!!!! Bemötandet vill jag inte ens gå in på..

2011-05-05

Missnöjd kund

Bedrövligt

Köpte under lunchen en pizza och förväntar sig att man får som får på alla pizzerior.
Dvs pizza sallad och en dricka! Men då skall det vara extra betalt för sallad och dricka! Sedan tar dom ett pris som är högre än alla andra! Sen smakar det inte bättre än någon annanstans.

2011-01-26

Goda pizzor

Mycket god mat, mysig lokal

2010-10-03

God pizza

Bland de bättre pizzeriorna i stan. Har tunn, fin botten och tomatsåsen är god.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior