Omdömen om Libanesen
2011-11-23
Nöjd
Gick dit på parmiddag en tisdagskväll i november. Visste ingenting om stället, mer än att mina kollegor har nämnt det vid namn. Fick supertrevligt bemötande, både i telefon och på plats. Dessutom var maten alldeles underbar! Det enda som skulle kunna bli lite bättre är väl inredningen.
2011-03-11
Martin
Fantastiskt god mat i supermysig lokal med grymt bra service. Vad mer kan man begära? Jo, det är humana priser också. En fullträff med andra ord. Enjoy!
2009-09-16
Eolsgatan
Ger högsta betyg för den maten vi beställde till min svägerskas födelsedag. Mycket gott och rikligt. Uppskattades av alla åldrar (8 - 92 år). Ska beställa igen.
2009-06-30
Fia
Mycket bra restaurang med god mat och trevlig personal! Har varit där två gånger och jag går gärna tillbaka.
Rekommenderas, se bara till att vara hungrig vid besöket, det är mycket mat...
2009-06-30
AndersN
Vi var 5st och vi tog alla en mini meza meny. Jättemycket mat som var otroligt god. Jättetrevlig personal. Jag kan bara rekommendera stället.
2009-06-26
No more
Skulle bjuda mina svärföräldrar på middag. Fick in sval näst intill kall mat, klagade men servitören tog inte tillbaka maten och det hela slutade med att vi gick... Går sldrig dit igen och rek inte stället till någon heller.
Här blir man mätt, väl behandlad och glad. Rekommenderas varmt.