Rörproffsen Västerås AB

Omdömen om Rörproffsen Västerås AB

2012-04-17

Åke

Myglare dyra amatörer!

Rörproffsen ville inte säga vad slutsumman skulle bli för rör jobbet som de utförde i mitt badrum. Det kom två killar från från rörproffsen och "var" hos mig i sex timmar. En av dem skötte sitt jobb medan den andra stod och snackade i telefon i mer än halva tiden. Efter några dagar fick jag hem en faktura där rör"amatören" hade fakturerat mig på 14 arbetstimmar, trots att det var bara en man som jobbade... Varför skickar företaget två man när det igentligen behövs en som kan göra hela jobbet, och varför ska jag betala för en rörmokare som inte gör ett skit och bara står och snackar i telefon...

2011-05-07

missnöjd

Oproffsiga

Kan inte passa tider, håller inte vad som lovas och grabbarna gör inte själ för sitt namn. Nej, det finns klart bättre än dessa. Rekommenderas inte!

2011-02-23

Rekommenderas ej

När jag anlitade Rörproffsen slutförde de inte jobbet och försökte dessutom få mig att betala för material jag inte behövde. Oproffsiga och otrevliga. Rekommenderas ej.

R1000398;VVS-arbeten