Omdömen om Dinner 22
2012
2012-08-06
Linda
Underbar mat, prisvärt och fantastiskt service!
Dessutom väldigt mysigt!
Rekommenderas starkt.
2011-11-23
Besviken
Vad har hänt med Dinner 22? Jag har besökt restaurangen vid flertal tillfällen och alltid varit nöjd. Förväntade mig lika god mat och bra service den 12/11 som tidigare, men ack så besviken jag blev. Maten var lika god som vanligt men servicen var under all kritik! Servitören började med att fråga när vi behövde gå, för att sedan påminna oss om att tiden snart var ute när vi ville beställa dessert. Notan var ett projekt för sig, med diverse fel och hjälp att dela den.
2011-11-17
Pauline
Trots flera timmars förvarning om allergi serveras maten innehållande just detta. För att sedan "åtgärda" problemet tog man helt enkelt bort en del av maträtten (i det här fallet två stora musslor som jag gärna hade ätit och som faktiskt bara tar ca 1-2 minuter att koka upp nytt och gett mig en komplett maträtt som jag även fick betala för) Potatis- & jordärtskockspuré i samma konsistens som äpplemos och helt utan smak och Skaldjursfrikassé är tydligen tre torra räkor och en köpt-på-burk-kräftstjärt.
Den andra rätten var Renytterfilé (maximalt 100g)/ Potatis- & palsternacksplätt (fullständigt smaklös sådan)/ Kantarellsås / Smörslungad skogssvamp / Rårörda lingon
Gott kött i och för sig så plus på den punkten.
Kontentan är: Tack men nej tack.
2011-10-12
Victor
Fantastisk mat! Lugnt och mysigt med en otroligt bra service. Hit kommer jag gå fler gånger!
2011-09-19
Anna Bergström
Underbar dryck och mat, trevlig och kunnig personal trots stress! Rekommenderas!
2011-08-03
Henrik & Madelene
Underbar uteservering i kvällssolen men även väldigt fin "inneservering", gemytligt och fräscht! Mycket bra mat till vettiga priser! Rekommenderas!
2011-07-27
Jonssons
Maten var riktigt bra och sercvicen ok. Våra fördrinksglas plockades aldrig bort och stod kvar på det lilla bordet middagen igenom, trots att de dracks upp rätt fort. Dock var tjejen trevlig som serverade. Menyn var snygg men de skulle behöva ta hjälp av någon skrivkunnig. Aldrig sett så många stavfel och särskrivningar ens på en pizzeria. Om det bara vore för maten skulle de få en fyra.
2011-05-27
En restaurang med mycket bra mat och trevlig service.
Man får även mycket på tallriken.
Ett ställe jag verkligen rekommenderar
2011-02-05
Jens K
Jag förstår inte riktigt hur folk kan ge Dinner 22 en 2:a efter ett besök. 50 år kalas hamnar i en hörna. Då kanske man borde bokat bord lite tidigare och sagt till lite innan.. jaja..
Vi hade igen en helt underbar kväll på Dinner22. Personalen är på topp och bjuder på sig själva. Maten smakar och vinerna som personalen rekomenderar är ännu bättre. Vi kan inte annat än att varmt rekomendera Dinner22 till alla vi känner.
Vi kommer tillbaka
2011-02-04
ingmar
Blev bjuden igår på min 27 års dag av min kära sambo och måste säga att maten var bra men servicen var RIKTIGT dålig.
Vi fick vänta 45 minuter mellan förrätt och efterrätt, trots att vi beställt båda samtidigt och efter vi väntat ytterligare 30 min på att få beställa dessert var jag tvungen att resa mig och kalla på personalen. Efter det tog det väl ytterligare 15-20 minuter innan vi blev serverade vår dessert (är väl ok eftersom det tar tid att göra den).
När vi slutligen skulle betala så kom det åter igen ingen på väldigt länge och tittade till oss utan vi gick fram till bardisken själva och fick då ett snäsigt "1045;- tack" och inte ens ett hejdå.
2010-12-08
Sophia
När vi skulle fira min pappas 50-års dag på Dinner, fick vi plats längst in i restaurangen där det var iskallt, trångt och inte fanns något annat än TRÄDGÅRDSSTOLAR att sitta på. Dessutom sprang servitriserna där i tid och otid, då man hade valt att placera bestickslådor m.m. bredvid. Då bordet inte var avsett för de fem personer vi faktiskt var, var det fruktansvärt trångt och obekvämt.
Vår servitris var trevlig, men tankspridd. Han glömde att fråga hur vi ville ha vårt kött och även att vi ville ha is till barnens dricka (detta var dessutom hans egna förslag)
Det värsta var dock när vi skulle gå. En otrevlig servitris sade på ett ytterst opassande och snorkigt sätt att vi var i vägen för henne och att vi måste flytta oss för att hon "SKA FÖRBI". Jag stod och knäppte min jacka när hon gick in så hårt i min vänstra axel att jag blev tvungen att ta ett steg bakåt för att inte tappa balansen. Fick man en ursäkt för det? Nej.
God mat, men oacceptabel service. Aldrig igen.
2010-10-28
Helt underbart ställe ! Här finns det något för alla. Personalen är underbar! Hitt går man för att mysa en tråkig vardagsdag eller en härlig helg med sin käraste.Älskar detta stället och hoppas aldrig dom ger upp i denna hårda branch. Keep uå the good work
2010-10-25
Urban
Godaste maten vi någonsin ätit. 75 årsgänget i fredas
2010-10-03
Madde
Vi var i Göteborg över helgen och hade läst om Dinner 22 i GP:s fredagsbilaga. Vi gjorde en chansning och gick dit. Det visade sig att det var fullbokat sedan en månad tillbaka men en gullig servitris lyckades möblera om så att vi fick ett bord för 2 lite avskilt. Maten var tokgod och servicen kanon! Gå dit om du har möjlighet!
2010-09-20
Louise & Jerker
En fantastiskt god måltid som höjdes av den mysiga lokalen. Det märks att personalen älskar det de gör för glädjen och värmen smittar av sig så fort man kliver in. Tack!
2010-05-16
anki o hans ottosson
Till dig som skrev omdöme 1 vad hade du för kort ICA Coop eller något annat det gick alldeles utmärkt att betala med bank kort. Hur som helst vi möttes av en lugn o fin atmosfär när vi kom dit serverades en underbar tre-rätters middag av en mycket trevlig o kompetent servitris.Detta är en restaurang som borde uppmärksammas mer, kanske ett besök av ute ätarna restaurangen har inget att frukta.
2010-03-02
Stockholm
Tack Dinner22 för en bra avslutning på kvällen!
Trillade in av ren slump och åt och drack av rekomendation av den kunniga personalen. Det var det bästa på flera år!
Tack!!
2009-11-30
Sara
Förstår inte riktigt kritiken här under. Vi har Dinner 22 som absolut favorit när det gäller att få en riktigt schysst kväll lite grann utöver det vanliga. Servisen har alltid varit klanderfri, de är glada och trevliga utan att vara påträngande och jag upplever dem som relativt kunniga. Maten är kul och påhittig med ibland geniala smakkombinationer. Har alltid varit helnöjd på Dinner 22!
2009-11-25
Patrik
Maten helt ok men servicen var riktigt illa. Kändes som att de ville att vi skulle där ifrån, ibland rent otrevliga. Kan inte rekommendera det här stället.
2009-10-26
Sofie &Co
... för en hellyckad kväll rakt igenom, med jättebra service, mat, dryck och skön stämning - och dessutom till ett mycket rimligt pris!
Tyvärr ligger Göteborg för långt bort ;-o) annars hade vi snart kommit tillbaka igen!
2009-10-19
Nicke
Fantastisk mat!
Underbar service med kunnighet och fina viner gjorde vår kväll på Dinner 22 till en fantastisk upplevelse. Vi ses igen!!
2009-09-10
Kanonbra mat till helt OK priser!
2009-07-24
Gustav
Vi har varit fyra gånger och upplevt olika menyer. Helhetsupplevelsen har varit perfekt. Maten och dryckerna har alltid varit utsökta. Vill ge en eloge till den alltid lika trevliga och kunniga personalen som ger ett proffsigt och personligt bemötande. Läget är bra och det är trevligt att sitta såväl inne som ute. Kanske Göteborgs bästa restaurang!
2008-12-20
Mange
Kan inte annat än hålla med rubiken, detta var riktigt bra.
Vilken mat, personal ja allt!!!
2008-12-03
Jonas
har besökt denna restaurang två ggr och varit nöjd varenda gång. Fin lokal, trevlig personal och jättegod mat. Renytterfilén var superb! Bra läge dessutom. Rekomenderas!
2008-11-26
Johannes
God mat, trevlig stämning, lyckad kväll helt enkelt. Kunnig personal
2008-11-20
CL
Mkt trevlig personal, supergoda drinkar, god mat och mysig lokal. Perfekt för höstmiddag eller bara några drinkar på deras uteservering!
2008-11-04
Mike
Rekomenderar restaurangen starkt. God mat och bra service i en mysig lokal. De har enbart ett fåtal alternativ på menyn som ändras efter säsong. Men jag lovar att man inte blir missnöjd.

Fin fin mat och magisk uteservering, det hela är ännu bättre när man kan gå över till systerkrogen och dricka fantastiska drinkar!! Helkvällar här är ett måste :)