Muskö Sjökrog

Omdömen om Muskö Sjökrog

2012-05-05

glimtz

Äntligen lite bättre

Helt ok mat, med hemlagat bröd till hamburgaren och goda pommes frites. Tänk om burgaren var hemlagad också, då börjar det likna något....

2011-08-15

Sara

Uruselt

Besökte restaurangen för andra gången i mitten av juli. Tänkte att de skulle få en chans till efter ett bedrövligt besök sommaren 2009 när de var nyöppnade. Innerstadspriser på gatuköksmat av lägsta kvalitet. Portioner av barnmenystorlek. Odrickbart vatten vilket tvingar gästerna att även betala för dryck. Nej, aldrig mera!!!

2011-07-19

Dålig service

Kommer det middagsgäster så går det inte att handla bensin i sjömacken eller i kiosken.Alla kunder borde vara lika viktiga. Jag har varit kund i matsalen,kiosken och macken tidigare. Tar mina pengar någon annanstans där jag uppskattas.

2011-07-15

Ulrika

Uruselt

Hur kan en kock med någon värdighet bära ut en tallrik med 3 st kalla (och torra) kycklingspett brevid en stor hög Rydbergs färdig potatissallad, lite isbergssallad med bruna blad och en tomatskiva??? PINSAMT!!!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger