Partille Hunddagis

Omdömen om Partille Hunddagis

2011-03-24

Fredrik/Roxie

Ett andra hem

Vi har haft vår hund ett bra tag på Partille hunddagis och hon mår så fantastiskt bra där. Från att ha varit aningens reserverad mot okända människor har hon verkligen levt upp under de senaste månaderna. Alltid ett mycket trevligt bemötande från alla som jobbar där. Hunden skuttar in på morgonen och tar alltid en lov tillbaka in för att säga hej då när vi skall åka hem tillsammans.

2011-01-27

Elda

kanon

Jättebra hunddagis, med ett seriöst omhändertagande av varje hund

2011-01-12

J.K

inte seriöst!

Okunnig personal och tar in för många hundar, dålig matchning av grupper. Min hund uppträdde mycket stressat av att vara här, och då är det en annars mycket trygg och hundvan hund. Vill varna andra!

2010-09-02

Katarina

Toppenbra hunddagis

Ett väldigt bra dagis, kunniga, flexibla och engagerade i varje enskild hund. Långa, fina promenader. Min hund skuttar in lika lyckligt varje morgon när han kommer dit och jag vet att han har det bra.

2010-07-24

PS

Kanon

Ett dagis med allt vad vi önskade. Bra öppettider. Tar emot löptik när det är dags. Skogspromenader och bad i sjö. Lek med andra hundar under ordnade former. Rent och snyggt inne med soffor, plädar och tuggben. Personal med kunskap.

Fler företag i Partille