Omdömen om Restaurang Linta
2011-05-29
Micke
Äntligen en bra lunch restaurang med bra kvalitet på husmanskost.
Grattis....
2011-01-12
Björn
Såg av en slump er reklam och då jag jobbar i västerort så beslöt jag mig för att ge det ett försök.
TIll min (positiva) förvåning möts jag av en superb service i form av en trevlig kallskänka och en vitsig kassörska, maten var ytterst vällagad. Omjag skall hitta minus så är det väl det inte superfördelaktiga läget om man inte har tillgång till bil. Ett stort plus dock är att man har insyn i köket och ser allt som pågår. Håller verkligen inte med om nedanstående att långa öppettider skulle påverka maten, speciellt inte då det är så mycket folk att det måste tillagas ny hela tiden.
2010-09-15
Kjelle
Att äta hos Er är en Ära, en frestelse.
Mycket God mat!
Dessutom är ni mycket trevliga! Jag älskar Er ;-)
2009-10-01
Bosse
Maten är mycket god, utbudet är enormt. Goda rykten sprids om Linta som fått många gäster.
Genialt med insyn i köket, då man självklart ser att maten som serveras kl. 9 inte är samma som maten som serveras kl 15.
Dessutom så går maten åt otroligt snabbt, vilket är ett bevis på den höga kvalitén!
2009-10-01
Filip
Maten är ju fantastisk! Dagens höjdpunkt har varit mina besök på Linta allsedan jag läste i tidningen om deras kanonkäk, kan verkligen lova att man får mycket för pengarna, mycket god mat och underbar personal. Creds till Linta!
2009-09-04
Jonny
Fet och smaklöst, de serverar lunch från 9.00-15.00 vilket påverkar klart kvaliten.
Dyrt i förhållande till vad man får..
Inget att rekomendera.
2008-08-10
Mikael
Restaurang lite avsides för andra än folk på väg till golfbanan eller driving rangen. Som gäst känner man sig inte speciellt välkommen. Personalen har en trist attityd och jag känner mig mest är till besvär. Antar att de räknar med att överleva på det gäster som droppar in till och från golfbanan och som värderar läget mer än maten och servicen. Snålt tilltaget på tallriken och rätt hög prisnivå för att vara en högst ordinär lunchrestaurang.

Riktigt god mat. smakar bra och sen har dom en del att välja mellan =)