Omdömen om SOLO Hairdressing
2010-05-05
Josefin
Kom in med höga förväntningar som infriades med beröm.
2010-01-20
Amber
Har träffat Ann några gånger nu och hon gör alltid ett starkt intryck hos mig. Toppentjej med humor och glatt leende!
Vill bara tacka för alla galna idéer du kommer med och att du faktiskt får mig att våga, då jag känner mig jättesnygg varje gång. Tack för ett lättfixat hår!
2009-08-22
toppen
Det är 3 gg jag kilpper mig hos ann är allt tid nöjd som vanligt
2008-04-03
T.Svensson
Var och klippte mig i förra veckan och vill ge följande betyg: mottagande: mycket bra känner sig välkommen service: bra fick en riktig huvudmassage eller vad det kallas klippning: mycket nöjd när jag gick därifrån och frisyren känns fortfarande mycket bra. priser: mycket humana produkter: köpte med mig shampo och balsam från sebastian och vilken skillnad gentemot "vanliga" grejer. Rekommenderas varmt
2008-03-14
Malin W
Jag blev tipsad av en vän att gå till Ann på SOLO för hennes fina salong och hennes flinka sätt att jobba på, både kreativt och med proffsig service. Jag fick först en fantastisk huvudmassage, sen en helt ny frisyr och en snygg styling som jag även fick beskrivning på så jag kan göra likadant hemma. STORT tack till Ann.
2008-02-04
Lovely
jättebra service och duktig frisör. mycket nöjd med Ann! Tack för all hjäp
2008-02-01
Lisa
Bor på Maria Park inte långt fån SOLO och testade en klippning i förra veckan, mycket nöjd. Av någon anledning behöver jag inte ha mycket produkter i håret alls. Ett bra utfört jobb, mycket beröm till Ann
Är en avkoppling att bli omhändertagen av Ann, hela familjen klipper sig och alla är lika nöjda. Rekommenderas